Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški automobiliai

O aš noriu įrodyt, kad į sportinę mašinytę galima ir dviratį sutalpinti biggrin.gif
Prašau - Celicos bagažinė 4u.gif kas sakė kad tose mašinose jos nėra? lotuliukas.gif
user posted image
Žinoma, cia galinės sėdynės nuleistos, bet ir šiaip jos bagažinė yra pakankamai didelė - 358 l (jei tas nieko nesako, tai palyginimui Ford focus hečbeko bagažinės talpa - 385), iš šono žiūrint tuo neįmanoma patikėti smile.gif
atsiprašau už offtopica 4u.gif pažadu daugiau temos nešiukšlinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugyte: 24 lapkričio 2009 - 10:07
QUOTE(Piranij@ @ 2009 11 22, 22:09)

Tai taip išeina, kad turinčioms daugiau vaikų kiaušiukai jau nukritę, nes su sportine maške į gamtą nenuvaziuosi

nuvaziuosi wink.gif
QUOTE(Bekasė @ 2009 11 23, 10:21)
o norint isleisti, reikia islipineti is masinos.

uztenka pasilekti, pralenda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2009 11 24, 11:02)
O aš noriu įrodyt, kad į sportinę mašinytę galima ir dviratį sutalpinti  biggrin.gif
Prašau - Celicos bagažinė 4u.gif  kas sakė kad tose mašinose jos nėra?  lotuliukas.gif

o zmonems ant stogo vaziuoti?
i dabartine vairuojama be tokiu vikruntasu laisvai telpa vienas vaikiskas, vienas paauglio dviratis ir keturi asmenys.

p.s. as kartais taip nakvoju bagazineje per kokias isvykas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 24 lapkričio 2009 - 14:12
QUOTE(Bekasė @ 2009 11 24, 15:12)
o zmonems ant stogo vaziuoti?

doh.gif kabinėjatės tik tam, kad prisikabint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2009 11 24, 10:02)
O aš noriu įrodyt, kad į sportinę mašinytę galima ir dviratį sutalpinti  biggrin.gif

Žinoma, cia galinės sėdynės nuleistos

Na... nuleistos ir nuleistos....

QUOTE(bugyte @ 2009 11 24, 14:34)
doh.gif kabinėjatės tik tam, kad prisikabint doh.gif

Man tai irgi kiltų noras kabintis blush2.gif , žmonėms vietos vistiek svarbiau, nei daiktams, o dažniausiai, vis tik, būna, kad, kaip tyčia, prireikia ir vieno ir kito biggrin.gif Aš į savo seną Astrą hetchback vaiko vežimą įsimečiau nelanksčius jokių sėdynių. Nežinau, tiesą sakant, nei kaip jos lankstosi, nei kiek tos vietos padaugėtų/nepadaugėtų bagažinėj, jei tai būčiau darius g.gif
Atsakyti
Bet juk čia tema ne "papeikime kitų automobilius", ir ne "išrinkime šeimai tinkamiausią automobilį", ir ne "kuom mano automobilis yra geresnis už kitų" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pasikartosiu - čia tema "Moteriški automobiliai.Kokį automobilį vairuojate?". Atėjau, pasisakiau, o sulaukiau tiek neigiamos reakcijos doh.gif
Matyt žmones tikrai veikia krizė ir gripo epidemija... lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai nematau kame problema keliate,lygtais nėra daugiau dėl ko pasiginčyti kaip dėl automobilių? biggrin.gif Kam patinka Celicos- šaunu,kam patinka Rover-šaunu,kam bmw-šaunu,kam audi-irgi ir t.t. kam vėjus kelti? Čia tik paprastas,elementarus gyvenimo palengvinimo dalykas rolleyes.gif Man Lexus ir Bmw patinka. Bmw namie vartoju,Lexus darbe,o kokia esmė iš jų? Jokia. Patogus ratai ir tiek.Būtų sena Audi 100 ar golfas 3-4 būčiau dar laimingesnė.
Atsakyti
QUOTE(eglute544 @ 2009 11 24, 14:30)
nuvaziuosi wink.gif
uztenka pasilekti, pralenda wink.gif

Nuvažiuosi- bet ne visur.
Pralenda, bet kai paaugs - nepralys.
QUOTE(bugyte @ 2009 11 24, 16:28)
Bet juk čia tema ne "papeikime kitų automobilius", ir ne "išrinkime šeimai tinkamiausią automobilį", ir ne "kuom mano automobilis yra geresnis už kitų"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pasikartosiu - čia tema "Moteriški automobiliai.Kokį automobilį vairuojate?". Atėjau, pasisakiau, o sulaukiau tiek neigiamos reakcijos  doh.gif

Nemanau, kad kas jus peikia. Tiesiog diskusija buvo apie bagažines, o jos, atleiskit, pas universalus bus visada geresnės.
O moteriškas auto nebūtinai sportinis ar mažas. Nu skirtingos mes moteros esam - ir tai yra gerai 4u.gif
O kieno geresnis galim ginčytis iki nuplikimo, nes tai subjektyvu.
Aš pvz. sutinku, kad mano mašinos blogybė - nelabai ekonomiškas kuro suvartojimo prasme, ale aš geriau kailinių neturėsių, bet su didesne auto važinėsiu.......ir kai studente buvau su didesne vazinėjau, bet dujas susidėjus buvau ir gerai.
QUOTE(prokurotaite @ 2009 11 25, 00:59)
Aš tai nematau kame problema keliate,lygtais nėra daugiau dėl ko pasiginčyti kaip dėl automobilių?  :<..>kam vėjus kelti? Čia tik paprastas,elementarus  gyvenimo palengvinimo dalykas  rolleyes.gif 

Ale faina kartais pasiginčyt rolleyes.gif ir ne tik apie vaikus, vyrus ir namus.
Man mašina ne tik susisiekimo priemonė bet ir vairavimo malonumas ir pagalbininkas ,,prie ūkio,, lotuliukas.gif Ir svarbiau man ne kokios ji spalvos (nors šviesios nepatinka, nes kai pasensta - rūdys labai matosi), o kokio tūrio salonas, bagažinė, variklis, kokia važiuoklė ir, kad mechaninė būtų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2009 11 25, 21:16)
Nuvažiuosi- bet ne visur.
Pralenda, bet kai paaugs - nepralys.

kol pralenda dziaugiuosi, kai nepralys isleisiu, man tai problemu nesudaro. del patogumo gale man atsiprasant PX . man prieki vietos per akis, gale vaikai telpa. o jei ka reikia pavest, ir jiem nepatoku ju paciu bedos, ira galimybe, arba buti vezamam, arba eiti pesciomis. dar vienas variantas autobusas - ten vietos tirkai uztex biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute544 @ 2009 11 25, 23:04)
dar vienas variantas autobusas - ten vietos tirkai uztex  biggrin.gif

thumbup.gif jeigu kada bus kokie 4 vaikai - tikrai bus ir busikas, pageidautina keturiais varomais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2009 11 25, 22:17)
thumbup.gif  jeigu kada bus kokie 4 vaikai - tikrai bus ir busikas, pageidautina keturiais varomais  lotuliukas.gif

jei daugiau nei 4 kas tada? fura lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2009 11 25, 22:16)
Ale faina kartais pasiginčyt  rolleyes.gif  ir ne tik apie vaikus, vyrus ir namus.
Man mašina ne tik susisiekimo priemonė bet ir vairavimo malonumas ir pagalbininkas ,,prie ūkio,,  lotuliukas.gif Ir svarbiau man ne kokios ji spalvos (nors šviesios nepatinka, nes kai pasensta - rūdys labai matosi), o kokio tūrio salonas, bagažinė, variklis, kokia važiuoklė ir, kad mechaninė būtų  cool.gif

Geras požiūris,pritariu smile.gif
Atsakyti