Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški automobiliai

QUOTE(vikce333 @ 2011 10 09, 10:28)
skoda yra pigus volswagen. nes skodas gamina volswagen, todel ir yra daug panasumu

tai volkswagen ir audi gamina...
Atsakyti
QUOTE(.Thea. @ 2011 08 14, 16:15)
na, ziurint ka tu laikai sportine  smile.gif  nes burzgia ir tos su pramustais duslintuvais  biggrin.gif  o jei normali gera sportine masinyte, tai tas jos burzgimas taip veza thumbup.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif gal tos senutes ir burzga nerealiai,arba duslintuvu papildomu ipaiso,ale tiuningas biggrin.gif
jau mynejau,kad turejau SL,tai jis sportiskas,tas uzimas kai pradeda greiti "imti" butent vezdavo nerealiai wub.gif

QUOTE(.Thea. @ 2011 09 21, 09:37)
o jie patinka nevisom  smile.gif
bet kaip cia kazkuri rase kat "tam kad nereiketu prasyti vyru pagalbos keblioje situacijoje" tai galiu pasakyt kad tokiais atvejais ne masinos, o vairuotojos kalte buna  biggrin.gif

biggrin.gif ir cia absoliuciai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(.Thea. @ 2011 10 10, 10:41)
tai volkswagen ir audi gamina...

Ir seatus ir dar kruva kompaniju lieca.
Bet esme, kad viskas konstruojama tais paciais mazgais, net salonai daugeliu atveju labai panasus.
Gaunasi, kad mokama tik uz varda , kas liecia kainu skirtuma.
Atsakyti
o ka tu vadini Kregzde?smile.gif Gal tu truputi neskiri ir vairuoji moteriska Kiaule ar Katina?tongue.gif

QUOTE(GhostRider @ 2011 10 07, 09:16)
neseniai nusipirkau kregzde, labai moteriskas masiniukas. aisku tai ne seimynine masina, bet dviese ir su vaiku vietos per akis uztenka. gale 2 sedimos vietos, ta masina man labai tinka ir moteriska transporto priemone  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Atsakyti
Gal kuri turite Seat Leon arba Seat Ibiza? domina 2002-2004 metų, fainos labai man wub.gif
Atsakyti
aksčiau toyota corolla ir silkinę audi, neseniai nusipirkau vw polo - meilė iš pirmo pravažiavimo, man gražu mažos mašinytės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2011 10 17, 14:50)
Gal kuri turite Seat Leon arba Seat Ibiza? domina 2002-2004 metų, fainos labai man  wub.gif

Cia juk golfas ir polo. Tie patys.
Atsakyti
Viskas,teko keisti savąją Volvo C30,kad ir kaip man tai skaudu bebūtu,į Toyota Camry'10 metų. Tikiuosi kuo greičiau priprasti,nes dabar taip gaila saviškės Volvo verysad.gif
Atsakyti
O aš vienoj vietoj radau keistą sakinį, kad į Toyota Corolla Verso nuo 2004 m. negalima vaikiškos autokėdutės pritaisyti, atseit reikia kažkokių specialių tvirtinimo detalių ir panašiai. Gal kas turintis šį automobilį galėtų parašyti, ar tai tiesa?
Atsakyti
g.gif tai kad vaikiska kedute dirzu tvirtinasi...kokiu dar specialiu detaliu gali reiketi?Nu kiek teko tvirtinti, o su dviem vaikais daznai...tai i viena masina, tai i kita, tai i tevu ar dar kur...tai visur juk taip pat.Kaip kitaip?...neisivaizduoju... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 10 21, 15:46)
g.gif  tai kad vaikiska kedute dirzu tvirtinasi...kokiu dar specialiu detaliu gali reiketi?Nu kiek teko tvirtinti, o su dviem vaikais daznai...tai i viena masina, tai i kita, tai i tevu ar dar kur...tai visur juk taip pat.Kaip kitaip?...neisivaizduoju...  rolleyes.gif

Aš kaip tik susiruošiau Verso pirkti, o ieškodama atsiliepimų radau tokius:
"Tačiau šioje paskutinėje eilėje suaugusiems patogu tikrai nebus, o ir vaikiškų kėdučių pritvirtinti jose negalima."

Oficialiame Toyotos puslapyje irgi rašoma:
"Kaip vienas saugos instaliacijų ir apsaugos sistemų standartų yra vaikų apsaugos sistema, kurios principu vaikiška automobilinė kėdutė tvirtinama ypatingais tvirtinimo elementais automobilyje."

Tai užtat ir nusprendžiau paklausti.
Atsakyti
Idomu... g.gif giminaitis lyg ir tokia pirko, reiks paziuret...
Atsakyti