Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

QUOTE(iingaxxx @ 2010 01 18, 17:25)
mes pradejom gerti vitaminus vaikams ir C, taciau vaikinukas ju nenori, nes nera skanus verysad.gif bet cia skonio reikalas ax.gif

net keista, man kaip tik sakyčiau jis yra švelnaus skonio. Mano vaikams tai tik duok bigsmile.gif
Atsakyti
pati esu isbandziusi, dantu pasta-zele, dezodoranta, lupu vazelina, sampuna, kondicionieriu, krema su biciu pikiu ir drekinanti, sildanti losjona...labai patiko, dabar eileje laukia cesnako kapsules ir alaviju sultys. mirksiukas.gif

Mamytes, kas dar bandet kokius nors produktus, papasakokit placiau, patiko ar nelabai, man tiesiog labai idomu visu nuomones. As pati bandziau drekinanti krema su alavijais, tai, sorry, bet nepatiko, susigere iveida labai gerai, bet jokio svelnumo, nieko neliko, netgi traukti veida pradejo g.gif . Kaip jau minejau anksciau, pasta, dezas, lupu vazelinas, labai labai thumbup.gif . Padiskutuokim 4u.gif
Atsakyti
Labutis,
turiu drėkinantį kremą iš SONYA linijos, ma jis labai patinka wub.gif , noriu dar iš tos pačios linijos maitinamąjį serumą įsigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moniaka @ 2010 01 25, 09:59)
Labutis,
turiu drėkinantį kremą iš SONYA linijos, ma jis labai patinka  wub.gif , noriu dar iš tos pačios linijos maitinamąjį serumą įsigyti smile.gif

iš tirkųjų labai gera linija SOnya. ir aš neseniai pradėjau naudoti abu kremus. Oda kaip šilkinė pasidarė.
Tikrai rekomenduoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvydė @ 2010 01 25, 12:31)
iš tirkųjų labai gera linija SOnya. ir aš neseniai pradėjau naudoti abu kremus. Oda kaip šilkinė pasidarė.
Tikrai rekomenduoju  bigsmile.gif

thumbup.gif malonu girdeti gerus atsiliepimus, kaip tik drauge skundziasi jautria oda, reiks jai parekomenduoti, siandien nusipirkau skysta muila, man reikia veidui prausti, tai vakare isbandysiu ir parasysiu ispudzius. Na, kas dar ka bandet, labai idomu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis, taigi isbandziau vakar skysta muila, na likau labai patenkinta. Man aktualiausia buvo prausti veidui, taigi puikiai tiko, labai svlenus, skalsus, daug tikrai nereikia pilt ir be galo skaniai kvepia. Vertas demesio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2010 01 26, 08:22)
Labas rytelis, taigi isbandziau vakar skysta muila, na likau labai patenkinta. Man aktualiausia buvo prausti veidui, taigi puikiai tiko, labai svlenus, skalsus, daug tikrai nereikia pilt ir be galo skaniai kvepia. Vertas demesio thumbup.gif

skystas muila spagal savo sudėtį idealiai tinka naudoti kaip intymios higienos muilą.
Patikrintas reikalas.
Atsakyti
Mastau išbandyti aloe sultis. Kokie butų atsiliepimi kaip vartotojų ? 4u.gif
Atsakyti
Gerem visa seima, atsiliepimai teigiami tuo metu kai visi sirgo gripu likome sveiki.
Dar rekomenduociau vitaminus bei dantu pasta thumbup.gif

Atsakyti
Jo, sultys ir mane domina, bet dar palauksiu, nes jos pakankamai brangios, tai dar susilaikysiu, bet ateity,tai manau tikrai isbandysiu. Daug ten visko norisi bandyti, bet viskas su laiku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carnitaster: 26 sausio 2010 - 16:29
Tas brangu yra saliginai 1L uztenka mazdaug menesiui va ir gaunasi apie 2,5lt i diena kad butu efektas reikia 2-3 litru. PVZ dantu pasta brangu bet pabandem dabar kitos nelabai norisi.
Atsakyti
Na is dalies tu teisi, as irgi pasta naudoju, manau uzteks ilgam, kaip ir dezodoranto
Atsakyti