Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

QUOTE(AusraR @ 2009 01 14, 23:40)
tai kad tos sultys ir saldytuve ne kaip kvepia smile.gif beje, mano tetis gyvena kaime, melzia karves, bet kai as atsivezu pieno, tai bent keturias dienas drasiai galiu laikyt saldytuve, tiek stiklinej, tiek plastmasinej taroj - kvapas nesikeicia !!! zinoma, parduotuvinio pieno tai nekoks kvapas, bet tikro kaimisko nu tikrai nesikeicia del to kad i stiklaini ar buteli plastmasini supilu.....kazkaip ner man logikos tokiam paaiskinime smile.gif geriau atvirai pasakykit ko dedama i tas sultis kad jos smirda vaistais??? nes alijosius tikrai tokio kvapo neturi. Ot paaugs biskiuka reiks isspaust ir palaikyt saldytuve, nu ir paziuresim ar atsiras tooooks kvapelis vien del to kad i stiklaini supilsiu !!!

manau kad kiekvieno zmogaus pasirinkimas ka gerti ar apskritai ar gerti...
bet tu pieno ant stalo nelaikai ji laikai saldytuve mirksiukas.gif ant stalo jis greit surugtu ax.gif
bet koks produktas paruostas vartojimui, pakeicia skoni ir kvapa, jei jis apdorojamas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet angel @ 2009 01 15, 15:36)
manau kad kiekvieno zmogaus pasirinkimas ka gerti ar apskritai ar gerti...
bet tu pieno ant stalo nelaikai ji laikai saldytuve mirksiukas.gif  ant stalo jis greit surugtu ax.gif 
bet koks produktas paruostas vartojimui, pakeicia skoni ir kvapa, jei jis apdorojamas... 4u.gif

bet sulciu irgi nelaikom ant stalo, laikom saldytuve mirksiukas.gif
ne sulci as negersiu, bent jau kol maitinu tai tikrai. Ir siaip...man atrodo geriau jau kokiu obuoliu ar morku sulciu svieziu issispaust, zinoma jei tos morkos ir obuoliai is savo sodo...
Atsakyti
Na ir puiku smile.gif Kaip Jums geriau smile.gif As tas sultis geriu. Nieko ten stebuklingo, ale labai gerai padeda "po svenciu" biggrin.gif Man tai retai reikia, nes pasistengiu nepadaugint, bet vyras tai ligonis "ant rytojaus" buna, tai ziuriu, kad be tu sulciu nebegali jau biggrin.gif O tiek visokiu vaistu isbandem doh.gif Dar noreciau pasidziaugti lupu piestuku ir purskamu skysciu ant zaizdu.. Lupu piestukas man tikrai geras daiktas. O tas purskiamas skystis (net nzn kaip jis tiksliai vadinasi) padejo graziai uzgyti zaizdoms po nusiplikymo su aliejum. Pusles iskilo, bet visa vakara purskiau purskiau, ziuriu ryte tik rudos demeles, o po poros savaiciu visai nebesimate..
Atsakyti
as naudoju siuos produktus pakankamai ilgai, ir galiu tik pasidziaugti ju teigiamu poveikiu. Nes dar nebuvau sutikusiu tokiu puikios produkcijos. Taip, tai yra kiekvieno pasirinkimas ir renkames tai kas mums geriausiai tinka ir patinka. tik nesuprantu ko jus kimbate prie tu sulciu, kvapas kaip kvapas. JOs kiekvienos siek tiek kvapas skiriasi, kadangi vienos su persikais, kitos su spanguolemis, o dar kitos prisotintos chondroitino, gliukozamino ir msm.
labai puikios dantu zeles, gerai balina dantis, stiprina dantenas, gali nuryti ir vaikai, nekenksminga, nes nera fluoro. o is fluoro gaminami ziurkiu nuodai. taip, taip, kai as suzinojau irgi buvau sokiruota. o visuose dantu pastose jo pakankamai, todel ir negalima ju nuryti, o ypac vaikams, kurie jas kaip taisykle labai megsta. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2009 01 15, 19:53)
Na ir puiku smile.gif Kaip Jums geriau smile.gif As tas sultis geriu. Nieko ten stebuklingo, ale labai gerai padeda "po svenciu" biggrin.gif Man tai retai reikia, nes pasistengiu nepadaugint, bet vyras tai ligonis "ant rytojaus" buna, tai ziuriu, kad be tu sulciu nebegali jau biggrin.gif O tiek visokiu vaistu isbandem  doh.gif Dar noreciau pasidziaugti lupu piestuku ir purskamu skysciu ant zaizdu.. Lupu piestukas man tikrai geras daiktas. O tas purskiamas skystis (net nzn kaip jis tiksliai vadinasi)  padejo graziai uzgyti zaizdoms po nusiplikymo su aliejum. Pusles iskilo, bet visa vakara purskiau purskiau, ziuriu ryte tik rudos demeles, o po poros savaiciu visai nebesimate..

Papasakokit kaip jus jas geriat? Tiesiog, kita diena po sventes ar ir is vakaro? Idomu, nes jau is kelinto zmogaus girdziu, kad padeda pagiriom 4u.gif
Atsakyti
Nieko ypatingo... Tiesiog ryte kai atsikeliu gurksni, paskui jei nepraeina dar gurksni toki didesni isgeriu.. O siaip tai ne pagal kazkoki grafika.. smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau siandien ALOE BERRY NECTAR-maisto papildas . Kur galeciau daugiau paskaityti apie sitos firmos prekes. Kazkaip nepaklausiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(***Ketrin*** @ 2009 01 25, 23:24)
Kur galeciau daugiau paskaityti apie sitos firmos prekes.

www.foreverliving.lt smile.gif
Atsakyti
labas....
manau kad apie tai norejai paklausti. prasau smile.gif

Alavijų ir uogų nektaras – tai alavijų, spanguolių ir obuolių sulčių kokteilis. Alavijų ir uogų nektaro sudėtyje yra visų vitaminų, mineralų, aminorūgščių, fermentų, kurių yra ir Aloe Vera sultyse. Taip pat jam būdingos vaistinės spanguolių ir obuolių savybės. Kadangi vieno svarbiausių vitamino C žmogaus organizmas pats negamina, maisto papildus su vitaminu C vartoti yra tiesiog būtina.

• Naujausi spanguolių sulčių medicininiai tyrimai parodė, kad vartojant spanguoles mažėja urologinių, ginekologinių infekcijų rizika, jos itin naudingos sergantiems cistitu;
• Spanguolės turtingos vitamino C. Jų sudėtyje yra antioksidanto piknogenolio, padedančio odoje išlaikyti kalogeną.
• Valo žarnyną, kepenis, inkstus;
• Detoksikuoja odą;
• Stiprina imuninę sistemą;
• Dėl vitamino C rekomenduojama rūkantiems.
• Šis maisto papildas tinka ir vaikams, ir suaugusiems.

Sudėtis: 88 proc. alavijų želė, natūralių spanguolių sulčių koncentratas, natūralių obuolių sulčių koncentratas, sorbitolis, askorbo rūgštis, citrinos rūgštis, kalio sorbatas, natrio benzonatas, ksantano derva, tokoferolis (vit.E).

Vartojimas: po 30 ml 2 kartus per dieną užgeriant vandeniu. Laikyti šaldytuve, prieš vartojimą suplakti.
Atsakyti
http://www.aloe-vera.lt/aloe/catalog/ cia va yra katalogas su visomis kainomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2009 01 15, 20:53)
Na ir puiku smile.gif Kaip Jums geriau smile.gif As tas sultis geriu. Nieko ten stebuklingo, ale labai gerai padeda "po svenciu" biggrin.gif Man tai retai reikia, nes pasistengiu nepadaugint, bet vyras tai ligonis "ant rytojaus" buna, tai ziuriu, kad be tu sulciu nebegali jau biggrin.gif O tiek visokiu vaistu isbandem  doh.gif Dar noreciau pasidziaugti lupu piestuku ir purskamu skysciu ant zaizdu.. Lupu piestukas man tikrai geras daiktas. O tas purskiamas skystis (net nzn kaip jis tiksliai vadinasi)  padejo graziai uzgyti zaizdoms po nusiplikymo su aliejum. Pusles iskilo, bet visa vakara purskiau purskiau, ziuriu ryte tik rudos demeles, o po poros savaiciu visai nebesimate..

As ir geriau tas sultis. BUvau labai patenkinta.Ir nors gerdavau ne taip kaip parasyta, pamirsdavau ax.gif Bet nestumo metu geresnio budo sumazinti kylancias rugstis ir neradau schmoll.gif Man nuo tu rugsciu net zaizdos ryklej buvo, vieninteles sultys uzgyde.Ir dabar jau kelintas menuo geriu vaistus nuo skandzio refliukso, kai rugstys kyla.Bet zaizdu kaip parasyta informaciniame lapelyje tikrai neuzgydo.reiks vel pirkti.
As pirkau su spanguolemis, skonis reikia priprasti.T.y. neskonis, o kvapas.Jos siaip skanios labai.As isipidavai i cierkiuka kur snapsa geriam drinks_cheers.gif Murkt nekvepavus thumbup.gif
Ir dar turiu nemazai produktu ir krema su biciu pikiu Ziema nerealus daiktas.Ir veidui ir rankom ir kulnam net. Turiu ir paprsta aloe vera geli, jis tinka lkitiem metu laikam pavasariui , vasari kai reikia daugiau drekinti. Turiu ir ta purskiama. Pasta turejau. Vienu zodziu viska ka turejau esu be galo paten kinta. NOrs kaina si pradziu ri gazdino. Bet abu su vyru naudojome aloe vera geli vos ne kasdien nuo visko, reiki apsitepti rankas, veida, nusideginos, issikuto vyras, panosi kai didele sloga (neatsilupa tada ir neserpetoja panosis) nuo puslelines, tik pajauti pasitepi ir net neiskyla spuogelis.Bet ta krema naudojom beveik metus thumbup.gif Nes jo laselio tereikia.
O dabar dar mastau gal cia ta distributore buti, tik vat salygu nelabai zinau g.gif
Atsakyti
o gal kas zinote ar aloe vera sultys tinka 1 metu vaikui?
Atsakyti