Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški automobiliai

QUOTE(bugyte @ 2009 11 21, 14:41)
Na jei nereikalingus kokius 100 tukstanteliu tureciau, tikrai Leuxusiuko natsisakyciau  cool.gif
Paaugliska??? Na man dar nera 30, nevaikstau su kablais 12 cm, nenesioju paltu, kailiniu iki zemes ir neturiu vaiku kruvos, tai kodel gi ne? smile.gif

Na tada viskas aišku smile.gif su laiku ir požiuris keičiasi mirksiukas.gif nenorejau nei ižeisti,nei tuo labiau girtis bala žino kuo,tiesiog pasakiau kaip manau mirksiukas.gif jei jums patinka- perfect mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(eglute544 @ 2009 11 21, 16:45)
nu kadangi as neturiu milijonu tai vairuoju honda prelude, o tie pasisakymai apie vaikiskas masinas tai juoka kelia doh.gif . jei tureciau pinigu nusipirkciau celica kaip pas bugyte ir buciau laiminga... kai neturiu vazineju su kuo turiu ir visai dziaugiuosi. man tikrai nereikia MB,lexus ar dar ko. dziaugiuosi kad netenka vaiksciot piskom. o dabar galit mane uzmetyt akmenim, kad vairuoju graba, esu malaletka kad nevairuoju BMW ar neturiu fantazijos kad isirinkau tokia auto  tongue.gif

man atrodo čia jau jusu pasipiktinimas kalba smile.gif aišku kai nėra pinigėliu,nėra rinktis iš ko tada gerai bent tiek kad ratai yra- dėl to pilnai sutinku thumbup.gif aš jei neturėčiau iš ko rinktis vairuočiau sena audi 100 - man ji puiki mašina wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokurotaite: 21 lapkričio 2009 - 21:32
QUOTE(prokurotaite @ 2009 11 21, 21:36)
man atrodo čia jau jusu pasipiktinimas kalba  smile.gif

tai kad visai nesipiktinu, vyras mano vairuoja BMW, bet as matyt senovisku paziuru ir perku tik tai ant ko pati uzsidirbu, ir i ka pilt isgaliu... ax.gif pries tai 4 metelius atvairavau calibra, nemirtinga masina thumbup.gif nieko nedariau kol stabdyt kaip flinstonas nepradejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prokurotaite @ 2009 11 21, 01:58)
man tai tokios labai pigios,paaugliskos atrodo  schmoll.gif  geriau klasika- MB,BMW,Lexus  rolleyes.gif

Jaunatviskai atrodo, nes tai tikrai ne seimos masina ax.gif man labai gerai atrodo jaunas vaikinas ar mergina uz tokio automobilio vairo(jeigu Celica turejot omeny) ax.gif O jeigu kalbejot apie mazycius "moteriskus" hecbekus, tai daugumoj man jie irgi nelabai, bet uztat patogios ir ekonomiskos, nebrangus ju aptarnavimas (vaituoju tokia) thumbup.gif .
p.s nepriekaistauju Jusu nuomonei, atkreipiau demesi i Jusu posta, nes kazkodel jau kuri laika svajoju butent apie Celica, patinka tokios ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute544 @ 2009 11 21, 16:45)
...vairuoju honda prelude...

QUOTE(LapeUrsa @ 2009 11 22, 00:54)
...jau kuri laika svajoju butent apie Celica, patinka tokios ir tiek  ax.gif

Smagu, kad daugiau atsirado tokiu nestandartiniu jaunatvisku mamyciu, issiskirianciu is pilkos tipiniu automobiliu mases, as jomis visada zaviuosi ir svelniai vadinu mamytemis su kiausiukais biggrin.gif
Prasom i automobiliu sarasa, salia mazyciu ir dideliu masinu itraukti ir sportinio tipo 4u.gif smile.gif
Cia truputi ne i tema, bet prisiminiau siu automobiliu viena privaluma - kai islipi is tokios masinos, neretai vyrai pavadina panele, oi kaip toks komplimentas paglosto sirdute lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(prokurotaite @ 2009 11 21, 22:36)
Na tada viskas aišku  smile.gif  su laiku ir požiuris keičiasi  mirksiukas.gif  nenorejau nei ižeisti,nei tuo labiau girtis bala žino kuo,tiesiog pasakiau kaip manau  mirksiukas.gif  jei jums patinka- perfect  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siuo metu vairuoju Citroen Xsara Picasso, visai nieko masiniukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(prokurotaite @ 2009 11 21, 01:58)
man tai tokios labai pigios,paaugliskos atrodo  schmoll.gif  geriau klasika- MB,BMW,Lexus  rolleyes.gif

Na.....3 klasės bmv (ji gi chuligankė, ji gi kregždė) yra paaugliškos klasikos etalonas mirksiukas.gif
QUOTE(bugyte @ 2009 11 21, 14:41)
Na jei nereikalingus kokius 100 tukstanteliu tureciau, tikrai Leuxusiuko natsisakyciau  cool.gif
Paaugliska??? Na man dar nera 30, nevaikstau su kablais 12 cm, nenesioju paltu, kailiniu iki zemes ir neturiu vaiku kruvos, tai kodel gi ne? smile.gif

Lexus visai ne paaugliška. Mano viena iš svajonių lexusas su hibridiniu varikliu. Ale vagia tuos lexusus cool.gif
QUOTE(bugyte @ 2009 11 22, 14:45)
Smagu, kad daugiau atsirado tokiu nestandartiniu jaunatvisku mamyciu, issiskirianciu is pilkos tipiniu automobiliu mases, as jomis visada zaviuosi ir svelniai vadinu mamytemis su kiausiukais  biggrin.gif
Prasom i automobiliu sarasa, salia mazyciu ir dideliu masinu itraukti ir sportinio tipo  4u.gif  smile.gif

Tai taip išeina, kad turinčioms daugiau vaikų kiaušiukai jau nukritę, nes su sportine maške į gamtą (kur keliai atitinkami ir pilna bagažinė daiktų) jau niekaip niekaip lotuliukas.gif Na nebent yra dvi mašinos šeimoje...
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2009 11 22, 23:09)

Tai taip išeina, kad turinčioms daugiau vaikų kiaušiukai jau nukritę, nes su sportine maške į gamtą (kur keliai atitinkami ir pilna bagažinė daiktų) jau niekaip niekaip  lotuliukas.gif  Na nebent yra dvi mašinos šeimoje...

Na taip iseina- kartais nori ar nenori turi taikstytis- keisti sportine i seimynine doh.gif o dvi masinas sau leist- nepigus malonumas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute544 @ 2009 11 21, 17:54)
2 durys vaikuciam netrugdo, maniskiai puikiai susipakuoja  mirksiukas.gif

o norint isleisti, reikia islipineti is masinos.
Gal kol vaikai visiskai mazi dvidures ir tinka del saugumo ( bet ta kuo puikiausiai ir apsauga nuo vaiku atstoja, kai is salono durys neatsidaro) - o daugiau tai vienas nepatogumas.

QUOTE(Piranij@ @ 2009 11 21, 22:25)
Dabar yra Subaru Outback

noreciau tureti.
O ir siaip geresni pravazumas yra geris - prisimenu savo pirma ziema, kol ismokau vaziuoti sniego vezese blush2.gif
QUOTE(Piranij@ @ 2009 11 22, 23:09)
Tai taip išeina, kad turinčioms daugiau vaikų kiaušiukai jau nukritę, nes su sportine maške į gamtą (kur keliai atitinkami ir pilna bagažinė daiktų) jau niekaip niekaip  lotuliukas.gif  Na nebent yra dvi mašinos šeimoje...

man tai idomu, kur tu ten bagazine matai?
Butent del mazos bagazines nesutinku su sedanu - akys krypstai hedzbeka arba universala.
Nors itariu gali tekti sutikti ir su maza masinyte - vistiek jinai butu antros masinos vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 11 23, 11:21)

Nelabai supratau komentaro... g.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 11 23, 00:21)
Na taip iseina- kartais nori ar nenori turi taikstytis- keisti sportine i seimynine doh.gif o dvi masinas sau leist- nepigus malonumas unsure.gif

Taigi tema apie svajonių malonumus sukurta smile.gif dvi mašinos šeimoje yra pigiau nei du viengungiaujantys žmonės su atskirom dviem mašinom, nes dalį kelionių vistiek kartu važinėji - kuras tada tauposi, bet vat techninė priežiūra tai aišku brangiau (nebent vienas iš sutuoktinių šaltkalvis). Pliusai: sutaupyti sutuoktinių nervai, kurie nesigadina kai reikia vienu metu abiem važiuot į skirtingas puses, ir o džiaugsme lotuliukas.gif galimybė vienu metu turėti ir kupė ir krovininę mašiną lotuliukas.gif Dar labai didelis pliusas, kai viena mašina servise arba ankstų rytą neužsiveda - važiuoja šeimyna su kita. Minusas kaip visada - pinigu daugiau iseina ant šito.
QUOTE(Bekasė @ 2009 11 23, 11:21)
O ir siaip geresni pravazumas yra geris

didesnis pravažumas yra gėris ne tik per sniegą, bet ir per lietų, ir per smėlį thumbup.gif
Čia kaip toj reiklamoj ,,paragavus negali sustot,,. Ir čia nėra vien pinigų klausimas - pvz. lyginant su sportinėmis mašinomis, kurių varikliukai nemažai valgo.
QUOTE(Bekasė)
Butent del mazos bagazines nesutinku su sedanu - akys krypstai hedzbeka arba universala.
Nors itariu gali tekti sutikti ir su maza masinyte - vistiek jinai butu antros masinos vietoje.

Buna ir mažų mašinikių hetchback - visos 5 durų tokios. Man kartą teko į mamos mazduke 323F didžiulį vaiko vežimą sukišt, ir nieko - tilpo....tiesa teko porą ratų nuimti doh.gif Su mažiuke nebet mieste maltis, nes trasoj tai visus nelygumus atkartoja (juokiames, kad kaip ant taburetės važiuoja) (tikneįsižeiskit 4u.gif ), bet ir mieste su visom duobėm doh.gif
Nors pas Outback gana kieta pakaba irgi.
Arba dar - pirk kokią nori ir dujas įsidėk.
QUOTE(bugyte @ 2009 11 23, 13:23)
Nelabai supratau komentaro...  g.gif

Čia sušaržuotas palyginimas buvo......na kaip blusą su drambliu lygint ,,suraskit 10 skirtumų,, kažkaip nepradedam juk skaičiuoti po kiek kojų vienas ir kitas turi lotuliukas.gif Universalių mašinų vairuotojams maža bagažinė - ne bagažinė, kaip ir vegetarui mėsa - ne maistas cool.gif

O del sportinių, o ypač dvidurių mašinų, manau, jos gaminamos vienišiams arba porai, todėl ir durys pas jas tik dvi...
Atsakyti
Man svarbiausia- jog važiuotų ir "cirkų" kely nekrėstų... Visokių turėjau... Ir prie visokių pripratau. Kaip minėjau, svarbiausia moteriai- saugumas kely.
Dabar, pavyzdžiui, vairuoju ROVER`iuką.

user posted image

Pirkdama visko prisiklausiau... blink.gif doh.gif Na, bet...Kol kas- viskas - ok`is biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2009 11 23, 16:03)
Buna ir mažų mašinikių hetchback - visos 5 durų tokios. Man kartą teko į mamos mazduke 323F didžiulį vaiko vežimą sukišt, ir nieko - tilpo....tiesa teko porą ratų nuimti doh.gif

Aš į savosios 2-osios Astros (ji irgi 5-ių durų hetchback'as) bagažinę taip pat buvau be jokio vargo draugės vaiko didžiausią vežimą įdėjus, nei ratų nuimt nereikėjo, tik sulenkt, aišku biggrin.gif Draugė, važinėjanti Kia carnival buvo apakus, manė, kad kitur jau tas vežimas netilptų, o į maniškę mažę tai jau tikrai ne lotuliukas.gif
Atsakyti