As vairuoju nedidele masinyte Opel Corsa

QUOTE(def Fox @ 2011 02 08, 14:23)
Tokios nelabai norėčiau vairuoti..

O pati su Avensis Verso važinėju.Gerai, kad nereikia didmiesty maltis, o tikrai būtų liūdna su ja..

honda civic, 4 duru

Nzn ar cia moteriska masina as ne, as vairuoju SAAB 9-5..
o man visai nepatinka vadinamos moteriškos mažos mašinytės
, man kuo didesnė, tuo aš geriau jaučiuosi. Dabar vairuoju Mazda3, bet ir ši man per maža. Dydis man netrukdo nei parkuotis, nei manevruoti

Laikinai vairuoju Audi A6 devintu metu. Nu nelimpa ji man,net nezinau kodel. greiciau maniske Volvo sutvarkytu

QUOTE(svajone74 @ 2011 02 27, 23:01)
Aš irgi manau, kad didesnis automobilis - saugesnis, be to, kai pripranti prie didesnio, net nesinori sėstis prie mažos mašinytės vairo. Aš pati vairuoju Mazda3, bet pirksiu didesnę, nes ji pas mane iš turėtų pati mažiausia ir kartais pasiilgstu dydžio komforto
QUOTE(svajone74 @ 2011 04 20, 21:37)
o man visai nepatinka vadinamos moteriškos mažos mašinytės
, man kuo didesnė, tuo aš geriau jaučiuosi. Dabar vairuoju Mazda3, bet ir ši man per maža. Dydis man netrukdo nei parkuotis, nei manevruoti 

Supratom jau supratom,ka tu vairuoji

Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2010 11 24, 21:05)
nu kaip matau cia renkasi tikros musu lietuvaites.
nesvarbu kas saldytuve yra svarbu su kokia sustra masina as vazineju
nepykit, bet juokas ima
linkiu ir toliau islikti tokoms
mergaites.

Vairuoju Raudoną Citroen ZX su mechanine dėže - iš išvaizdos labai moteriška
Bet kas liečia technines charakteristikas - visai ne
110kw, 2,0l varikliukas kaip tokiai mažei visai gerai
O visad sau sakiau, kad nepirksiu niekad mažo (nemėgstu mažų), raudono (nekenčiu raudonos spalvos) arba sportinio tipo automobilio (mėgstu minkštumą, o sporte jo nėra)... Nusipirkau ir maža ir raudoną ir kuris priskiriamas prie sportinių - niekada nesakyk niekada - bus man pamoka

QUOTE(Site @ 2011 04 25, 00:49)
Vairuoju Raudoną Citroen ZX su mechanine dėže - iš išvaizdos labai moteriška
Bet kas liečia technines charakteristikas - visai ne
110kw, 2,0l varikliukas kaip tokiai mažei visai gerai
O visad sau sakiau, kad nepirksiu niekad mažo (nemėgstu mažų), raudono (nekenčiu raudonos spalvos) arba sportinio tipo automobilio (mėgstu minkštumą, o sporte jo nėra)... Nusipirkau ir maža ir raudoną ir kuris priskiriamas prie sportinių - niekada nesakyk niekada - bus man pamoka

Taip, Citroen ZX priskiriamas prie sportinių. Labai galingas, šiuolaikiškas, agresyvaus dizaino. Sakyčiau tiesiog žvėris, o ne automobilis. Ir dar raudonos spalvos. Nu tai išvis nerealus svajonių automobilis.
O as tai vairuoju Opel Tigra
jau kokia faina masinyte, siule keisti i BMW (nes zino, kad man labai patinka BMW'ai) bet atsisakiau, neisivaizduoju saves kitoj masinoj