Įkraunama...
Įkraunama...

Koks geriausias amžiaus skirtumas tarp vaikų???

Na tarp maniškiu merinu skirtumėlis 17 meteliu.pirmąją gimdžiau kaip buvo vos aštuoniolika,masčiau daugiau vaiku nebeturėsiu,labai jau ja gimdydama prisikankinau,daug metu negalėjau to pamiršti bet su laiku viskas pasimiršta vistiek kaip ten bebutu,dabar turiu 35 ryžausi antrajai,nesigailiu,atsigavau,pajaunėjau kunu ir siela.
Atsakyti
tarp mano dukryciu 5 metai skirtumas,bet galejau ir anksciau pagimdyt,kokie trys metai pats tas biggrin.gif
Atsakyti
Tarp maniskiu 5 metai skirtumas - man tai idealu thumbup.gif
Reikia pamatyti kaip graziai didysis su sesute zaidzia,saugo ir myli...
As su vyresniuoju broliu 14 metu skiriames,bet tikrai turim apie ka pakalbeti..tai,kad didelis skirtumas tikrai nera minusas... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lukute: 07 spalio 2007 - 17:09
Ir as galiu tik pasakyti - vaikams jokio skirtumo kokio jie skirtumo. Is esmes viskas priklauso nuo paciu vaiku. Jei pirmasis labai megsta vaikus ir jam reikia kompanijos, tai jis dziaugsis ir labai maza sesute (kaip yra pas mus). O jei vaikas megsta buti demesio centre, visi tik apie ji sokineja, tai paskui atsiradus kitam mazam zmogeliukui seimoje, vis tiek bus blogai ar jis bus 1.5 metu ar 15. Zinoma maziukui sunkiau paaiskinti, kodel mama tiek daug demesio dabar skiria naujam vaikuciui.

Bet per daug planuoti ir galvoti taip pat neverta, mums tai uztruko visus 6 metus, kol prisiruosem:) Dabar zinoma tik dziaugiames ir jau nebesakau, kad trecio niekada:)
Atsakyti
Turiu sunu ir dukryte, skirtumas 5,5 metu. Brolis megsta pazaisti su sesute, padeda man ir sesute broliuka labai myli.
As pati turiu broli kuris vyresnis uz mane 4 m, ir turiu seseri, kuri jaunesne uz mane 9 m. Su broliu aisku daugiau bendro turim, o sesuo kaip is kitos kartos.
Atsakyti
aš esu iš 4 vaikų vyriausia, tai tarp musų visų lygiai 2 metai liuks thumbup.gif noriu ir aš tokių skirtumu tarp vaikų, bet dar metelius palauksiu jei pavyks blush2.gif
Atsakyti
Pas mus tarp pirmo ir antro vaiko 2,5 m skirtumas, trečiasis nuo antro 6 metais atsilikęs (beveik kaip matematikos uždavinys gavosi)..., tai vat ir blogai truputį. Tie vyresni turi savų interesų, dažnai nebenori su mumis važiuot kur nors, o šitam vat ir liūdna vienam būna.....
Atsakyti
Sveikutes mamytes, noriu paprasyt pagalbos, rasau magistrini darba tyrimui reikia atlikti apklausa, gal galetumet atsakyti i anketos klausimus, buciau labai dekinga
4u.gif

Nuoroda:www.######
Atsakyti
Tarp mano vaiku 6 metu skirtumas. Nezinau, gerai cia, ar blogai, yra taip, kaip yra ir mums yra gerai smile.gif

Manau, kad optimalu yra 3-5 metai skirtumas tarp vaiku. Man asmeniskai nelabai patinka, kai yra pernelyg didelis skirtumas - 10, 15 metu...
Atsakyti
Sveikas,

Tarp mano vyresniųjų pora metų skirtumas, tai jie gana gerai sutaria, o tarp vidurinės ir jauniausios penki metai skirtumas. Pagrandukę visi labai labai myli, jokios konkurencijos nejaučia ar bent nerodo. Taigi bent jau pas mus kol kas neatrodo, kad kažkas priklausytų nuo metų skirtumo, gal kiek vyresni ir pasipeša, bet vis tiek vienas be kito negali.
Atsakyti
tarp maniskiu beveik 10 metuku skirtumas, bet viskas labai gerai biggrin.gif brolis labai dziaugiasi seserimi thumbup.gif
Atsakyti
Tarp mano kaimynes vaiku metu skirtumas - 20, nes Ji pirma gimde 17metu, o antra 37. Na ir ka - vyresnioji sesę augina kaip savo vaika smile.gif o mazoji turi lyg dvi mamas, kai vienos ner salia- visuomet bus kita. O minusai manau isryskes tuomet kai mazoji paaugs. Nes visuomet isliks tokio pat pobudzio bendravimas, kazin ar jos kada atras ta sesiska rysi. Siaip manau geriausia pametinukai smile.gif
Atsakyti