[quote=Netikra_forumiete,2009 10 19, 23:48]
Sveikos mielosios!
noreciau suzinoti jusu nuomone, o gal is patirties sulauksiu komentaru, nors maniskis klausimas gal ir kvailokas jums gali pasirodyti

. Toks dalykas, jau geras menuo vartoju Aloe Vera alaviju sultis, dabar su persikais ta butelaiti pribaigineju. baisiai nesmagu tai, kad visas smakras nuolat spuogais nusetas buna, ir palei lupas siek tiek. man tvirtina, jog tai sulciu poveikis - organizmas valosi, ir per spuogus iseina visas tas "brudas". (esa ant smakro,nes turejau/-iu problemu su skrandziu!). tad kaip tatai yra? o gal cia tiesiog organizmas alergiskas arba neprijama kazkuriu sulciu komponentu?
Labas
as anksciau rasiau kad mane irgi beria, as jau 4 buteli geriu ir spuogais anksciau verte ir visa nugara ir dekolte ir veida. Dabar jau apmazejo ir liko tik veidas. Nu bet spuogai patikekit, kokie skaudus kaip ilgai gija. tepu as juos ir Aloe geliu, ir kremu su pikiu pakaitom. Bet kol ispuliuoja tai tenka kankintis. Tai visa sita busena as irgi nurasau valymuisi. Ir dar, as turiu zvyneline tai jinai pas mane labai jau nepastebima budavo. Tai pries men kai atsirado ant viso kuno labai daug zidinuku. O va dabar jau matau kaip mazeja. Per tuos 2-3 men vartojimo kuris man tik organas nebuvo sustreikaves

Bet svarbiausia gerk kuo daugiau vandens. Jei esi nepripratus paprascausiai pradek nuo gurksnojimo. Ir tada tie toksinai salinsis greiciau.
Kaip mane paguodei

kad as ne viena tokia spuoguota

Siaip man is tikro labiausiai patinka Aloe gerimas geltoname butelyje. Dar tik nebandziau as su uogom. Bet veiksmingiausias man geltonas bent jau as taip pastebejau.