Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

QUOTE(bugyte @ 2008 01 25, 16:07)
Rezultatų ant savęs ir vyro ir aš nepastebėjau (nes matomės gi kasdien), bet užtai akivaizdžiai pamačiau ant sesės, nes jos nemačiau kurį laiką ir kai susitikom iškart paklausiau ar buvo balintis dantis pas stomatologę  lotuliukas.gif  nuo tos dienos ir pradėjau domėtis FL, kadangi buvau nustebusi dantų pastos efektyvumu  thumbup.gif

: Sutinku, pritariu ir as. Pati jau ne viena dantu pastos tubele sunaudojau. Ir ne tik as, dar vyras ir sunus. Kai sis pradejo valytis - tai zaukciojo is pradziu, o po to taip priprato. Ale ir dantys TIKRAI baltesni tampa, ir lygus, svelnus. O dar pagalvojus kad su alijosium rolleyes.gif . Tik va del fluoro - kazkada per TV girdejau kalbant dantistei kad vistik reikalingas zmogui tas fluoras. g.gif Tai kaip istikro idomu?
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2008 01 30, 10:06)

Aš kartas nuo karto panaudoju paprastą pastą su fluoru mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugyte: 30 sausio 2008 - 09:35
jus paskaitykit sudeti situ produktu, beje, ant kai kuriu produktu tos sudeties ne su ziburiu nera, manau tai bus labai idomi informacija musu maisto ir veterinarijos tarnybai smile.gif jau rytoj tuo pasirupinsiu. Taigi paskaitykit, paziurekit kiek ten koncervantu, supermamoj susiraskit info apie ekologiskus produktus ir pamatysit kiek tos ekologijos sitos firmos produktuose. Mano vyras pradejo platinti, tai pradejau dometis, esu nerealiai pikta. Na pati kosmetika ir tos sultys gal ir nieko blogo, bet mane siutina tai, kad jie teigia jog produktai ekologiski (ekologiski produktai turi tureti ECOCERT sertifikata, kai dedama sitiek chemijos i kremus, tikrai niekas tokio sertifikato jiems neduos) ir is visu labiausiai mane siutina tai, kad jie teigia, jog produktus (sultis) gali naudoti visi, ko pasekoje mano vyras man nezinant sugirde tu sulciu 7 men kudikiui. Vaikas riaugeja smirdinciai ir nemiega...nieko nevalgo tik siek tiek pienuko...nors pries tai valge gerai koses..Taip kad rytoj pat zadu imtis rimtu veiksmu, kad sita firma arba susitvarkytu savo produktus, ju zenklinimus ir darytu atsakinga bizni arba priimtu savo troskimo pralobti bet kokia kaina, pasekmes.
Mes turim ta alijosiu, jus pauostykit tas sultis ir nusiskinkit alijosiaus lapa pauostykit, tada ir spreskit apie naturaluma situ sulciu. As asmeniskai neisivaizduoju jokio naturalaus produkto kuris sitaip dvoktu vaistais!!!!
Atsakyti
Naudoju ne vienerius metus sios kompanijos produkcija. 4u.gif Tiesa sakant, be jos negaliu gyventi, tiek pripratau as ir mano seima, kad galime apseiti ir be vaistu, nes naudojant siuos produktus tiesiog nesergame. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mutikala @ 2009 01 11, 21:05)
[COLOR=green]
  nes naudojant siuos produktus tiesiog nesergame.  thumbup.gif

tai gal ir ju nenaudodami nesirgtumet mirksiukas.gif Nemanau, kad tos cesnako kapsulytes gerau veikia uz tikra cesnaka - vienintelis privalumas, kad terliotis nereik ir kvapo nera schmoll.gif
Beje, gal galit kas is sitos produkcijos megeju paaiskinti, kuo tie probiotikai uz gana apvalia kaina yra pranasesni uz pvz "Lacto7", kur vaistinej parduodami uz gerokai mazesne kaina. Abiejuose preparatuose "stebuklu" neturetu but - tik naturalios bakteriju kulturos ax.gif
Atsakyti
Mes turim ta alijosiu, jus pauostykit tas sultis ir nusiskinkit alijosiaus lapa pauostykit, tada ir spreskit apie naturaluma situ sulciu. As asmeniskai neisivaizduoju jokio naturalaus produkto kuris sitaip dvoktu vaistais

butent, naturali kosmetika su parabenais biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
vat ir man dar paaiskinkit kodel tos sultys taip smirda vaistais jei yra naturalios. TUriu naturalu alijosiu, butent ta is kurio spaudziamos tos sultys, nes gavom dovanu is tos kompanijos atstoto, pauosciau nuskinta lapa, nu nedvokia jis, nedvokia !!
Atsakyti
Turiu dezodorantą pažastims...tikrai nesu klaikiai prakaituojanti moteris, bet kai iš artimų žmonių po valandos nusiprausimo ir pasitepimo dez. išgirsti pastabą, kad gal nesiprausus esi ir pan. (ir ne kartą), tai nelabai smagu:(...tai ir nenusprendžiu, ar geriau smirdėti, pasitepus sveika priemone, ar kvepėti – gryna chemija pasinaudojus:( g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varpelis @ 2009 01 12, 16:16)
Turiu dezodorantą pažastims...tikrai nesu klaikiai prakaituojanti moteris, bet kai iš artimų žmonių po valandos nusiprausimo ir pasitepimo dez. išgirsti pastabą, kad gal nesiprausus esi ir pan. (ir ne kartą), tai nelabai smagu:(...tai ir nenusprendžiu, ar geriau smirdėti, pasitepus sveika priemone, ar kvepėti – gryna chemija pasinaudojus:( g.gif

na kas del to dezodoranto sveikumo tai tikrai ten pakankamai chemijos, taip kad gali ramia sazine naudoti kita, jei sitas netinka. Nors man pvz tai visai nieko. Beje parabenu sudety istikruju nera smile.gif
Atsakyti
As irgi asmeniskai naudoju piestukini dezodoranta. Man jis patinka, gaivus, lengvas, netepa rubu ir apsaugo nuo nemalonaus prakaito kvapo.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 01 12, 12:49)
vat ir man dar paaiskinkit kodel tos sultys taip smirda vaistais jei yra naturalios. TUriu naturalu alijosiu, butent ta is kurio spaudziamos tos sultys, nes gavom dovanu is tos kompanijos atstoto, pauosciau nuskinta lapa, nu nedvokia jis, nedvokia !!

moksliniais tyrimais yra irodyta, kad patentuotos ir stabilizuotos alavijo sultys yra beveik identiskos lapo minkstimui. tai yra stabilizuota zele. alavijo sultis sudaro 96 proc., 4 proc stabilizatoriai tam kad nesurugtu ir nesioksiduotu. O del kvapo galiu pasakyti taip. liaudiskai: kai pamelziama karvute, sviezias pienas kvepia. kai ji uzdarome i tara, i stiklaini ar kur kitur kvapas ne be toks jau ir mielas. tai lygiai tas pats ir cia. jei laikysime ne saldytuve jos surugs, o per menesi turime laikyti saldytuve ir suvartoti. Palikite jogurta ant stalo, ir stebekite kada jis prades rugti, ko gero pjabos laukti. tai ka reiskia, o gi tai, kad prideta visokios velniavos, del to ir nera rugimo proceso. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cile @ 2009 01 12, 11:59)
tai gal ir ju nenaudodami nesirgtumet  mirksiukas.gif Nemanau, kad tos cesnako kapsulytes gerau veikia uz tikra cesnaka - vienintelis privalumas, kad terliotis nereik ir kvapo nera  schmoll.gif
Beje, gal galit kas is sitos produkcijos megeju paaiskinti, kuo tie probiotikai uz gana apvalia kaina yra pranasesni uz pvz "Lacto7", kur vaistinej parduodami uz gerokai mazesne kaina. Abiejuose preparatuose "stebuklu" neturetu but - tik naturalios bakteriju kulturos  ax.gif

esu skaiciusi informacija ju tinklapyje ir yra pakankamai aprasyta apie si produkta. skirtumas labai paprastas. geriant si preparata, gerosios bakterijos pasiskleidzia storojoje zarnoje, skrandzio sultys nespeja suvirskinti, kadangi degtos spec. plevele. vartojant kitus preparatus geruju bakteriju is 6 gauname tik viena ar dvi. O cia visus 6 stamus, kuriu viena is ju gauname tik su motinos pienu.
Jei idomu pjasiskaitykite ju tinklapyje apie tai placiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mutikala @ 2009 01 14, 23:20)
moksliniais tyrimais yra irodyta, kad patentuotos ir stabilizuotos alavijo sultys yra beveik identiskos lapo minkstimui. tai yra stabilizuota zele. alavijo sultis sudaro 96 proc., 4 proc stabilizatoriai tam kad nesurugtu ir nesioksiduotu. O del kvapo galiu pasakyti taip. liaudiskai: kai pamelziama karvute, sviezias pienas kvepia. kai ji uzdarome i tara, i stiklaini ar kur kitur kvapas ne be toks jau ir mielas. tai lygiai tas pats ir cia. jei laikysime ne saldytuve jos surugs, o per menesi turime laikyti saldytuve ir suvartoti. Palikite jogurta ant stalo, ir stebekite kada jis prades rugti, ko gero pjabos laukti. tai ka reiskia, o gi tai, kad prideta visokios velniavos, del to ir nera rugimo proceso.    mirksiukas.gif
Papildyta:

tai kad tos sultys ir saldytuve ne kaip kvepia smile.gif beje, mano tetis gyvena kaime, melzia karves, bet kai as atsivezu pieno, tai bent keturias dienas drasiai galiu laikyt saldytuve, tiek stiklinej, tiek plastmasinej taroj - kvapas nesikeicia !!! zinoma, parduotuvinio pieno tai nekoks kvapas, bet tikro kaimisko nu tikrai nesikeicia del to kad i stiklaini ar buteli plastmasini supilu.....kazkaip ner man logikos tokiam paaiskinime smile.gif geriau atvirai pasakykit ko dedama i tas sultis kad jos smirda vaistais??? nes alijosius tikrai tokio kvapo neturi. Ot paaugs biskiuka reiks isspaust ir palaikyt saldytuve, nu ir paziuresim ar atsiras tooooks kvapelis vien del to kad i stiklaini supilsiu !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AusraR: 14 sausio 2009 - 22:53