Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

QUOTE(tekila41 @ 2009 02 26, 18:55)
o gal kas zinote ar aloe vera sultys tinka  1 metu vaikui?

na kiek as zinau tai taip galima smile.gif
mano abi merginos geria persiku sultis nes jos skaniausios thumbup.gif vienai 5 kitai 1 metai...abi jauciasi gerai neserga ... tik dozes skirtingas duodu mazajai po arbatini sauksteli, didziajai po desertini. man sake kad du kartus per diena reikia joms duoti, bet as duodu tik karta ryte ax.gif
Atsakyti
Jungiuosi į kompaniją biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Varpelis @ 2009 01 12, 15:16)
Turiu dezodorantą pažastims...tikrai nesu klaikiai prakaituojanti moteris, bet kai iš artimų žmonių po valandos nusiprausimo ir pasitepimo dez. išgirsti pastabą, kad gal nesiprausus esi ir pan. (ir ne kartą), tai nelabai smagu:(...tai ir nenusprendžiu, ar geriau smirdėti, pasitepus sveika priemone, ar kvepėti – gryna chemija pasinaudojus:( g.gif

O aš bandžiau - man tiko 4u.gif
Nepalyginamai geresnis už kalnų krištolo biggrin.gif

Atsakyti
Ajavijas tiesiogiai veikia dvi, sritis – epitelio audinius ir imuninę sistemą: odos problemas, tokias kaip egzema, psoriazė, opos, nudegimai, spuogai ir net įkandimai. Alavijas palengvina žarnyno sutrikimus, tokius kaip kolitas, divertikulitas ir dirgliosios žarnos sindromas. Kitos būklės, kylančios dėl imuninės sistemos sutrikimų, tokios kaip artritas, astma, povirusinis nuovargio sindromas
ar vilkligė. Natūralus priešuždegimis ir antioksidantisis alavijo paveikis kartu su jo maitinamaisiais elementais, skatina ląstelių augimą ir todėl yra gydomasis poveikis. thumbup.gif
Atsakyti
mes naudojam biciu piki, stiprinam savo imunine sistema jau antras menuo. kolkas neturiu jokiu nusiskundimu del jo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(neiruke @ 2009 03 26, 16:49)
mes naudojam biciu piki, stiprinam savo imunine sistema jau antras menuo. kolkas neturiu jokiu nusiskundimu del jo wink.gif

o jus vaikui ar sau stiprinat?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif pati naudoju gan nemažai šios firmos produktų. Žinau, kad linija su bičiu pikiu tikrai gera, tačiau - reikėtų būti atsargesniems, kurie serga IS, vėžiu, nes gali labai suaktyvinti ligas ir pridaryti daug problemų. Tai ne šios firmos papildų neigiamas poveikis - bet bičių pikio. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 03 28, 09:46)
Sveikutės 4u.gif  pati naudoju gan nemažai šios firmos produktų. Žinau, kad linija su bičiu pikiu tikrai gera, tačiau - reikėtų būti atsargesniems, kurie serga IS, vėžiu, nes gali labai suaktyvinti ligas ir pridaryti daug problemų. Tai ne šios firmos papildų neigiamas poveikis - bet bičių pikio. blush2.gif

Na pradžioje paskaitom paskui darom išvadas:
citata iš straipsnio ir beje pagooglinti moka visos, specialiai ieškojau, na niekur neradau nieko kad sergant vėžiu negalima naudoti bičių produktų:
"Prieš kurį laiką mūsų respublikos populiarioje literatūroje buvo pareikšta mintis, kad bičių pikis - tai derva, turinti kancerogeninių savybių ir gali sukelti vėžį. Tačiau mokslinė literatūra šių minčių nepatvirtino. A.Derevič (Rumunija) atliko kruopščius eksperimentinius tyrimus su žiurkėmis. Joms buvo injekuotas bičių pikio tirpalas, ir po 6 mėn. morfologiškai ištirti jų vidaus organai. Nepastebėta jokių pakitimų, iš kurių būtų galima spręsti apie pikio kancerogeniškumą. Taip pat literatūroje nėra duomenų apie švino ir kitų sunkiųjų metalų kaupimąsi pikyje. S.Popravka, B.Ochotskis ir kiti mokslininkai, atlikę cheminius pikio tyrimus, švino arba visai nerado, arba rado jo tik nežymius pėdsakus."
Atsakyti
AŠ irgi nemažai produktų esu pati išbandžiusi. Pasta, dezikas, vitaminai vaikams, esu ir sultis alijošiaus gėrusi. jos pakeičia skonį jei laikai ne šaldytuve ir ilgiau kaip 1,5mėn. per tiek laiko išsigeria geriant kiekvieną dieną.
Bičių pikis ir vit.C taip pat nepakeičiami šiuom metu, kai siaučia virusai.
Taip pat auginant vaikus nepakeičiams gelis, kuris apsaugo nuo guzų, sumušimų ir t.t. o dar neseniai išbandžiau valiklį MPD. Jo yra 2l. Kadangi jį reikia skiesti su vandeniu, labai taupiai naudojasi. nebereikia jokių kitokių valiklių- ir rankų negraužia, ir puikiai valo ir vonias, ir kranus ir t.t.
Indus plauti galima. Jei tik indams plauti- turbūt užtektų keliems metams.
KAs norėsit, galiu užsakyt ir Jums bigsmile.gif
Atsakyti
Kas man galetu apsiviesti prota ir parasyti skirtuma tarp Aloe Vera naturaliu sulciu is FLP ir esanciu pvz Eurovaistineje?? blush2.gif

Kaina panasi, sudetis analogiska, talpa 1L - skiiamos dienos dozes panasios. Man pasirode, kad vaistineje esantis turi maziau stabilizatoriu.
Jei klystu - pataisykit. Kokie atsiliepimai vartojusiu sias sultis? Man konkreciai rupi imuniteto suaugusiam zmogui stiprinimas, nes kimba dazni persalimai, sinusitas, Herpis ir tt tt tt

Laukciau atsakymo i AZ, kad nepraziureciau temoje... 4u.gif
Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grivita: 06 balandžio 2009 - 10:23
QUOTE(grivita @ 2009 04 06, 11:21)
Kas man galetu apsiviesti prota ir parasyti skirtuma tarp Aloe Vera naturaliu sulciu is FLP ir esanciu pvz Eurovaistineje??  blush2.gif

Kaina panasi, sudetis analogiska, talpa 1L - skiiamos dienos dozes panasios. Man pasirode, kad vaistineje esantis turi maziau stabilizatoriu.
Jei klystu - pataisykit. Kokie atsiliepimai vartojusiu sias sultis? Man konkreciai rupi imuniteto suaugusiam zmogui stiprinimas, nes kimba dazni persalimai, sinusitas, Herpis ir tt tt tt

Pagrindinis skirtumas yra tas, kad FLP sultyse nera zieves, tik vidine lapo dalis.
Visose vaistinese esancios sultys (beje, vienos firmos), sudwtyje turi zieves. Ji organizme yra nereikalinga, todel neutralizuojama ivairiom kitom medziagom. Todel ju poveikis organizmui labai sumazeja.

FLP yra koncentratas, naturaliose sultyse (geltonas buteliukas) yra 90 proc alavijo zele.
Vaistiniu buteliukuose zele yra tik apie trecdali. Kita sudaro zieve ir papildomos medziagos.

Dar vaistinese galite rasti alavijo zele kapsuliu. Klausimas toks - kam gerti kapsule su apvalkalu, jei alavija puikiai galima gerti ir be jo...

Atsakyti
Dar galiu pridurti tai, jog ta zieve turi alergizatoriu. O vien ta zele is vidaus, jokiu alargenu neturi. Del to gali gerti net vaikai. Taigi jei sulyginti kainas is vaistis Tai FLP gaunasi net pigiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2009 04 06, 11:36)
Dar galiu pridurti tai, jog ta zieve turi alergizatoriu. O vien ta zele is vidaus, jokiu alargenu neturi. Del to gali gerti net vaikai. Taigi jei sulyginti kainas is vaistis Tai FLP gaunasi net pigiau  drinks_cheers.gif

Visai pamirsau apie vaikus parasyti smile.gif

Tad dar pridesiu - alavijo (butent aloe barbadensis miller - tik si rusis yra veiksmingiausia, todel nereikia galvoti apie joki "ant palanges" auganti) pH yra labai artimas zmogaus, todel taip gerai tinka.

thumbup.gif
Atsakyti