tarp mano mazyliu 1.4 m skirtumas ir labai dziugiuosi, kad jie kartu zaidzia ir valgo ir miega. visalaika jie buna kartu. man vargo maziau

QUOTE(subtiliai @ 2008 05 19, 13:41)
Nera nei geraiusio skirtumo, nei blogiausio. Yra kaip yra.
Auksiniai zodziai

Tarp maniskiu 7 metu su kapeikom skirtumas.Nezinau ar tai geriausia ar ne,tiesgiog taip yra ir mes laimingi.O del pametinuku nezinau...gal taip ir geriau,bet reiki aryzto,geriau tada dvynukai butu

Tarp pirmo ir antro - 1m10men, tarp antro ir trecios - 2m11men, tarp trecios ir ketvirtos - 2m6men.
O skirtumo "gerumas" ar "blogumas"...visi amziaus "tarpai" turi ir savu pliusu, ir savu minusu. "Tobulo" varianto nera. Svarbu, kad jis butu tinkamas konkreciai seimai
O skirtumo "gerumas" ar "blogumas"...visi amziaus "tarpai" turi ir savu pliusu, ir savu minusu. "Tobulo" varianto nera. Svarbu, kad jis butu tinkamas konkreciai seimai

Manau kad tikrai negalima pasakyti koks geriausias skirtumas, tik manau kad gal neblogai jei jis nera pernelyg didelis. Mano sunui buvo 4,5m kai gime dukryte, jis dabar kartais paduksta su sesyte, na aisku kartais persistengia
ir man daug jau padeda, galiu paprasyti kad kazka paduotu.. O siaip turiu pavyzdziu kai susilaukia antro ar net trecio leliuko, kai pirmieji jau beveik suauge, ir taip pat visi dziaugiasi, buna ir atvirksciai.. O pati esu is seimos, kurioje tevai issiskyre. Abu sukure naujas seimas, bet mamai uzteko musu su broliu, o tevas su naujaja zmona turi dvynius ( "tipo" broli ir sese). Tarp manes ir tu vaiku amziaus skirtumas 18 metu. Jie greiciau man kaip vaikai nei kaip brolis ar sesuo

Jau kaip yra taip yra
Sita klausima galima labai iwairiai interpretuoti - kalbam apie waikyste ar apie paauglyste ar apie dar welesnius laikus. Nes skirtingam waiku amziuj skirtingi pliusai ir minusai buna. Cia pries koki pusmeti skaiciau mokslininku tyrimais paremta straipsni apie idealu amziu tarp waiku. Domejausi tuo nes planawom tureti ne wiena taigi bandziau planuoti o "kai kas" is mano planu tik juokesi
Taigi ka prisimenu is jo ... idealiausias ju manymu yra 3-4 m skirtumas, atrodo del to kad buna dar bendru interesu idomus tie patys zaislai. 1-2 m skirtumas tarp waiku - jaucia didele konkurencija del demesio ir pan. 4-> nesidomi mazyliu, kiti interesai buna.
Kiek tiesos nezinau tarp musu waiku bus skirtumas apie 1.5 m taigi palauksim paziuresim kas cia bus

Sita klausima galima labai iwairiai interpretuoti - kalbam apie waikyste ar apie paauglyste ar apie dar welesnius laikus. Nes skirtingam waiku amziuj skirtingi pliusai ir minusai buna. Cia pries koki pusmeti skaiciau mokslininku tyrimais paremta straipsni apie idealu amziu tarp waiku. Domejausi tuo nes planawom tureti ne wiena taigi bandziau planuoti o "kai kas" is mano planu tik juokesi

Kiek tiesos nezinau tarp musu waiku bus skirtumas apie 1.5 m taigi palauksim paziuresim kas cia bus

tarp mano berniuku amziaus skirtumas beveik 8 metai. Taciau niekas tokio amziaus skirtumo neplanavo, tuo labiau, kad tai antra santuoka man. Bet man tai patinka, nes didysis gali karts nuo karto ir padeti man, ir pats jau pakankamai savarankiskas, kad be mano pagalbos ka nors atliktu.
Tarp mano berniuku 6,5 metu skirtumas
. Didysis jau saarankiskas , daug ka pasidaro pats , ir man retkarciais padeda , l myli broli zaidzia , duksta su juo . O maziukas po tiek metu didziulis seimos dziaugsmas

QUOTE(darara @ 2008 11 08, 18:19)
Tarp mano berniuku 6,5 metu skirtumas
. Didysis jau saarankiskas , daug ka pasidaro pats , ir man retkarciais padeda , l myli broli zaidzia , duksta su juo . O maziukas po tiek metu didziulis seimos dziaugsmas 

Tarp mano trynuku ir vyriausios dukros 17 metu skirtumas, manau kad per didialis, bet kartais iseina ne taip kaip nori, bet jai smagu kad turi broliuka ir sesutes, juos priziuri pazaidzia su jais

nu jo

na mano vaikuciu skirtumas 5,5 metu. truputi galjo mazesnis skirtumas buti, bet taip isejo
o blogai buvo tada kada reikejo demesio skirti vienam reikejo ir kitam. tetis dirbdavo iki nakties todel buvau as tik viena, kada vyresnioji dukra pradejo eiti i mokykla tada reikejo jai padeti, o mazasis norejo irgi tuo tarpu skaiticiau ir klausyciau tik jo. na dabar prisiminus tai jokinga darosi, nes jau uzaugo
o tarp manes ir mano sesers vyresniosios skirtumas gan didelis 15metu, tai dar blogiau

Niu, o kadangi tarp maniškių vienų yra didelis skirtumas, o tarp kitų mažas, tai pasakysiu šitaip: mamai geriau (patogiau), kad būtų didesnis skirtumas, vaikams - kuo mažesnis