Opel Tigra

Vairuoju Reno Laguna pamaciau ir isimylejau ispradziu norejau mazytes masinytes bet vyras nepirko sake saugiau vazinetu su didesne masina, tai as dabar prie jos pripratau tai kai atsisedu koki golfa tai jetau jetau

Na, man moteriskos masinos yra visokios Toyota Yaris, Nissan Micra, Ford Ka, Peugeot tos maziukes
Bet gal as pusiau vyras, bet man jos tokios baisuokliskos
Pati vairuoju 320 BMW
man ji merginai labai stilinga ir ne per daug vyriska

Bet gal as pusiau vyras, bet man jos tokios baisuokliskos

Pati vairuoju 320 BMW

Snd pagaliau issilaikiau egzamina, tai gavus VP vairuosiu Honda Civic 2005
Geriausia, kad automatas, tai nereiks sankabos minkyt

Posakis moteriškas automobilis, man asocijuojasi su maža liekna dailia mergaite, gražute suknute ir mažu automobiliu, kaip Beetle, Nissan Micra, Ford Ka. Na labai gražu. Bet kadagi pati esu nemažutė... tai prie tokio automobilio atrodyčiau dar nemažesnė
vairuoju Fiat Stilo, grožis
ir po trijų metų vairavimo jis man vis dar gražus
ir aš prie jo deru.
Dar tiesa, moteriškas automobilis, mano nuomone, yra Toyota RAV4. Na vyras man prie šio automobilio vairo man nedera

Dar tiesa, moteriškas automobilis, mano nuomone, yra Toyota RAV4. Na vyras man prie šio automobilio vairo man nedera

As sita grazuoli vairuoju,labai patenkinta
ir taupu ir saugu

pirma turejau Audi A4,bet su 2,8 benzinu biski prabangiai vazineti,teko keist,o buvo super su tokia masinyte

pirma turejau Audi A4,bet su 2,8 benzinu biski prabangiai vazineti,teko keist,o buvo super su tokia masinyte

Toyota RAV4,2laidos - labai mielas moteriskas dzipukas