Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

Noreciau daugiau suzinoti apie tas alijosiaus sultis... Kaip suprantu jas gali naudoti ir vaikai? Ar labai jau bjaurus skonis, nes maniskiams bet ko neiduosi doh.gif Bus paskui pinigai ismesti i bala unsure.gif Gal atsirastu, kurios platinate, noretusi suzinoti ir kainas blush2.gif
Atsakyti

Sveika,

As vartoju kartu su sunum alijosiaus gerima su uogom, is visu bandytu man jis ko gero labiausiai patinka. Mazasis tai ne i burna nieko jam negaliu isiulyti. Gere tik vaikiskus mineralus ir vitamina C (cia mazasis) , o didysis geria su uogom ir jam patinka.
QUOTE(indregu @ 2009 11 16, 23:03)
Noreciau daugiau suzinoti apie tas alijosiaus sultis... Kaip suprantu jas gali naudoti ir vaikai? Ar labai jau bjaurus skonis, nes maniskiams bet ko neiduosi  doh.gif  Bus paskui pinigai ismesti i bala  unsure.gif Gal atsirastu, kurios platinate, noretusi suzinoti ir kainas  blush2.gif

Atsakyti
Turbūt, kad užsisakysiu su uogomis bigsmile.gif

Atsakyti
Noreciau pasidalinti savo nuomone apie aloe vera.Pradejau bandydama sios firmos sultis ir tikrai nenusivyliau....Pradejau dazniau vaiksioti i toleta ir organizmas atrodo issivale...Galetum valgyti viska ir su virskinimu jokiu problemu neturet..Paskui nusipirkau veido krema su propoliu....Tiesa jis tinka tik tuomet kai ruosiesi daug laiko praleist lauke ar patalpoje kur saltas oras...Raminamasis losijonas labai tinka zaizdoms valyti viso kuno sausai odai sudrelinti.ir nuo saules nudegimu vasara ramina ir atgaivina oda nes truputeli saldo..Veido sveitiklis labai padeda spoguotai odai...vakare nusisveiti ir issipurski veida su raminamuoju losijonu....TAI SUOGAI PER SAVAITE PRANYKO...Jau as tai zinau nes su tais nenaudeliais 5 metus kankinausi...Ir taip galiu pasakot ir pasakot..nes beveik viska isbandziau ir labai patiko....
Atsakyti
Galiu pasidalinti ir as savo patirtim.
Buvau naivi ir tikejau, kad tai ekologiska sertifikuotua ir bla bla produkcija. Kol nepradejau dometis giliau. Paziurekit merginos etiketes, kokia sudetis, kraupu darosi ir man jau nesvarbu kad tas alijosius yra sertifikuotas doh.gif
Paziurekit i savo produktu etiketes ir paskui paskaitykit cia http://www.sanga.lt/index.php?cid=250 Tiesiog apgaudineja ir tiek doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilike: 11 gruodžio 2009 - 13:52
perskaičiau beveik visus pokalbius, bet nemačiau, kad kas būtų užsiminęs apie svorio reguliavimo produktus (kokteilius ir t.t.) Gal kas naudojot, ar padeda - papasakokit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos...
Savo mažei gundausi prikti vitaminus vaikams (Forever kids), gal yra kas jau duoda savo pupuliams... Kokie atsiliepimai...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 12 28, 13:32)
Sveikos...
Savo mažei gundausi prikti vitaminus vaikams (Forever kids), gal yra kas jau duoda savo pupuliams... Kokie atsiliepimai...

As esu davus savo vaikams, sakyciau kad neblogi visai. mano viena vaikas visai nevalgo tai buvo lyg ir geresnis tas apetitas. Siaip nzn ar nuo to ar ne bet mano mazasis kuris visa laik sirgdavo ziema kol kas ir rudeni ir ziema laikosi. Bet negaliu nieko sakyti tiksliai nes jis ir valgo gerai tai ir taip tu medziagu gauna. Ir ar duodu prie vitaminu VitC papildomai.
Atsakyti
Su Naujais metais drinks_cheers.gif
labas skeptikės ir ne ax.gif
pagaliau viską perskaičiau blush2.gif ir noriu pasidalinti patirtim g.gif , o gal nuomone apie šią produkciją. Dukrai išbertas veidas, kaip ir dermatitas g.gif spuogeliai, pleiskanoja, pas gydytoją nlb skubam, nes prirašys kokių hormoninių tepalų unsure.gif , tai bandėm Eucerin kremą, nlb padėjo, o dabar turim kremą su bičių pikiu ir rezultatas liux thumbup.gif , tai gal nebereikės ir gydytojo pagalbos. Ir kitas atvejas, pažįstamos mergaitę kankino jaunatviniai spuogeliai, tai tepė gelį iš ryto, o vakare losjoną su alavijais, tai liko lb patenkintos thumbup.gif . Nesakau, kad tai panacėja nuo visų ligų, yra kam ir netinka schmoll.gif . Perkam ir ne taip reklamuojamus vaistus ir kremus ir nelabai skaitom sudėties, jei gydytojas išrašė vadinasi gerai, o kad ten šalutinių poveikių doh.gif , ir kad pelną nešam farmacijai tai nlb susimąstom, čia šiaip pamąstymas, prašau nepykit ir nemuškit biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Gal galite parekomenduoti, kurią dušo želę geriau pabandyti-ar SPA, ar tą "senąją"? Jei kas nors išbandėte abi-parašykite, kuri labiau patiko ir kodėl. Labai dėkoju už atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mes pradejom gerti vitaminus vaikams ir C, taciau vaikinukas ju nenori, nes nera skanus verysad.gif bet cia skonio reikalas ax.gif
Atsakyti
Esu bandžiusi pieštukinį dezodorantą ir dantų pastą, ir dar bičių pikį 4u.gif
Atsakyti