Tarp mano mergyčių 11 metų 11 mėnesių ir 17 dienų skirtumas. Tik dabar pati pamačiau koks įdomus skaičius... Didžioji iš tikrųjų labai myli sesę, nors kartais ir sako, kad ,,leliukai tai ateiviai, kurie suaugusius paverčia zombiais". Cia ji išmąstė prieš tris metus, kai gimė pusbrolis, o jos krikšto mama pradėjo jai dėmesio mažai rodyt. Bet kuriuo atveju matau tarp savo mergyčių tą tikrą seserišką meilę: didžioji kur buvus kur nebuvus prie mažosios, o mažoji tik išgirdus sesės balsą visa spurdėt pradeda ir akelėm ieško kur gi ta didžioji žaidimų draugė. Pavydas? Taip jo būna, tik manau, kad gal jis nevisai tikras. Dėl tam tikrų niuansų man kartais tai labiau panašu į apgalvotą šantažo formą.
Vyresnioji dažnai sako, kad norėtų, kad sesė būtų na bent jau 10 ties metų. Ar bus jos draugėmis užaugusios sunku pasakyt, tikiuosi, kad taip.
Bet vyresnioji visgi dar norėtų turėt brolį arba sesę, na sakė kad brolis gal geriau butų. Mes jai kol kas nieko nepažadėjom, bet kodėl gi ne. Tik juokiuos vyrui, sakydamas, kad reikės kitos krizės sulaukt (pirmoji gimė ,,siaučiant" Rusijos krizei, antroji - ,,pasaulinei".. tai gal trečio vaiko nereikia, tiek jau to...

)
Papildyta:
QUOTE(SkyClouds @ 2008 07 16, 12:53)
Atsiprašau kad nurėgliojau ne kur man reikia būti

.Bet...Laabai keista, nejaugi aš čia tokia viena? Turiu aš mažą sesę (Rudenį 10metų bus) tarp mūsų-20m. skirtumas, nejaugi tai trugdo?
Ne tu ne viena tokia. Žinau, vieną merginą, jai dabar jau 21- mi, o jos sesutei 1- vieneri pakeliui. Seniau Lietuvoj tai buvo gan dažnas reiškinys. Mano mamą su jos jauniausia sserim skiria atrodo 18 metų, be jos ji turi dar 3 seseris, bet jos geriausios draugės. Tai tikrai netrukdo. Kiek pamenu (mat tarp mano tetos ir manes 6 metų skirtumas

) pas mano mama ji galedavo paklausti to, ko nedrysdavo pas savo... o ir as dar su savo teta i šokius pora kartu suspejau nuet, ir visai nieko. O jei rimtai tai išties ko gero daug kas priklauso nuo auklėjimo ir pačių žmonių noro ir sugebėjimo bendraut. Taigi sekmės tau, nes vistiek manau, kad sesutė visą gyvenimą bus sesute, kad ir koks amžioaus skirtumas tarp jūsų bebūtų, jeigu tik pačios to norėsit. O aš turiu tik brolį, o galejau turėt ko gero irsesę, Taip jos norėčiau, kad ir su 20 metų skirtumu.