Kadangi mano vairavimo stazas dar tik 4 men, vairuoju mazyte Renault Clio

Pati vairuoju mesedesa A klases, automatas, dyzelis
as kai pamatau visai mazytes masinytes siaubas apima,pagalvojus kas liktu is jos avarijos metu,apie vairuoja jau nekalbant
jau delfi ne vienas toks atvejis sia ziema aprasytas
saugiausia aisku su dzipu kokiu nors,bet pati tai nedrysciau uz jo sest

QUOTE(liza12 @ 2011 02 08, 19:01)
Vairuoju Reno Laguna pamaciau ir isimylejau ispradziu norejau mazytes masinytes bet vyras nepirko sake saugiau vazinetu su didesne masina, tai as dabar prie jos pripratau tai kai atsisedu koki golfa tai jetau jetau 

QUOTE(busimas_draugas @ 2011 02 09, 14:30)
Man asmeniskai tai moteriskas automobilis turi buti didelis. Minivenas ar koks dzipas. gal ir kvailai mastau, bet man su dideliu automobiliu saugiau vaziuoti 

saugiausia aisku su dzipu kokiu nors,bet pati tai nedrysciau uz jo sest

Aš irgi manau, kad didesnis automobilis - saugesnis, be to, kai pripranti prie didesnio, net nesinori sėstis prie mažos mašinytės vairo. Aš pati vairuoju Mazda3, bet pirksiu didesnę, nes ji pas mane iš turėtų pati mažiausia ir kartais pasiilgstu dydžio komforto
as vairuoju nedidele masinyte golfiuka
ir visai nenoriu vairuoti dideles, nes manevruoti ir kazkur pastatyti daug lengviau maza masiniuka.

QUOTE(nraminta @ 2011 02 27, 23:03)
ir visai nenoriu vairuoti dideles, nes manevruoti ir kazkur pastatyti daug lengviau maza masiniuka.

Cia pripratimo reikalas.Pas mane nemaza masinyte,bet pripratau tai nematau problemu manevruojant,ar pastatant

QUOTE(pukuotukas14 @ 2011 02 28, 11:27)
Cia pripratimo reikalas.Pas mane nemaza masinyte,bet pripratau tai nematau problemu manevruojant,ar pastatant 

dviduris ir raudonas BMW 323
o svajoju apie Lexus Is...

QUOTE(svajone74 @ 2011 02 27, 23:01)
Aš irgi manau, kad didesnis automobilis - saugesnis, be to, kai pripranti prie didesnio, net nesinori sėstis prie mažos mašinytės vairo. Aš pati vairuoju Mazda3, bet pirksiu didesnę, nes ji pas mane iš turėtų pati mažiausia ir kartais pasiilgstu dydžio komforto
Jo didesnis yra super,as su savo Pasaciuku super jauciuos

Esame ir mazike tureje,tai dabar kai sulyginu

nesvarbu kokia masina, tiesiog reikia patirties.as nemegstu mazu masinu, dabar vairuoju A6, pries tai buvi passat universlas ir jokiu problemu su pastatymais ar vairavimu, gyvenu daugiabutyje kaip ir visur problemos su vietom, tai i maziausia tarpuka tenka parkuotis, pripratau ir jokio vejo

Dabar vairuoju mazda 323F 95m., noriu golfo naujesnio