QUOTE(grivita @ 2009 04 06, 11:21)
Kas man galetu apsiviesti prota ir parasyti skirtuma tarp Aloe Vera naturaliu sulciu is FLP ir esanciu pvz Eurovaistineje??
Kaina panasi, sudetis analogiska, talpa 1L - skiiamos dienos dozes panasios. Man pasirode, kad vaistineje esantis turi maziau stabilizatoriu.
Jei klystu - pataisykit. Kokie atsiliepimai vartojusiu sias sultis? Man konkreciai rupi imuniteto suaugusiam zmogui stiprinimas, nes kimba dazni persalimai, sinusitas, Herpis ir tt tt tt
Pagrindinis skirtumas yra tas, kad FLP sultyse nera zieves, tik vidine lapo dalis.
Visose vaistinese esancios sultys (beje, vienos firmos), sudwtyje turi zieves. Ji organizme yra nereikalinga, todel neutralizuojama ivairiom kitom medziagom. Todel ju poveikis organizmui labai sumazeja.
FLP yra koncentratas, naturaliose sultyse (geltonas buteliukas) yra 90 proc alavijo zele.
Vaistiniu buteliukuose zele yra tik apie trecdali. Kita sudaro zieve ir papildomos medziagos.
Dar vaistinese galite rasti alavijo zele kapsuliu. Klausimas toks - kam gerti kapsule su apvalkalu, jei alavija puikiai galima gerti ir be jo...