Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

QUOTE(augjogx @ 2009 10 21, 09:44)
as anksciau rasiau kad mane irgi beria, as jau 4 buteli geriu ir spuogais anksciau verte ir visa nugara ir dekolte ir veida. Dabar jau apmazejo ir liko tik veidas. Nu bet spuogai patikekit, kokie skaudus kaip ilgai gija. tepu as juos ir Aloe geliu, ir kremu su pikiu pakaitom. Bet kol ispuliuoja tai tenka kankintis. Tai visa sita busena as irgi nurasau valymuisi.

na, ten regis tepk netepus bet kokiais kremais, slyksciai ir skausmingai isberia, pulingais tokiais spuogeliais...:/ tau kaip suprantu jau 4 menesis tenka kankintis. idomu, kiek gi uztruks visa tai. na, keistas tas poveikis - nurasysiu ir as organizmo valymuisi siuos procesus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikra_forumiete @ 2009 10 21, 14:40)
na, ten regis tepk netepus bet kokiais kremais, slyksciai ir skausmingai isberia, pulingais tokiais spuogeliais...:/ tau kaip suprantu jau 4 menesis tenka kankintis. idomu, kiek gi uztruks visa tai. na, keistas tas poveikis - nurasysiu ir as organizmo  valymuisi siuos procesus  ax.gif

Ne as vartoju kokius gal 2.5 men, bet geriu po 30 ml skyscio 2 kartus dienoj tai gaunasi kad uztenka jo man apie 2 sav. nes butelyje yra 900ml.
Tai va spuogeliais as ju nepavadinciau greiciau i votis man jie panasus. Nes labai jau ziaurus ir skauda tai tikrai beveik kaip votis. Nes as pernai gulejau ligoninej su del vociu tai skausmas panasus aisku ne taip ilgai kaip votis. Tai va galvoju pradesiu vartoti anksciau laiko kol vel ziema neatejo kad tas imunitetas sustipretu g.gif Tai gal cia ir valo man visa ta slamsta. Praeita sav kepenis baisiai skaudejo, spiogus kelia pastovai doh.gif Nu vienu zodziu valomes toliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2009 10 21, 15:33)
Nu vienu zodziu valomes toliau  blush2.gif

na, tikekimes, kad tai tikrai yra organizmo valymasis, o ne salutinis negatyvus poveikis, reakcija i geriamas sultis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

Man jau oda po truputi gereja, kad ir kaip nenorejau bet teko eiti i soliariuma. Pabunu labai trumpai nes labai greitai as ruduoju tai va ir spuogelius pradejo traukti ir dziovinti tai tikiuosi jei dar keleta kartu nueisu gal ir geriau bus. Gal tas valymasis apstos truputeli per oda blush2.gif Bet jei cia apstos tai kazin per kuria kita vieta tie slakai prades listi g.gif

Gal kas esat bande ozerskio su saldymedziu kapsules? Galvoju ka dabar pavartoti su sultimis kartu ar zalumynu laukus ar ta ozerski? Kaip manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2009 10 24, 18:55)
Gal kas esat bande ozerskio su saldymedziu kapsules? Galvoju ka dabar pavartoti su sultimis kartu ar zalumynu laukus ar ta ozerski? Kaip manot?  g.gif

esu gėrusi tik žalumynų laukus. tikrai geras produktas. bigsmile.gif
Atsakyti
O man jau po tu visu valymusi jau ir oda gereja, energijos padidejima tai jau seniai pajutau bet vis bijojau pasigirti. Nes kai tik pasidziaugdavau tai i blogiau pasidarydavo. Tvarkingai vartoju jau trecias menuo ir tikrai jei kuri yra susidurus kada su nerimo priepuoliais tai gali isivaizduoti koki laikotarpi esu pergyvenus. Bet va ir mintys sviesios dabar ir energijos daug ir tikslu turiu ne kaip diena prastumti o kaip ka nors gero nuveikti. Aisku ne vien papildai bet ir sportas man padejo. Bet didziausia pliusa thumbup.gif skiriu forever produktams. Ir jei kam minciu kils galiu pasakyti as nesu ne patintoja o vartotoja. Tiesiog daug esu isbandzius nuo pigiausiu iki brangiausiu ir manau kad atradau ko mano organizmui truko. Tai ir vartoju toliau kad butu kas dien vis geriau mirksiukas.gif
Bijau prisigirti o tai vel gal kokia vieta prades valyti tie gerimai tai vel pulsiu visu klausti ar kam yra taip buve doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augjogx: 02 lapkričio 2009 - 16:21
Apie Purškiamą raminamąjį losjoną...
Visi daug gyrė, o man visai š... Be reikalo išmesti pinigai.... Visiškas 0.
Dar, kad bent būtų tirštas, laikytusi, o dabar užpurškus viskas nubėga... Stovi niekam nereikalingas... Aprašymas gražus, o poveikio jokio....

Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2009 11 04, 14:42)
Dar, kad bent būtų tirštas, laikytusi, o dabar užpurškus viskas nubėga... Stovi niekam nereikalingas... Aprašymas gražus, o poveikio jokio....

O man jis patinka 4u.gif Ant zaizdu super, pusleline greit nudziovina thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit o nuo tu papildu gali svaigti ir skaudeti galva? Antra diena as kaip nesava man ta galva arba sukasi labai arba skauda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2009 11 10, 11:13)
Sveikos

Sakykit o nuo tu papildu gali svaigti ir skaudeti galva? Antra diena as kaip nesava man ta galva arba sukasi labai arba skauda doh.gif

skaudeti ar svaigti tikrai neturetu. ax.gif
nebent geriate sultis, o jas geriant reikia vartoti daug skysciu. Jei vartojate mazai skysciu tai ir gali buti galvos svaigimo piezastis.
kavos nelaikykit skysciais. smile.gif
dar atsizvelgit i gyvenimo ritma, gal jaudinates del ko nors, itemptai mokotes ar dirbate ir papildai ne prie ko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Krisanta @ 2009 11 04, 14:42)

siaip tai jis geras thumbup.gif
tik reikia zonoti kaip vartoti ji, kad jis ne taip greitai nudziu ir nenubegti galima plonu sluoksniu uzsideti merliuka ji apipursti, tada jis veikia ilgiau nenubega ir ne taip greitai nudziusta. taip daryti labai gerai kai nudegi sauleje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgeleuogele: 10 lapkričio 2009 - 21:16
Sveikutes. As taip pat noreciau pasidalinti savo patirtimi apie siuos produktus... smile.gif
Vartojau sultis vadinamas naturalias ir su spanguolemis, tai i tuoleta laksciau daug dazniau ir reguliariau ax.gif truputi pagerino virskinimo sistemos veikla. Kadangi ganetinai daznai naudojau sia produkcija ir jinai man tiko bei patiko nusprendziau pati uzsisakineti ne per tarpininkus. As aktyviai jos neplatinu, tik savo ir savo artimuju poreikiams, tai galiu pasakyti, kad man labai patinka dantu pasta. Mama skeptiska tokiems dalykams, taciau pabandziusi dantu pasta liko patenkinta, nes sumazejo dantu jautrumas, o pas ja paradantoze. Teciui labai patinka kremas su propoliu, nes dirba lauke ir daznai kencia rankos.
Atsakyti
QUOTE(Dainna @ 2009 11 11, 14:42)
Sveikutes. As taip pat noreciau pasidalinti savo patirtimi apie siuos produktus...  smile.gif
Vartojau sultis vadinamas naturalias ir su spanguolemis, tai i tuoleta laksciau daug dazniau ir reguliariau ax.gif truputi pagerino virskinimo sistemos veikla. Kadangi ganetinai daznai naudojau sia produkcija ir jinai man tiko bei patiko nusprendziau pati uzsisakineti ne per tarpininkus. As aktyviai jos neplatinu, tik savo ir savo artimuju poreikiams, tai galiu pasakyti, kad man labai patinka dantu pasta. Mama skeptiska tokiems dalykams, taciau pabandziusi dantu pasta liko patenkinta, nes sumazejo dantu jautrumas, o pas ja paradantoze. Teciui labai patinka kremas su propoliu, nes dirba lauke ir daznai kencia rankos.

jei tevas rupi, siulau nesiulyt kremu su parabenais g.gif
Atsakyti