Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški automobiliai

Opel Tigra smile.gif
Atsakyti
Treti metai važinėju Renault Megane Scenic ir puikiai jaučiuosi.Dyzelis.
Atsakyti
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vairuoju Reno Laguna pamaciau ir isimylejau ispradziu norejau mazytes masinytes bet vyras nepirko sake saugiau vazinetu su didesne masina, tai as dabar prie jos pripratau tai kai atsisedu koki golfa tai jetau jetau doh.gif
Atsakyti
Man asmeniskai tai moteriskas automobilis turi buti didelis. Minivenas ar koks dzipas. gal ir kvailai mastau, bet man su dideliu automobiliu saugiau vaziuoti smile.gif
Atsakyti
Na, man moteriskos masinos yra visokios Toyota Yaris, Nissan Micra, Ford Ka, Peugeot tos maziukes smile.gif
Bet gal as pusiau vyras, bet man jos tokios baisuokliskos biggrin.gif
Pati vairuoju 320 BMW smile.gif man ji merginai labai stilinga ir ne per daug vyriska
Atsakyti
Snd pagaliau issilaikiau egzamina, tai gavus VP vairuosiu Honda Civic 2005 thumbup.gif Geriausia, kad automatas, tai nereiks sankabos minkyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Posakis moteriškas automobilis, man asocijuojasi su maža liekna dailia mergaite, gražute suknute ir mažu automobiliu, kaip Beetle, Nissan Micra, Ford Ka. Na labai gražu. Bet kadagi pati esu nemažutė... tai prie tokio automobilio atrodyčiau dar nemažesnė biggrin.gif vairuoju Fiat Stilo, grožis wub.gif ir po trijų metų vairavimo jis man vis dar gražus wub.gif ir aš prie jo deru.
Dar tiesa, moteriškas automobilis, mano nuomone, yra Toyota RAV4. Na vyras man prie šio automobilio vairo man nedera biggrin.gif
Atsakyti
As vairuoju siuo metu Mercedes-Benz C220 elegance. Man ji moteriska wub.gif prabangi, elegantiska.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 02 20, 23:22)
As vairuoju siuo metu Mercedes-Benz C220 elegance. Man ji moteriska  wub.gif prabangi, elegantiska.
user posted image

Kazkodel nuotraukoje Mersiukas minimum penkeriais metais naujesnis, nei jusu ir dviem irangos lygiais prabangesnes komplektacijos uz Elegance smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matomas: 21 vasario 2011 - 16:20
As sita grazuoli vairuoju,labai patenkinta thumbup.gif ir taupu ir saugu thumbup.gif
user posted image
pirma turejau Audi A4,bet su 2,8 benzinu biski prabangiai vazineti,teko keist,o buvo super su tokia masinyte thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas14: 24 vasario 2011 - 22:34
Toyota RAV4,2laidos - labai mielas moteriskas dzipukas smile.gif
Atsakyti