Tarp mano vaiku 13 metu skirtumas ir galvoju kad viskas priklauso nuo tevu.Kol buvau nescia baiminausi ,kad bus problemu , bet dabar matau kad viskas tik i gera.Dukra broli labai myli, nepriestarauja kai reikia paziuret( tiesa as jos stengiuosi neisnaudot) ,pati pasidare meilesne, gal kiek vaikiskesne, nors suaugusiuju gyvenimas ir toliau labai rupi , ko noret - paaugle.Tiesa pavydas siek tiek jauciasi vis klausineja , mama ar mane taip mylejai , ar nesiojai tiek daug ir t.t. Tikiuosi tokie santykiai isliks ir jie bus draugai.
Tarp manes ir brolio tik 2 metai skirtumas , bet as turejau buti jam kaip mama, uz viska buvau atsakinga as , juk mergaite ir dar vyresne . Man tas nepatiko , iki siol yra likusi nuoskauda, nors mes ir gerai sutardavom.
Tai va , didelis skirtumas tarp vaiku turi pliusu gal net daugiau.O kiek jie veliau bendraus priklausys nuo auklejimo , charakterio , pomegiu ir t.t. Manau , kad kuo mazesnis skirtumas tuo jis svarbesnis, o 8 - 13 metu ar dar daugiau tai jau nebeturi reiksmes.
Kai dievas uždaro duris , kažkur kitur jis atveria langa