Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški automobiliai

QUOTE(elenuxus @ 2011 10 21, 18:07)
Idomu...  g.gif giminaitis lyg ir tokia pirko, reiks paziuret...

Būčiau labai dėkinga už atsakymą. Šiuo metu laukiuosi pirmagimio, taigi nenusimanau, kaip ten tos kėdutės tvirtinasi ar nesitvirtina, taigi pati nežinočiau, į ką žiūrėt blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
Prisijungiu ir aš į jūsų gretas,manau masina turi būti tokia,kad ja butu malonu vairuoti.Man masina turi buti didele tokia kaip dzipai,mazos masinos man asociojasi su nevykeliais meiluziais.
Atsakyti
QUOTE(Chopard @ 2011 10 20, 18:21)
Viskas,teko keisti savąją Volvo C30,kad ir kaip man tai skaudu bebūtu,į Toyota Camry'10 metų. Tikiuosi kuo greičiau priprasti,nes dabar taip gaila saviškės Volvo  verysad.gif

Volva as taip pat turejau ir subyrejo automatine greicio deze, tai nelabai apsimokejo taisyti, teko parduoti defektuota, tai jau nebeperku Volvo masiniuko ir net sirdeles nebeskauda,siuo metu uzvalde mane Subaru ir zinoma tik automatai biggrin.gif
As uz dideliuss ir saugius automobilius, tad subaru keturi varomi ratai, gal kiek kietoka, bet liuks ypac, kaip ziema reikia iki teveliu nulekti ir per nevalytus kaimo takelius pravaziuoti.
siuo metu greitu laiku vairuosiu 3 subaru, nors anie labai geri buvo, bet jau vis naujas modelis sugundo mane biggrin.gif
Atsakyti
Na maniske man pirmoji, vairuoju mazda 323f, sudrosiu ja, o tada noretusi toyotos blush2.gif
Atsakyti
Vairuoju VW Touran ir labai džiaugiuosi. Šeimyninė mašina, puikiai telpame su visu bagažu betkur nuvažiuoti. Rieda minkštai, lengva vairuoti (automatas), daug oro pagalvių (saugumo aspektu žiūrint). Nepigi, bet tikrai verta tų pinigėlių, kuriuos sumokėjau.
Atsakyti
Mercedes CLK automatas wub.gif
Atsakyti
bmw 320 ax.gif
Atsakyti
VW Polo smile.gif man kaip tik biggrin.gif

Kažkada teko vairuot Opel Omega smile.gif
Atsakyti
dabar audi a4 univerasalas, 1,9 dyzelis mechanine,
prieš tai :
citroenas Xsara 2l hecbekas, benzas automatas,
audi a6 2,5 dyzelis universalas, automatas,
reno meganas 1,6 benzas, universalas, automatas..

nuo pavasario persedam i hundaju sante fe, 2,2l dyzelis, mechanine , 4*4 varomi, 7 sedimos vietos..

Atsakyti
Vairuoju Opel Vectra B, esu patenkinta, bet gal norėtųsi šiek tiek mažesnės, nors aišku ir šita nėra jau tokia didelė... 4u.gif
Atsakyti
Man patinka nemažos mašinos wub.gif Vairuoju Renault Scenic Rx4 wub.gif
Atsakyti
Šiuo metu Citroen Xantia, dyzelį. Fantastiška mašina thumbup.gif
Atsakyti