Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški automobiliai

as VW Golf parduodu, gal kas nors nori pirkti toki auto? smile.gif
Atsakyti
Tikriausiai yra priklausomybė tarp mašinos dydžio: mažos moteriškės mėgsta dideles mašinas ir atvirkščiai. Kadangi manęs yra daug, mano mašiniukas - Honda Civic (jau antras tos pačios markės). Esu labai patenkinta. Be to, mano darbas Vilniaus centre, netoli Gedimino prospekto, važiuojant tenka kelių cm atstumu prasilenkti, kurių didelei mašinai gali ir pritrūkti.
Atsakyti
o mano mašinytė tai totaliai moteriška mirksiukas.gif - peugeot 206, kaip pirmąja tai labai džiaugiuo, o dar ir traukia biškely blush2.gif ax.gif o dar vyras padovanojo rėmelius mašinai tokius, kad visi žinotų, kas prie vairo, tai visai man gerai thumbup.gif
o šiaip, žiūrint į ateitį tai norėčiau didesnės mašinos vyrui ir gražios sau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2010 04 09, 07:21)
Tikriausiai yra priklausomybė tarp mašinos dydžio: mažos moteriškės mėgsta dideles mašinas ir atvirkščiai. Kadangi manęs yra daug, mano mašiniukas - Honda Civic (jau antras tos pačios markės).

Na manes tai nera labai daug, bet kadangi esu auksta, tai pirmiausia ziurejau, kad iki lubu erdves dar liktu lotuliukas.gif Issirinkau mazda demio - nera ji didele, bet auksta ir matomumas puikus thumbup.gif
Atsakyti
Svajojau apie dzipa, bet vairuoju Fiesta lotuliukas.gif
Atsakyti
Vairuoju nediduke Renault Megane coupe ax.gif
Atsakyti
Audi A4 thumbup.gif
Atsakyti
o gal kas nors vairuoja Rover,Land Rover,MG,ar Jaguar?
Atsakyti
mano masiniukas visiskas nemoteriskas g.gif bet as ji tiesiod dievinu wub.gif BMW
Atsakyti
Hmz,net nežinau ar galima skirstyti moteriškus ir vyriškus automobilius,gal labai nuotaikai užplaukus man kaip tik tiktų ir hummer biggrin.gif O aš vairuoju Opel Vectra lygiai tokia kaip nuotraukoje 4u.gif bet ją vairuoja ir vyras,na ir neatrodo nei jis nei aš joje juokingai,tokia universali šiuo požiūriu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaiiistė: 05 rugpjūčio 2010 - 21:17
Aš vairuoju dviejų durų mažiukę mašiniukę, bet irgi kartais pasvajoju apie džipą. biggrin.gif
Atsakyti
Renault Scenic. Auksta, bet neilga. Man ji patinka, kad aukstai sedi. Ji man tokia moteriska smile.gif
Atsakyti