klumpele,apie patarimus su protu niekas nieko ir nesako.pirmus menesius ir as dr apgalvodavau,ka man sako,bet dabar jau AS geriausiai zinau,ko reikia MANO vaikui.zinau,kiek reikia rengt,kad butu silta,bet ne per karsta,ir pan.
o patirtis...jau augindama pirma vaika pamatai,kad pati viska zinai geriua uz mama,teta ar dar kokia kaimyne.tiesiog jauti.to tau ir linkiu-paciai pajaust,ko reikia tavo kudikeliui
Papildyta @ [mergetime]1096631635[/mergetime] o pasirodo,kad pataikiau su tema
mano mazule irpainioja su berniuku.ir del ko?del to,kad ji su melynu kombinezonu!sakes...
sorry,pamirsau,kas raset apie piena,bet ir man buvo panasiai-dar ir dabar susitikus ka is vyresniu pazistamu,ypac buvusiu mokytoju,klausia manes zinoves balsu-"dar pati maitini?".kai pasakau,kad pati maitinau tik pirma menesi,tai tokia israiska,toks zvilgsnis i mane!kad paklaustu,kodel as tik tiek maitinau,kad isgirstu,kaip blogai jauciuos,kai neuzteko pienelio,kaip as norejau kuo ilgiau mazulei duot tai,ka gliu.bet ne-visi zino geriau,kad man maitint buvo nepatogu visom prasmem-tipo,man islekt kur nors ir pan.fuiii,kaip susinervinau berasydama
tiesa,buciux,kas del repliku apie vaiko sudejima,tai tikrai nieko bloga,kai isgirsti,kox fainas rubuiliukas.bet kai pradeda sakyt,kad mano vaikas storas...nu zinot.noris ikist sketi i uzpakali ir isskleist
nu va,ir issiliejau.ir geriau paliko.tikiuos,ne man vienai