Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški automobiliai

QUOTE(elenuxus @ 2011 10 07, 10:13)
As va nusipirkau mazda323, dvieju duru.Labai dziaugiuos...ir man nelabai rupi komentarai, kad cia barskaliukas, kibiriukas ar dar kas...  tongue.gif  Man patinka, maza, lekia kai bitute, lengva manevruot, kaip neturinciai patirties.As nedidele, man vietos sociai.Viskas normaliai.Pradziai didesnes tikrai nesirinkciau.O ir siaip...kiekvienas zmogs jaucia kokia masina JO, o prie kurios vairo net nesinoretu sest.  ax.gif Tai nereiketu kritikuoti, ko jum cia tie kibirai patinka...Nu patinka  biggrin.gif Matyt moterys neserga didybes manija...bent jau ne visos  rolleyes.gif

tavo (jusu) lupom kalba mano mintys 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2011 10 07, 10:53)
tavo (jusu) lupom kalba mano mintys  4u.gif  4u.gif  4u.gif

biggrin.gif O, smagu, busim bendramintes mirksiukas.gif
... i mane "tu"...as jau nebe nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 10 07, 13:26)
biggrin.gif  O, smagu, busim bendramintes  mirksiukas.gif 
... i mane "tu"...as jau nebe  nestuke.gif    biggrin.gif

supratau biggrin.gif mane baisiai nervuoja, kada pradeda aiskinti kaip kuris nors zmogus vazineja su mazom masinom. kaip ir sakiau, tavo lupos kalbejo mano mintis smile.gif
kiekvienas pasirenka ar su "kibirais" ar su "tackem" vazineti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2011 10 07, 09:16)
neseniai nusipirkau kregzde, labai moteriskas masiniukas. aisku tai ne seimynine masina, bet dviese ir su vaiku vietos per akis uztenka. gale 2 sedimos vietos, ta masina man labai tinka ir moteriska transporto priemone  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nepasakyciau,kad kregzde moteriska masina biggrin.gif .

QUOTE(elenuxus @ 2011 10 07, 10:13)
As va nusipirkau mazda323, dvieju duru.Labai dziaugiuos...ir man nelabai rupi komentarai, kad cia barskaliukas, kibiriukas ar dar kas...  tongue.gif  Man patinka, maza, lekia kai bitute, lengva manevruot, kaip neturinciai patirties.As nedidele, man vietos sociai.Viskas normaliai.Pradziai didesnes tikrai nesirinkciau.O ir siaip...kiekvienas zmogs jaucia kokia masina JO, o prie kurios vairo net nesinoretu sest.  ax.gif Tai nereiketu kritikuoti, ko jum cia tie kibirai patinka...Nu patinka  biggrin.gif Matyt moterys neserga didybes manija...bent jau ne visos  rolleyes.gif

Jei netureciau vaiku,tada gerai butu ir tokia,bet su vaiku,o jei dar dviem,tai tikrai per mazas masiniukas g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 10 07, 19:16)
Nepasakyciau,kad kregzde moteriska masina biggrin.gif .
Jei netureciau vaiku,tada gerai butu ir tokia,bet su vaiku,o jei dar dviem,tai tikrai per mazas masiniukas  g.gif .

moteriska masina ta, kuria vairuoja moteris mirksiukas.gif nesvarbu ar kregzde ar slyva ar mazda ar koks kombainas...
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 10 07, 19:16)
Jei netureciau vaiku,tada gerai butu ir tokia,bet su vaiku,o jei dar dviem,tai tikrai per mazas masiniukas  g.gif .

Na, kadangi su ja seimynos neveziosiu, tik su mazium pavazinejam, kol i darza dar neina.Tai sita masina grynai mano ax.gif O seimynine didesne turim, kur telpa viskas, ir mes, ir vaikai, ir puse namu biggrin.gif Tik su ja man nelabai smagu vaziuot...viskas kazkaip leeeciau, ji tokia minkstesne visa, maziau manevringa ir sunkiai viska atsiekiu, ypac pavaras...nu nepatogu man.Cia iprocio reikalas, bet man maniske geriau, vyrui aisku jo smagesne.Tai savaime suprantama mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vikce333 @ 2011 10 07, 23:32)
ar koks kombainas...

Oi...prasinesciau su kombainu...o jei dar miesto centru lotuliukas.gif Juokauju...paisivaizdavau tik... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 10 08, 10:25)
Na, kadangi su ja seimynos neveziosiu, tik su mazium pavazinejam, kol i darza dar neina.Tai sita masina grynai mano  ax.gif O seimynine didesne turim, kur telpa viskas, ir mes, ir vaikai, ir puse namu  biggrin.gif Tik su ja man nelabai  smagu vaziuot...viskas kazkaip leeeciau, ji tokia minkstesne visa, maziau manevringa ir sunkiai viska atsiekiu, ypac pavaras...nu nepatogu man.Cia iprocio reikalas, bet man maniske geriau, vyrui aisku jo smagesne.Tai savaime suprantama  mirksiukas.gif
Papildyta:

Oi...prasinesciau su kombainu...o jei dar miesto centru  lotuliukas.gif Juokauju...paisivaizdavau tik...  biggrin.gif

aha neblogai butu su kombainu mieste prasinesti, tik gaila, kad juda kaip vezlys biggrin.gif
Atsakyti
Na man automobilijije svarbu patogumas ir ekonomiškumas smile.gif
prieš tai vairavau vw Passat B5, dabar nusipirkau skoda superb, nes kaip ir minejau man svarbu , kad automobilis būtų tapus (vidurkis 6 l. dizelino) ir patogi vietos dvigubai daugiau nei passat'e..na aisku kažin, kad ,,valgytų' kiek passate,bet ir šis pakankamai ekonomiškas, o dar pridėjus klasę, patogumą važiuojANT IR TRAUKĄ tai gautusi tik pliusai.. jaučiusi tikrai patenkinta, pakeitimu, nors passat'ui iki šiol jaučiu nostalgiją,gal, kad 5 m. pravažinėta , bet man tikrai super automobiliukas buvo ir taupus ir trauka gera... norėjau B6 bet kadangi apie jį prisiklausiau labai nekokių nuomonių, o kiek ir teko važinėti tai išriškėja keli minusai (izoliacija, pakaba, variklis (panpaduz'as, nors kiti vertina) šikart, pabandžiau pasirk skod'ą, iš esmės labai panašu...na tikėkimės nesigailėsiu... smile.gif ir pakolkas nesigaili...
Atsakyti
Man svarbu, kad butu grazi masina. O talpios man nereikia, nesiruosiu kroviniu veziotis.
Atsakyti
QUOTE(Dobere @ 2011 10 09, 00:51)
Na man automobilijije svarbu  patogumas ir ekonomiškumas  smile.gif
prieš tai vairavau vw Passat B5, dabar nusipirkau skoda superb, nes kaip ir minejau man svarbu , kad automobilis būtų tapus (vidurkis 6 l. dizelino) ir patogi vietos dvigubai daugiau nei passat'e..na aisku kažin, kad ,,valgytų' kiek passate,bet ir šis pakankamai ekonomiškas, o dar pridėjus klasę, patogumą važiuojANT IR TRAUKĄ tai gautusi tik pliusai.. jaučiusi tikrai patenkinta, pakeitimu, nors passat'ui iki šiol jaučiu nostalgiją,gal, kad 5 m. pravažinėta , bet man tikrai super automobiliukas buvo ir taupus ir trauka gera... norėjau B6 bet kadangi apie jį prisiklausiau labai nekokių nuomonių, o kiek ir teko važinėti tai išriškėja keli minusai (izoliacija, pakaba, variklis (panpaduz'as, nors kiti vertina) šikart, pabandžiau pasirk skod'ą, iš esmės labai panašu...na tikėkimės nesigailėsiu... smile.gif ir pakolkas nesigaili...

skoda yra pigus volswagen. nes skodas gamina volswagen, todel ir yra daug panasumu
Atsakyti
Toyota Yaris, benzinukas, bet ekonomiska ir palyginus erdvi masinyte. Dvidure, gale sedeti nera labai patogu. Bet siaip dziaugiuosi pirkinuku.
Atsakyti
Sveikos. gal kas yra užsiregistravusios praktikai Kaune iki spalio 22dienos ir netyčia norėtų atlaisvinti man vietelę? smile.gif būtų atsilyginta žinoma ir būčiau labai dėkinga, nes 22dieną baigiasi mano mokyklos pažymėjimas… jei atsirastų gerų žmonių parašykit 868989490
Atsakyti