Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški automobiliai

QUOTE(Dioryte @ 2012 11 21, 08:37)
o as vairuoju nelabai moteriska masiniuka - BMW 730d
Tiksliau cia vyras labai norejo tokios masinos, bet tenka ir man ja vairuoti smile.gif gana didele, bet esam istikimi BMW  ax.gif  o dar ir automatas - nieko nera geriau smile.gif

Kad visos mašinos tinka moterims. Be reikalo galvojama, kad moterims tik mažos. Manau mažos, kaip moteriškos mašinos mada paplito dėl to, kad kuras brangus, mašinos brangios.
Man atrodo moteris, ypač vežanti vaikus yra saugesnė didesnėje, nei važiuojanti mažoje auto. Manęs nepasodintum už jokios mini mašinos vairo.
Atsakyti
VW jetta thumbup.gif nenauja, bet....svarbiausia dyzelis, automatas... saliarkos uzpilt tik karta per savaite reikia... gyvenu uzsienyje, o ir atstumai cia dideli... sitas pats paciausias privalumas happy.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 22, 04:11)
Man atrodo moteris, ypač vežanti vaikus yra saugesnė didesnėje, nei važiuojanti mažoje auto. Manęs nepasodintum už jokios mini mašinos vairo.

visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
WV Passat 2006m. automata...
Pirkta Norvegijoje.ir cia vazinejus smile.gif
Kartais pavairuoju gyro BMW 530
Atsakyti
Vairuoju 2 SAAB'us, labai patenkinta šiais automobiliais, ko gero sekantis irgi bus SAAB smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vairuoju VW vabaliuką, man patinka, smagus, nedidelis mašiniukas, tik bagažinė galėtų būti didesnė rolleyes.gif
Atsakyti
Subaru legacy 2008. keturi varomi thumbup.gif nebaisi kolkas žiema. biggrin.gif bigsmile.gif
nepatinka mini mašinos. nepirkčiau jokiu būdu tų mažų kibirų schmoll.gif biggrin.gif
svajonė tai turbūt audi q7 g.gif
o dabar kolkas tokia vairuoju 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 22 gruodžio 2012 - 22:31
Hyundai Santa Fe 2008m
Buvo išpradžių keista pereit nuo mažos mašinytės prie tokios, dabar jau viskas liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mixsiuke @ 2012 12 20, 13:44)
Vairuoju VW vabaliuką, man patinka, smagus, nedidelis mašiniukas, tik bagažinė galėtų būti didesnė  rolleyes.gif

visada palydžiu vabalus žvilgsniu. wub.gif O man asmeniškai išvis bagažinė nereikalinga, kadangi važinėju viena, jei keletai dienų, tai krepšiai visada salone.
tarp kitko, man jis 100% moteriškas automobilis. Juokingai ir kvailai vyras atrodo sėdėdamas prie tokio auto, vairo. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 30 gruodžio 2012 - 00:15
O as pakeiciau Audi a4 i Reno scenic.. thumbup.gif kaifuoju:)))
Atsakyti
vazinejau su pirmu mashiniuku senuku vabaliuku wub.gif 1983 m. wub.gif net vestuves veziodavau thumbup.gif gretimai turejau mazda 121, priesh men. isigijom mazda 3, 2013 m. bet tokiu europoj ner unsure.gif
Atsakyti
As tai dar vazineju su golfuku treciuku dyzeliuku automatu, gal ir nieko butu ,bet burzgia labai ir krato... g.gif
Atsakyti