Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški automobiliai

Pas mane Mitsubishi space runner wub.gif
nors ji ir didelė, ideali mašina visiškai žaliom vairuotojom ir bailiukėm rolleyes.gif (tokia ir aš buvau) blush2.gif
dabar, kai jau neblogai įgudusi esu, ieškausi kitos.. tad šią ruošiuos parduoti 4u.gif ..(jei ką domintų į až) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 09 rugpjūčio 2010 - 22:33
Vairuoju Renault safranę... Visai ji man į moterišką nepanaši, ilga ir gan sunki smile.gif Bet nenoriu jos keisti dar ilgai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Site: 10 rugpjūčio 2010 - 14:28
As jau trecius metus vairuoju Citroen Xsara Picasso, esu patenkinta, bet vis pasvajoju apie Volvo. thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
smagi temelė drinks_cheers.gif aš anksčiau nemėgdavau moteriškų automobilių, visad norėdavau vairuoti dideles ir erdvias mašinas, nes man atrodė, jog įgimtai gležnai moterėlei jie tarsi galingumo suteikia biggrin.gif iki kol pas mane neatsirado 3ios klasės BMW, kuris nors daugeliui atrodo normalus erdvus automoblis, man atrodo mažytė, bet praktiška moteriška mašinytė ir vairuoju ją su diiiideliu malonumu thumbup.gif o kadangi spalva balta, tai man ji dar moteriškesnė atrodo, nes reikia cackinti ir cackinti mirksiukas.gif įkelčiau ir savo mažiuko nuotrauką iš specialiai jam skirtos fotosesijos, bet kol kas nerandu kaip.. verysad.gif
Atsakyti
aš vairuoju draugo Nissan Terrano džipą, savo Honda Accord (tiesa teko ją tik parvairuoti kai nusipirkau ir dabar ji "padžiauta" kieme), tėvo Peugeot 406 ir dar teko pavažinėt golf II. žodžiu platus pasirinkimas biggrin.gif niekada nemėgau ir nemanau, kad pamėgsiu mažas mašinas, man kuo ji didesnė tuo geriau thumbup.gif su visom išvardintom (išskyrus golfą) jaučiuosi thumbup.gif ir šiaip vairavimas man yra malonumas, todėl nelabai svarbu koks automobilis, svarbu techniškai tvarkingas mirksiukas.gif
Atsakyti
o as nuo sitos user posted image
persedau prie sios
user posted image
is pradziu buvo sunku kol prisitaikiau ,bet dabar kai pripratau tai super .
bet vis tiek esu dideliu masinu fane

Atsakyti
gal kas nors vairuoja Ford Ka 1997 metu? ar gerai vaziuoja?
user posted image
Atsakyti
Aš vairuoju audi 100 avant, jau senutė ji pas mane. O svajoju apie audi allroud, nereali mašinytė.
Atsakyti
Aš vairuoju Mazda premacy 4u.gif
Atsakyti
Jaguar S-type.
Atsakyti
Ford Focus
Atsakyti
Peugeot 307 kabrioletas smile.gif
Atsakyti