Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

Labutis. smile.gif
Šiandien dalyvavau Forever produkcijos pristatyme. Labai išgyrė Aloe Vera sultis - paminėjo, kad jos "atplauna", "atmuilina" žarnyną, o jei dar + vartosi papildus, sultys padeda juos įsisavint. Ar esate vartojusios sultis+papildus ir kokį derinį? Koks poveikis? Norėčiau ko nors odai - pas mane nėra problemų tik šiaip kartais juodų inkštirėlių , gal sultys ar kažkoks papildas skaistina, lygina gražina odą? O gal sulčių nereikia (jei jos valo žarnyną - aš truputį skeptiškai nusiteikus prieš organizmo valymus, manau organizme tai turi vykti natūraliai be skatinamųjų priemonių), gal tik kokį papildą paimt, pvz.A-Beta-CarE g.gif
Atsakyti
Forever Living dezodorantas man pats geriausias, ir neprakaituoju su juo, ir kvapas normalus, kas svarbiausia kad be aliuminio druskų. Šiuo pirkiniu visada esu patenkinta thumbup.gif
Dabar dar sugeriau visą butelį Aloe Vera gėrimo su spanguolėm, nes turiu problemų su inkstais... Niu ką galiu pasakyti, kolkas tai viskas gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramda @ 2009 10 17, 21:46)
Labutis.  smile.gif
Šiandien dalyvavau Forever produkcijos pristatyme. Labai išgyrė Aloe Vera sultis - paminėjo, kad jos "atplauna", "atmuilina" žarnyną, o jei dar + vartosi papildus, sultys padeda juos įsisavint. Ar esate vartojusios sultis+papildus ir kokį derinį? Koks poveikis? Norėčiau ko nors odai - pas mane nėra problemų tik šiaip kartais juodų inkštirėlių , gal sultys ar kažkoks papildas skaistina, lygina gražina odą? O gal sulčių nereikia (jei jos valo žarnyną - aš truputį skeptiškai nusiteikus prieš organizmo valymus, manau organizme tai turi vykti natūraliai be skatinamųjų priemonių), gal tik kokį papildą paimt, pvz.A-Beta-CarE  g.gif

As gerius jau gal trecias men. sultis. Tai net nz ka pasakyti speju kad pas mane tas valymasis dar eina, nes spuogai tai dingsta tai vel atsiranda. Jau nekalbu apie kepenis su kuriom visa laik problemu turejau ir su virskinimu. Dabar man kepenis pamaudzia, rugstys kart nuo karto kyla. Bet as viska nurasasu kad valosi man. Daug vandens geriu tai i tualeta lakstau kaip reikalas. Is pradziu vartojau kartu is tos pacios firmos vit C, tai plaukai tikrai stipriai ataugineja pas mane nes labai buvo islsinke. O dabar gerius sultis + 1 diena biciu pieneli, o kita diena mineralus tai taip ir kaitalioju. Nezinau ar cia gerai ar ne bet as kazkaip taip pradejau ir geriu va. Tik nzn kada cia tas organizamas isivalys ir praeis visi tie skausmai. Nes pries vartojant man tos kepenys taip neskaudejo kaip dabar, ir dar tos rugstys visa virskinima isreguliavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2009 10 18, 09:09)
Forever Living dezodorantas man pats geriausias, ir neprakaituoju su juo, ir kvapas normalus, kas svarbiausia kad be aliuminio druskų. Šiuo pirkiniu visada esu patenkinta  thumbup.gif

Nu nesusilaikau..Dezodorantas - visiskas s...Prisisakem mes ju gal septynios drauges ir isvada visu tik viena - visiskas slamstas. Absoliuciai nesulaiko prakaitavimo, po poros valandu jau pradedi "smirdeti' verysad.gif Tai kas, kad be drusku..Tada geriau visai nepirkt. Smirdesi ir nesuplojus tu pinigeliu.. ax.gif
Atsakyti
Šiaip jau konsultantė turėjo jus informuot, kad nesulaiko prakaitavimo wink.gif O kvapas tikrai neatsiranda. Aš kiek pažįstu žmonių, visi giria dezodorantą ax.gif Pati jau trečia baigiu sutept... Kadangi niekada neturėjau problemų su prakaitavimu, viskas normos ribose, tai man labai patinka. Kvapo jokio, netepa. ax.gif Ir nebeatsiranda pažastyse spuogiukų... Matyt kiekvienam savo,...
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2009 10 18, 19:01)
O dabar gerius sultis + 1 diena biciu pieneli, o kita diena mineralus tai taip ir kaitalioju. Nezinau ar cia gerai ar ne bet as kazkaip taip pradejau ir geriu va.    g.gif

Panagrinėjau tuos papildus, irgi apsistojau ties bičių pieneliu (nes teikia energijos, o man kitą mėnesį labai didelis krūvis darbe) ir mineralais (mano silpni nagai, ir juos rekomendavo konsultantė). Kažin ar galima gerti abu papildus vienu metu - ar jie dera? nebus per daug? Ar irgi gal vieną dieną pienelį, kitą - mineralus?..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramda @ 2009 10 18, 23:45)
Panagrinėjau tuos papildus, irgi apsistojau ties bičių pieneliu (nes teikia energijos, o man kitą mėnesį labai didelis krūvis darbe) ir mineralais (mano silpni nagai, ir juos rekomendavo konsultantė). Kažin ar galima gerti abu papildus vienu metu - ar jie dera? nebus per daug? Ar irgi gal vieną dieną pienelį, kitą - mineralus?.....  g.gif

Tai va as is pradziu geriau juos kartu, bet paskui man rekomendavo gerti kas anra diena pakaitom. Nes is pradziu tai pajutau kad pienelis labai jau aetita kelia, bet dabar visai ne. Viskas normaliai. Siaip mano seimoj einamiausias yra vit C, visi ji megsta ir as karts nuo karto sugeriu po 1-2 tabletes i diena. o Mano didysis vaikas nevalgantis visai, tai dabar po poros men vartojimo negaliu atsidziaugti tikrai pradejo valgyti tai manau kad tikrai efektas yra, o kai vaikas valgo tai ir zvalesnis. Tikrai dziaugiuosi mirksiukas.gif
Tik va ka pastebejau kad mano skrandis yra jautrus tai as visus papildus arba valgio metu arba po valgio turiu gerti, nes pries valgant man negerai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augjogx: 19 spalio 2009 - 08:41
QUOTE(deltadu @ 2009 10 18, 20:41)
Nu nesusilaikau..Dezodorantas - visiskas s...Prisisakem mes ju gal septynios drauges  ir isvada visu tik viena - visiskas slamstas. Absoliuciai nesulaiko prakaitavimo, po poros valandu jau pradedi "smirdeti' verysad.gif Tai kas, kad be drusku..Tada geriau visai nepirkt. Smirdesi ir nesuplojus tu pinigeliu.. ax.gif

gal tiesiog pas Jus yra padidėjęs prakaitavimas ir joks dezodorantas nepermuš to kvapo. nereikia sakyti, kad jis blogas. galima priežasčių ir kitur paieškoti.
aš kol turėjau bėdą su prakaitavimu, tai ir dezikas galėjo pasirodyti blogas. reikia visų pirma susitvarkyti su priežastimi. bigsmile.gif

Iš tikrųjų dezodorantas yra aukštos kokybės ir neturi tų blogųjų parabenų . bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(augjogx @ 2009 10 19, 09:40)
Tik va ka pastebejau kad mano skrandis yra jautrus tai as visus papildus arba valgio metu arba po valgio turiu gerti, nes pries valgant man negerai doh.gif

papildus rekomenduotina gerti pradėjus valgyti. prieš valgį (0,5 val.prieš) rekomenduotina tik probiotiką.
Atsakyti

papildus rekomenduotina gerti pradėjus valgyti. prieš valgį (0,5 val.prieš) rekomenduotina tik probiotiką.
[/quote]

Nu va reiskias organizmas ko nezinojau pats diktuoja kaip ji reikia vartoti ax.gif , probiotiko dar nebandziau bet manau reikes greitu laiku isbandyti. Dabar ar su kosmetika meginimus atlieku, nusipirkau visa ta rinkini. kauke su milteliais tai labai idomi. Pirma karta kai as jos padauginau tai mano vaikas leio juokais o as isisiepti net negalejau kaip sutrauke thumbup.gif , bet po to viska dariau kaip priklauso tai oda zymiai pasvelnejo. Tik va matyt ir is tos puses dar spuogu kilima pagretinau nes po kiekvienos kaukes vis spuoga iskelia doh.gif , nu vienu zodziu nezinau kada as isivalysiu bet jei jau uzsibreziau tai manau eikes laikytis ir iskesti visa ta nemalonuma
Atsakyti
Sveikos mielosios!
noreciau suzinoti jusu nuomone, o gal is patirties sulauksiu komentaru, nors maniskis klausimas gal ir kvailokas jums gali pasirodyti smile.gif . Toks dalykas, jau geras menuo vartoju Aloe Vera alaviju sultis, dabar su persikais ta butelaiti pribaigineju. baisiai nesmagu tai, kad visas smakras nuolat spuogais nusetas buna, ir palei lupas siek tiek. man tvirtina, jog tai sulciu poveikis - organizmas valosi, ir per spuogus iseina visas tas "brudas". (esa ant smakro,nes turejau/-iu problemu su skrandziu!). tad kaip tatai yra? o gal cia tiesiog organizmas alergiskas arba neprijama kazkuriu sulciu komponentu?

is anksto dekoju uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Kuo gera/bloga dantu pasta? Noreciau isgirsti naudojanciuju nuomone ax.gif
Atsakyti
[quote=Netikra_forumiete,2009 10 19, 23:48]
Sveikos mielosios!
noreciau suzinoti jusu nuomone, o gal is patirties sulauksiu komentaru, nors maniskis klausimas gal ir kvailokas jums gali pasirodyti smile.gif . Toks dalykas, jau geras menuo vartoju Aloe Vera alaviju sultis, dabar su persikais ta butelaiti pribaigineju. baisiai nesmagu tai, kad visas smakras nuolat spuogais nusetas buna, ir palei lupas siek tiek. man tvirtina, jog tai sulciu poveikis - organizmas valosi, ir per spuogus iseina visas tas "brudas". (esa ant smakro,nes turejau/-iu problemu su skrandziu!). tad kaip tatai yra? o gal cia tiesiog organizmas alergiskas arba neprijama kazkuriu sulciu komponentu?

Labas

as anksciau rasiau kad mane irgi beria, as jau 4 buteli geriu ir spuogais anksciau verte ir visa nugara ir dekolte ir veida. Dabar jau apmazejo ir liko tik veidas. Nu bet spuogai patikekit, kokie skaudus kaip ilgai gija. tepu as juos ir Aloe geliu, ir kremu su pikiu pakaitom. Bet kol ispuliuoja tai tenka kankintis. Tai visa sita busena as irgi nurasau valymuisi. Ir dar, as turiu zvyneline tai jinai pas mane labai jau nepastebima budavo. Tai pries men kai atsirado ant viso kuno labai daug zidinuku. O va dabar jau matau kaip mazeja. Per tuos 2-3 men vartojimo kuris man tik organas nebuvo sustreikaves doh.gif Bet svarbiausia gerk kuo daugiau vandens. Jei esi nepripratus paprascausiai pradek nuo gurksnojimo. Ir tada tie toksinai salinsis greiciau.

Kaip mane paguodei blush2.gif kad as ne viena tokia spuoguota blush2.gif Siaip man is tikro labiausiai patinka Aloe gerimas geltoname butelyje. Dar tik nebandziau as su uogom. Bet veiksmingiausias man geltonas bent jau as taip pastebejau.
Atsakyti