Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

QUOTE(wilike @ 2009 04 06, 11:36)
Dar galiu pridurti tai, jog ta zieve turi alergizatoriu. O vien ta zele is vidaus, jokiu alargenu neturi. Del to gali gerti net vaikai. Taigi jei sulyginti kainas is vaistis Tai FLP gaunasi net pigiau  drinks_cheers.gif

Aciu 4u.gif

Tik va skaitau FLP Aloe Vera sudeti:

SUDĖTIS: Aloe Vera želė, sorbitolis, askorbo rūgštis, citrinų rūgštis, kalio sorbatas, natrio benzoatas, ksantano derva (stabilizatorius), tokoferolis (vit. E).

O cia apie vaistineje esanti:

Aloe Pura – pirmasis Europoje sertifikuotas alijošiaus produktų gamintojas. Jam suteiktas TATT patvirtinimo antspaudas – visame pasaulyje pripažinta simbolis – alijošiaus kokybės ir grynumo garantija.

Po ilgalaikių alijošiaus gamybos procesų Aloe Pura pavyko pagaminti produktą, kuris turėtų naudingas gydomąsias stabilizuoto vidinio gelio savybes. O taip išsaugotų visus polisacharidus, kurie randami alijošiaus lapuose. Šio proceso dėka išgaunamos natūralios subalansuotos didžiausios koncentracijos sultys. Aloe Pura alijošiaus preparatai pagaminti šalto spaudimo būdu. Produktuose nėra jokių papildų ir konservantų, jie nepasterizuoti. Svarbu tai, jog iš šių produktų pašalintas aloinas – medžiaga, galinti pakenkti sveikatai, kai vartojami šviežio augalo gabaliukai arba išspaustos namų sąlygomis sultys.

O del tos alavijo zieves, tai nepamineta ji nei ten, nei ten!? Tas "aloinas", kuris kenkia, juk yra pasalintas, jei tiesingai suprantu, tai jis randamas butent zieveje?

Padekite issiaiskinti...ketinu pirkti, bet nzn, kuri .... g.gif
Aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grivita: 06 balandžio 2009 - 10:58
QUOTE(grivita @ 2009 04 06, 12:54)
O del tos alavijo zieves, tai nepamineta ji nei ten, nei ten!? Tas "aloinas", kuris kenkia, juk yra pasalintas, jei tiesingai suprantu, tai jis randamas butent zieveje?

Padekite issiaiskinti...ketinu pirkti, bet nzn, kuri ....  g.gif
Aciu!

[B]Tas "aloinas" yra pasalintas cheminiu budu, taigi geriau vartoti alavijo sultis, is kuriu jau nebereikia nieko chemiskai salinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas jau žinote o gal kas dar ne, FLP gali pasiūlyti jau naują produktą Forever Ginkgo Plus
Pamaitinkite savo kūrybingumą su Ginkgo biloba, legendiniu „smegenų toniku“, žmonijos naudojamu jau penktą tūkstantmetį.
„Forever Ginkgo Plus“ yra unikalus keturių augalų mišinys. Tai ginkmedis (Ginkgo biloba), kaip pagrindinis ingredientas, kartu su tikriniu blizgučiu (Ganoderma lucidum), kinine citrinvyte (Schisandra chinensis) ir daugiažiede baltašakne (Polygonum multiforum).
Ginkmedis laikomas seniausia Žemėje augančia medžių rūšimi. Jis gyvena nepaprastai ilgai – dažnai daugiau kaip 1000 metų, ir yra labai atsparus grybams ir vabzdžiams. Ginkmedis yra vienas populiariausių žolinių maisto papildų Europoje ir Šiaurės Amerikoje.
Ginkmedžio lapų ekstraktas išskiria flavanoidus ir trepenoidus, kurie stiprina kapiliarus. Jie taip pat veikia kaip antioksidantai. Įrodyta, kad ginkmedžio preparatai pagerina kraujo cirkuliaciją smegenyse.
Tikrinis blizgutis, kininė citrinvytė ir daugiažiedė baltašaknė turi daug biologiškai aktyvių medžiagų, o daugiažiedė baltašaknė Kinijoje yra laikoma svarbiausiu ilgaamžiškumo augalu. Visi šie augalai veikdami kartu su ginkmedžiu ir sukuria nepaprastą „smegenų toniką“.

• Gerina smegenų kraujotaką
• Padeda palaikyti cirkuliaciją
• Pakelia energijos lygį
• Sudėtyje esančių augalų preparatai sustiprina ginkmedžio naudą

Pastaba: nerekomenduojama naudoti nėštumo, žindymo laikotarpiais ir vaikams iki 6 metų amžiaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Ligitukas_: 10 balandžio 2009 - 11:08
Merginos,gal žinote,kaip tas paakių kremas Alluring Eyes,ar visiems tinka,gal kas bandėt.Pati naudoju Fleur deJouvence priemones,man jos labai patinka,bet galvoju ir apie paakius.Rodos ir valiklis yra paakiams,kokie atsiliepimai,gal reiktų nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(dovy @ 2009 04 10, 12:01)
Merginos,gal žinote,kaip tas paakių kremas Alluring Eyes,ar visiems tinka,gal kas bandėt.Pati naudoju Fleur deJouvence priemones,man jos labai patinka,bet galvoju ir apie paakius.Rodos ir valiklis yra paakiams,kokie atsiliepimai,gal reiktų nusipirkti?

na as naudoju, siaip tai mano oda jautroka, bet man tinka paakiu kremukas. nedirgina odos, nepersti akiu... mirksiukas.gif valiklio nebendziau nes makiaza megstu nuplauti ,o ne valyti blush2.gif
ir labai skalsus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(didlu @ 2005 10 18, 12:51)
Draugė platina šios firmos vitaminus ir kosmetiką. Siūlo ir man įsigyti. Gal kas vartojate? Ar tikrai produktai tokie geri, kaip giria platintojai?

:)sveika,,,
sios firmos produkta naudoja mano mazoji mergina ,kuriai 2m.pradejom vartoti pries koki menesiuka,ten vaikiski vitaminai,bet zinokit sudetis labai gera,daug darzoviu.ir pasakyciau rezultatas yra-pakilo jai apetitas,o ir skonis ju geras,ji tik laukia kai pavalgysim pietukus tai bus vitaminas,sutriauskina ant smugio.
daugiau nieko nesu bandziusi,bet sitie man rodos liuks. thumbup.gif
Atsakyti
Mes ir po pusrituku vitaminuka duodam. Cia jau kaip ritualas thumbup.gif Ir vaikas linksmesnis, lyg mano akim ziurint kai siuos vitaminus geria. kazkaip nebuna tokiu nervu rodymu, oziu.
Atsakyti
Siaip forever living kosmetika tikrai ilgai naudoju, vitaminu siaip nebandziau vitaminus naudoju is amway ir coral club thumbup.gif o kas del forever living kremu ir tepalu geriau moterys neasit schmoll.gif dantu pasta pasakysiu man geriau nei amway kazkaip labiau putoja ir tvirtesnis geras kvapas blush2.gif nuo striju joks kremas nepadejo nes dar nestumo metu esu tik, tai tik aloe vera drekinamasis padeda ir kaina uj tikrai su vaistine net nepalyginsi.. dezodorantas...kazkur moterys rase kad nera nepaliekancio zymiu!!!!!! uj ne yra tai is forever living. ir tikrai neagituoju tiesiog kaip eiline vartotoja naudoju ju produkcija ir nenuvyl, dar super gerimai aloe vera, ypac senesnio amziaus zmonems su gliukozaminu kas pradzias turi sanariu skausmu ir pan geria ir vargo nemato, o apie sildomaji krema, msm ir biciu piki galeciau rasyt ir rasyt 4u.gif dabar planuoju pati pradet gal platinti net nzn dar. bet tikrai bandykit moterys ..ir maciau lyginot su vaistines produkcija, pagalvokit tada apie produktu pasisavinimus ir pan, kkiek chemijos vaistines prekese, gydo sanarius zaloja ka nors kitka baisu... blink.gif tuose reikaluose apie gerus produktus vitaminus geriausius ir pan as uzaugau pati tad tikrai isbandyta viskas ne vienus metus cool.gif tai vat..pasisakiau jau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Genute M @ 2009 04 18, 09:57)
:)sveika,,,
sios firmos produkta naudoja mano mazoji mergina ,kuriai 2m.pradejom vartoti pries koki menesiuka,ten vaikiski vitaminai,bet zinokit sudetis labai gera,daug darzoviu.ir pasakyciau rezultatas yra-pakilo jai apetitas,o ir skonis ju geras,ji tik laukia kai pavalgysim pietukus tai bus vitaminas,sutriauskina ant smugio.
daugiau nieko nesu bandziusi,bet sitie man rodos liuks. thumbup.gif

QUOTE(wilike @ 2009 04 18, 10:09)
Mes ir po pusrituku vitaminuka duodam. Cia jau kaip ritualas  thumbup.gif  Ir vaikas linksmesnis, lyg mano akim ziurint kai siuos vitaminus geria. kazkaip nebuna tokiu nervu rodymu, oziu.

o kaip tiksliai vadinasi tie vitaminai? Suintrigavot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ka ka du @ 2009 05 11, 10:40)
o kaip tiksliai vadinasi tie vitaminai? Suintrigavot  ax.gif

Vitaminai vaikams, cia mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki, sudomino produkcija,
noriu paklaust ar galetumet ka pasiulyt zmogui, turinciam dideli cholesterolio kieki, nemiga, depresija ., na turinciam tokiu ligu, pagerinimui bendros bukles, energijos atstatymui, gal konkreciai miego atstatymui.
labai laukciau pasiulymu su kainomis , gal net su rekomendacijom vartojanciu
aciu
Atsakyti
Mano mama parnese sios firmos kremo dukrytei mano, nes lb sausa jos oda, aisku prisiklause visokiu pasaku per pristatyma ir uzkibo naivuole, kad jau stebuklu stebuklas. Bet tai tik kremas ir tiek jo net sudetis nera ekologiska, pilna visokiu negeroviu. mano nuomone tai dar viena firma naivuoliams schmoll.gif
Atsakyti