Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški automobiliai

As vairuoju nedidele masinyte Opel Corsa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(def Fox @ 2011 02 08, 14:23)
user posted image

wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tokios nelabai norėčiau vairuoti.. lotuliukas.gif
O pati su Avensis Verso važinėju.Gerai, kad nereikia didmiesty maltis, o tikrai būtų liūdna su ja.. ax.gif
Atsakyti
honda civic, 4 duru wub.gif
Atsakyti
Nzn ar cia moteriska masina as ne, as vairuoju SAAB 9-5..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mopsyte: 20 balandžio 2011 - 09:29
o man visai nepatinka vadinamos moteriškos mažos mašinytės schmoll.gif , man kuo didesnė, tuo aš geriau jaučiuosi. Dabar vairuoju Mazda3, bet ir ši man per maža. Dydis man netrukdo nei parkuotis, nei manevruoti smile.gif
Atsakyti
Laikinai vairuoju Audi A6 devintu metu. Nu nelimpa ji man,net nezinau kodel. greiciau maniske Volvo sutvarkytu unsure.gif
Atsakyti
Honda Civic TypeR thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(svajone74 @ 2011 02 27, 23:01)
Aš irgi manau, kad didesnis automobilis - saugesnis, be to, kai pripranti prie didesnio, net nesinori sėstis prie mažos mašinytės vairo. Aš pati vairuoju Mazda3, bet pirksiu didesnę, nes ji pas mane iš turėtų pati mažiausia ir kartais pasiilgstu dydžio komforto

QUOTE(svajone74 @ 2011 04 20, 21:37)
o man visai nepatinka vadinamos moteriškos mažos mašinytės  schmoll.gif , man kuo didesnė, tuo aš geriau jaučiuosi. Dabar vairuoju Mazda3, bet ir ši man per maža. Dydis man netrukdo nei parkuotis, nei manevruoti  smile.gif

Supratom jau supratom,ka tu vairuoji lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2010 11 24, 21:05)
nu kaip matau cia renkasi tikros musu lietuvaites. biggrin.gif nesvarbu kas saldytuve yra svarbu su kokia sustra masina as vazineju tongue.gif nepykit, bet juokas ima lotuliukas.gif linkiu ir toliau islikti tokoms thumbup.gif mergaites.

drinks_cheers.gif tema turetu vadintis,pasigirkim,kokias masinas vairuojam cool.gif
Atsakyti
Vairuoju Raudoną Citroen ZX su mechanine dėže - iš išvaizdos labai moteriška verysad.gif Bet kas liečia technines charakteristikas - visai ne thumbup.gif 110kw, 2,0l varikliukas kaip tokiai mažei visai gerai biggrin.gif O visad sau sakiau, kad nepirksiu niekad mažo (nemėgstu mažų), raudono (nekenčiu raudonos spalvos) arba sportinio tipo automobilio (mėgstu minkštumą, o sporte jo nėra)... Nusipirkau ir maža ir raudoną ir kuris priskiriamas prie sportinių - niekada nesakyk niekada - bus man pamoka blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Site: 24 balandžio 2011 - 23:51
BMW 328 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2011 04 25, 00:49)
Vairuoju Raudoną Citroen ZX su mechanine dėže - iš išvaizdos labai moteriška  verysad.gif Bet kas liečia technines charakteristikas - visai ne  thumbup.gif 110kw, 2,0l varikliukas kaip tokiai mažei visai gerai  biggrin.gif O visad sau sakiau, kad nepirksiu niekad mažo (nemėgstu mažų), raudono (nekenčiu raudonos spalvos) arba sportinio tipo automobilio (mėgstu minkštumą, o sporte jo nėra)... Nusipirkau ir maža ir raudoną ir kuris priskiriamas prie sportinių - niekada nesakyk niekada - bus man pamoka blush2.gif
user posted image

Taip, Citroen ZX priskiriamas prie sportinių. Labai galingas, šiuolaikiškas, agresyvaus dizaino. Sakyčiau tiesiog žvėris, o ne automobilis. Ir dar raudonos spalvos. Nu tai išvis nerealus svajonių automobilis.
Atsakyti
O as tai vairuoju Opel Tigra wub.gif thumbup.gif jau kokia faina masinyte, siule keisti i BMW (nes zino, kad man labai patinka BMW'ai) bet atsisakiau, neisivaizduoju saves kitoj masinoj blush2.gif wub.gif
Atsakyti