Įkraunama...
Įkraunama...

Koks geriausias amžiaus skirtumas tarp vaikų???

tarp maniškių irgi 7 meteliai skirtumas thumbup.gif wub.gif ir manau, kad toks skirtumas pats geriausias thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2008 08 31, 19:16)
tarp mano vaikuciu 13,8 metu ,ir jokio pavydo jokio pykcio tarp ju nera thumbup.gif
kai pasakiau dukrai kad turesima mazyli ,is dziaugsmo apsiverke,ji pirmoji pamate ir paeme broli ant ranku man dar gulint gimdykloje ,zinoma priklauso nuo vaiko charakterio,bet daug ka reiskia ir auklejimas,ir dabar jai visiskai negeda su juo i lauka iseiti  thumbup.gif

Šaunuolė dukrytė wub.gif
Atsakyti
tarp mano mergaiciu 2 metu skirtumas smile.gif
Atsakyti
Šiandien per Labas rytas psichologė šnekėjo kad idealiausias skirtumas tarp vaikų yra 3,4,5, 6 metai. smile.gif
Tarp mano vaikų skirtumas 4,5, santykiai idealūs, o be to vyresnis broliukas, labai daug kuo padeda ir labai nori padėti thumbup.gif
O tarp manęs su sese 7 metų skirtumas, manau jau per didelis, mažai bendraujame doh.gif
Nors šiaip nelabai aš tikiu kad tik nuo metų skirtumo priklauso vaikų santykiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Tarp manes ir brolio 10 metu skirtumas smile.gif palyginus graziai sutariame, bet pasitaiko ir pykciu smile.gif 4u.gif tikrai is mano puses nebuvo jokio pavydo ar panasiu scenu g.gif
Atsakyti
Tarp mano mergyčių 11 metų 11 mėnesių ir 17 dienų skirtumas. Tik dabar pati pamačiau koks įdomus skaičius... Didžioji iš tikrųjų labai myli sesę, nors kartais ir sako, kad ,,leliukai tai ateiviai, kurie suaugusius paverčia zombiais". Cia ji išmąstė prieš tris metus, kai gimė pusbrolis, o jos krikšto mama pradėjo jai dėmesio mažai rodyt. Bet kuriuo atveju matau tarp savo mergyčių tą tikrą seserišką meilę: didžioji kur buvus kur nebuvus prie mažosios, o mažoji tik išgirdus sesės balsą visa spurdėt pradeda ir akelėm ieško kur gi ta didžioji žaidimų draugė. Pavydas? Taip jo būna, tik manau, kad gal jis nevisai tikras. Dėl tam tikrų niuansų man kartais tai labiau panašu į apgalvotą šantažo formą.
Vyresnioji dažnai sako, kad norėtų, kad sesė būtų na bent jau 10 ties metų. Ar bus jos draugėmis užaugusios sunku pasakyt, tikiuosi, kad taip.
Bet vyresnioji visgi dar norėtų turėt brolį arba sesę, na sakė kad brolis gal geriau butų. Mes jai kol kas nieko nepažadėjom, bet kodėl gi ne. Tik juokiuos vyrui, sakydamas, kad reikės kitos krizės sulaukt (pirmoji gimė ,,siaučiant" Rusijos krizei, antroji - ,,pasaulinei".. tai gal trečio vaiko nereikia, tiek jau to... blush2.gif )
Papildyta:
QUOTE(SkyClouds @ 2008 07 16, 12:53)
Atsiprašau kad nurėgliojau ne kur man reikia būti blush2.gif .Bet...Laabai keista, nejaugi aš čia tokia viena? Turiu aš mažą sesę (Rudenį 10metų bus) tarp mūsų-20m. skirtumas, nejaugi tai trugdo? ax.gif

Ne tu ne viena tokia. Žinau, vieną merginą, jai dabar jau 21- mi, o jos sesutei 1- vieneri pakeliui. Seniau Lietuvoj tai buvo gan dažnas reiškinys. Mano mamą su jos jauniausia sserim skiria atrodo 18 metų, be jos ji turi dar 3 seseris, bet jos geriausios draugės. Tai tikrai netrukdo. Kiek pamenu (mat tarp mano tetos ir manes 6 metų skirtumas blush2.gif ) pas mano mama ji galedavo paklausti to, ko nedrysdavo pas savo... o ir as dar su savo teta i šokius pora kartu suspejau nuet, ir visai nieko. O jei rimtai tai išties ko gero daug kas priklauso nuo auklėjimo ir pačių žmonių noro ir sugebėjimo bendraut. Taigi sekmės tau, nes vistiek manau, kad sesutė visą gyvenimą bus sesute, kad ir koks amžioaus skirtumas tarp jūsų bebūtų, jeigu tik pačios to norėsit. O aš turiu tik brolį, o galejau turėt ko gero irsesę, Taip jos norėčiau, kad ir su 20 metų skirtumu.
Atsakyti
Tarp mūsų dukryčių gimimo skirtumas - 4metai ir 2 dienos mirksiukas.gif Ir tikrai pritariu visoms, kurios sako, kad ne nuo amžiaus skirtumo priklauso vaikų sutarimai ar nesutarimai... Man, maniškių amžiaus skirtumas atrodo idealus wub.gif
Dėl didelio amžiaus skirtumo tarp vaikų, aš esu "prieš"....bet ne kategoriškai mirksiukas.gif Kadangi mano sesuo yra 10 metų jaunesnė nei aš, tai vistik vaikystėj šiokią tokią nuoskaudą turėjau. Mat kai visi vaikai kieme "galvom eidavo", aš nevisada galėjau siausti kartu...o BŪTENT tuo momentu labai norėdavosi.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Užtat sesę prižiūrėdavo visas kiemas ax.gif ax.gif ax.gif Na, o bendrą kalbą pradėjom atrasti tik kai jai suėjo 18-19 metų...iki to laiko gyvenom skirtingo laiko juostose ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Tarp maniskiu 2 metu 3 menesiuku skirtumas. Buna visko, bet atperka tai dickes zodziai :"mama, paziurek, kokia tarp musu meile" wub.gif
Atsakyti
Tarp mano bernu - beveik 3 metu skirtumas ( 2m. 10 men.). O dabar trecioji - sese netrukus ateis blush2.gif . Tarp jos ir mazelio bus 9 metu, o vyresnelio - 12 metu skirtumas.
Abu broliai - nerealus draugai, puikiai vienas su kitu uzsiima. O pavydo, zinoma, buna, bet minimaliai - uz pykcius ir barnius bausdavau abu vienodai, nesiaiskindama, kuris teisus, tai jie apstojo pyktis, arba man to isvis neparodo. Bent jau tiek gerai, kad nesimusa (tfu tfu tfu).
Idomu, kaip sese jie priims. Vyresnysis i zinia sureagavo ,,ismesk, nereikia', o mazelis labai apsidziauge, apie pilveli slankioja ir vis tikrina, ar sese nesikuicia rolleyes.gif .
Atsakyti
Manuosius skiria 5 m. 3 men. Myli jie vienas kita, pasiilgsta, jei kuris buna isvaziaves, bet... nepatinka tai, kad didysis daznai nusileidzia iki mazosios lygio... net pikta darosi. O dabar prasidejo baisus vienas kito erzinimas del bet ko...
Atsakyti
Tarp mano vaiku beveik 9 (8m 11 men) metu skirtumas. Brolis pirmasis per echoskopa pamate sese ir tuo labai didziuojasi. O myli jie vienas kita be galo. Aisku sunus karyais noretu ir vienas pabuti, o sese verziasi i jo kambari. Labai miela stebeti kaip jie kartu zaidzia. O kartais, kai mazoji prikrecia sunybiu, sunus sako "Paziurek, kokia ji maza". Belieka tik nusisypsoti biggrin.gif .
Atsakyti
Man mama ''padovanojo'' broliuka, kai buvau 8-riu. Na negalejau pasidziaugti as, nes staiga pasirode, kad esu pakankamai didele, ir tureciau suprasti visus jo kaprizus,priziureti ji, pastoviai tasytis su savimi ir pan. Ir nors dabar mus su broliu sieja tikrai stiprus rysys, vis prisimenu, kaip buvau tapusi antra mama, nemokama aukle. Manau cia kalta mama. Tad jei jau pas Jus, mamos, yra panasus amziaus skirtumas tarp vaiku, elkites atsargiau, supraskite, kad vyresnelis irgi turi savo asmenini gyvenima. Aisku, vaikai turi padeti seimoje, bet butina stengtis neperlenkti lazdos, tuo gerokai apkartinant vyresniojo vaiko gyvenima. Galu gale vaikus tai sau gimdot ax.gif
Atsakyti