QUOTE(Egluzze @ 2009 05 14, 20:19)
Mano mama parnese sios firmos kremo dukrytei mano, nes lb sausa jos oda, aisku prisiklause visokiu pasaku per pristatyma ir uzkibo naivuole, kad jau stebuklu stebuklas. Bet tai tik kremas ir tiek jo net sudetis nera ekologiska, pilna visokiu negeroviu. mano nuomone tai dar viena firma naivuoliams 

n
na pirmiausia butu idomu ka per krema parnese.. daug negereoviu sudetyje? pirma karta girdziu.. gal jusu dukryte tiesiog alergiska pvz biciu pikiui ar gal net paciam alijosiui, sia daug kas gali buti.. o gal tiesiog odele taip pazeista siek tiek giliau kad mes nematom ir uztepus kremo alijosius pradeda veikti ir odos pirminie rekcija buna ja degina tas pateptas plotas paraudonuoja ir isberia smulkiais smulkiai spuogeliais gaunasi kaip paberimas.. sito nereikia bijoti tik dar kelis kartus tepti tai rodo kad oda gydo kremas, na o dukreles odelei galeciau pasiulyti krema ir coral club emo taukai tokie yra, isbande ne viena mama as pati ji naudoju kaip veido krema, ten sudetyje tik emo t.y. strucio taukai, ten gal 25ml tera ir apie 50 lt kainuoja kazkur biski brangu bet jei dukrele tikrai problema turi su odele siulau pabandyti