Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

QUOTE(Skinte @ 2009 06 02, 21:08)
Mano mama kai pradejo as is karto pasiemiau dantu pasta, dezodoranta, lupu balzama ir zenseni wink.gif Pirmaisiais trim produktais nenusivyliau iki siandien wink.gif O zensenio tuo metu reikejo  ax.gif

o kuo nepatiko pirmi trys produktai? nes tikrai pati vartoju net nzn kas gali juose nepatikti, net keista.. g.gif
Atsakyti
ir aš išbandžiau keletą Forever living produktų. Likau patenkinta net pasirasiau sutarti su kompanija 4u.gif Labai padėjo mano skaudančiai nugarai šildomasis kremas, pagal mane nera net ko lyginti su Volfarenu arba fastum Gel, kitais produktais taip pat negaliu atsidziaugti.
Atsakyti
pries kelias dienas siule ir man sia produkcija platinti, bet kazkaip suabejojau, nes pirma karta is tikro apie ja tuomet isgirdau.. nei bandziusi, nei ka.. o ir kainos sakyciau truputi skaudzios ax.gif bet pati tai su mielu noru isbandyciau ka nors veidui, nes karts nuo karto tenka su spuogeliais pakovot, gal kas gali parekomenduot kokia priemone?
Atsakyti
QUOTE(Modita @ 2009 08 11, 08:02)
pries kelias dienas siule ir man sia produkcija platinti, bet kazkaip suabejojau, nes pirma karta is tikro apie ja tuomet isgirdau.. nei bandziusi, nei ka.. o ir kainos sakyciau truputi skaudzios  ax.gif  bet pati tai su mielu noru isbandyciau ka nors veidui, nes karts nuo karto tenka su spuogeliais pakovot, gal kas gali parekomenduot kokia priemone?

spuogeliams tinka labai MSM gelis ir biciu pikis, bet biciu pikis kaip kremas nzn vasara gal per riebus biski, jis taip sunkiai tepasi labai puiku vesesniais orais nes be vandens yra, o msm as ant spuogeliu tepdavau o siaip cia gelis nuo patempimu visokiu susidauzimu tinka ir veidui, o spuogeliams tinka nes sudetyje yra sieros kuri naikina spuogus. Tai vat gali pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
Aš kadaise turejau vitaminus "Žalumynu laukai", tai nieko ypatingo nepajutau... Ir be ju viskas taip pat.
Dabar turiu serumą odai "Forever Alpha-E Factor", tai super.
Mano oda įvairi: ir mišri, ir sausa, ir riebi, tikras košmaras. Na, o su tuo serumuku oda tarsi atsigauna.
Kaip man sakė: vitaminai odai.
Oda pasidaro minkšta, švelni, subalansuota....
Kiekvieną diEną nenaudoju, o ir nereikia....
Retkarčiais pasilepinu.... Užtenka poros lašelių... Buteliukas su pipete, tai labai patogu naudoti.
SUPER smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinaurb: 05 rugsėjo 2009 - 17:55
Man labai patinka dezodorantas ir dantu pasta. Dantu pasta tai naudoja visa musu seima thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinaurb @ 2009 09 05, 18:54)
Aš kadaise turejau vitaminus "Žalumynu laukai", tai nieko ypatingo nepajutau... Ir be ju  viskas taip pat.
Dabar turiu serumą odai "Forever Alpha-E Factor", tai super.
Mano oda įvairi: ir mišri, ir sausa, ir riebi, tikras košmaras. Na, o su tuo serumuku oda tarsi atsigauna.
Kaip man sakė: vitaminai odai.
Oda pasidaro minkšta, švelni, subalansuota....
Kiekvieną diEną nenaudoju, o ir nereikia....
Retkarčiais pasilepinu.... Užtenka poros lašelių... Buteliukas su pipete, tai labai patogu naudoti.
SUPER smile.gif

man nuo zalumynu lauku tik nagai maziau skilinejo.
siaip produktai , kuriuos siūlau visoms pabandyti- dantų pasta (galiu mėginėlių parūpinti), bičių pikis , valiklis MPD, dar gelis Aloe. bigsmile.gif
Jei kas norėtų pabandyti, parašykit. ax.gif

Tiesa, dar dezodorantas superinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alvydė: 10 rugsėjo 2009 - 21:21
Gal kas bandėte kremukus odai??? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2009 10 07, 21:46)
Gal kas bandėte kremukus odai??? 4u.gif  4u.gif

bandziau dieninį ir naktinį kremus. kažko ypatingo nepajaučiau, šiaip tiko.
Atsakyti
Sveikos,

Gal yra naudojanciu aloe vera Gerima, as jau 3 buteliu suvartojau ir man kazko kepenis nori skaudeti? Ar cia gali buti nuo to ar nelabai? Vieni sako kad kepenys valosi, o is kur zinoti kaip tos kepenys valosi? ar is tiko jos turi paskaudenti kai valosi? Oda tai tikrai pagrazejus nes pastoviai budavau spoguota dabar jau kur kas mziau tik vienas kitas spuogelis. Nu bet ne jau tas valymasis toks turi buti juntamas? Gal yra ismananciu daugiau apie tai nei as?
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2009 10 12, 15:03)
Sveikos,

Gal yra naudojanciu aloe vera Gerima, as jau 3 buteliu suvartojau ir man kazko kepenis nori skaudeti? Ar cia gali buti nuo to ar nelabai? Vieni sako kad kepenys valosi, o is kur zinoti kaip tos kepenys valosi? ar is tiko jos turi paskaudenti kai valosi? Oda tai tikrai pagrazejus nes pastoviai budavau spoguota dabar jau kur kas mziau tik vienas kitas spuogelis. Nu bet ne jau tas valymasis toks turi buti juntamas? Gal yra ismananciu daugiau apie tai nei as?

Na galiu pasakyti apie save, žinau kad mano kepenys labai jau blogos, išgeriau jau net nežinau gal kokius 8 butelius doh.gif bet ankščiau kai pradėjau gerti , gal po 2 butelio, buvo visai prastai iki tiek kad net pasidaro bloga, einu kaip sakant net ve.... ir viskas eina tulžim ar net kepenim, bet skaudėti man niekada neskaudėjo kepenų, bet viskas lipdavo per viršų, man irgi pasakė kad valos kepenys, bet jau dabar gerai, dar kartais jaučiu kartumą burnoje, bet jau labai labai retai, tai manau kad ir jums valosi.
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2009 10 12, 15:30)
Na galiu pasakyti apie save, žinau kad mano kepenys labai jau blogos, išgeriau jau net nežinau gal kokius 8 butelius  doh.gif  bet ankščiau kai pradėjau gerti , gal po 2 butelio, buvo visai prastai iki tiek kad net pasidaro bloga, einu kaip sakant net ve.... ir viskas eina tulžim ar net kepenim, bet skaudėti man niekada neskaudėjo kepenų, bet viskas lipdavo per viršų, man irgi pasakė kad valos kepenys, bet jau dabar gerai, dar kartais jaučiu kartumą burnoje, bet jau labai labai retai, tai manau kad ir jums valosi.

Tai va as ir taip nusprendziau, as geriu jau 4 buteli tai ir guodziuosi tuo kad per tiek metu uztersiau tai nera ko noreti per pora men isivalyti. Kartuma tai daznai jauciu, bet va dabar jau kelios dienos kaip nejauciu. buna tai pagereja tai vel pablogeja. Va tik pastebejau kad visi aplinkui serga o man nieko neima tos slogos ir persalimai gal jau ir imunitetas tavrkytis prades. Tik kad labai jau as spuoguota doh.gif paauglystej taip nebuvo kaip dabar.
Tai pasiemiau pasilepinimui ta kosmetikos rinkiny visa, bandysiu kokie ispudziai bus nes man kremai jokie netinka. Kiek pinigu isleidus esu tai sakau gal sitie tiks. Bus matyt. Nes papildais as esu patenkinta, tai gal ir kosmetika pasiteisins smile.gif
Atsakyti