Įkraunama...
Įkraunama...

Koks geriausias amžiaus skirtumas tarp vaikų???

Studiju metu turejau Bendravimo psichologijos kursa... Tai vienas is dalyku, kuri gerai pamenu, yra tai, jog geriausias metu skirtumas tarp vaiku seimoje yra ne daugiau 6 metai. Kadangi atseit didesnis nei 6 metu skirtumas tarp vaiku greiciausiai lems tai, kad jie nebus labai artimi, gyvens lyg atskiruose pasauliuose. Nezinau, kiek tame tiesos, kadangi dar neturiu savo vaikuciu. Bet galiu pasakyti is savo patirties, jog mano su broliu tarpusavio santykis yra artimesnis (tarp musu 3 metu skirtumas) negu su sesute (8 metu skirtumas). Tai gal ir yra kazkiek tiesos... g.gif
Atsakyti
labai sunku atsakyti , turbut kaip kam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 01 12, 12:40)
mamai geriau (patogiau), kad būtų didesnis skirtumas, vaikams - kuo mažesnis smile.gif

auksiniai žodžiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 01 12, 12:40)
Niu, o kadangi tarp maniškių vienų yra didelis skirtumas, o tarp kitų mažas, tai pasakysiu šitaip: mamai geriau (patogiau), kad būtų didesnis skirtumas, vaikams - kuo mažesnis smile.gif

Kaip ir taip,iš vienos pusės.Bet manau kaip kam čia turbūt. Vienos džiaugiasi (kieno vaikai vienas po kito), kad vaikai jau dideli bei savarankiški ,o tėvai jauni, ir dar pilni parako... blush2.gif . Kitiems patogu ,kad vaikas vaiką augina. Na o man gerai kaip yra, tarp 1 ir 2 6,5 m., tarp 2 ir 3 4,3m. Va tarp 1 ir 3 tai jau visi 11,3m. Ir pamatytumet kaip tą mazgį visi tampo ir nepasidalina. Gerai tik tiek kad šis pas mus tikras liūtas ir žino ko ir su kuo jis nori.
Atsakyti
QUOTE(subtiliai @ 2008 05 19, 13:41)
Nera nei geraiusio skirtumo, nei blogiausio. Yra kaip yra.

teisingai thumbup.gif
Atsakyti
Pasierzinimai, pasimušimai ir susitaikymas. Tai yra gyvenimas. Ir joks amžiaus skirtumas tam įtakos , patikėkit, tikrai neturi
Atsakyti
Tarp maniškių skirtumas 4 metai, manau jau čia maximalus, ir jau nemažas. Smagiausia turbut vaikams, kai skirtumas metai, du. Mamoms tai tubut geriausia, kai skirtumas koks 10 metų blush2.gif
Atsakyti
Mano nuomone geriausia, kai amžius tarp vaikų nedidesnis, kaip 3 metai ax.gif , nes jai didesnis, tarkim kaip mano vyro ir jo brolio (7 metai) jie neturi bendrų interesų, neturi apie ką pakalbėti smile.gif
Atsakyti
2-3 metai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katka26: 05 kovo 2009 - 11:38
Per psichologija mokemes, kad idealiausias amziaus tarpas tarp vaiku yra 3-5 metai. Nors pati asmeniskai manau, kad geriausia 2-4. 5 metai man jau atrodo per daug.
Atsakyti
Tarp mano vaiku 4 metai skirtumas. Man atrodo, kad didokas, bet, kad nesigavo anksciau antro suorganizuot biggrin.gif
Atsakyti
tarp musu berneliu irgi 7 metu skirumas , tai pradzioj irgi pavydejo bet poto praejo, biggrin.gif as pati turbut isprotejus buciau jei koki tik metai butu skirtumas , as manau kad didesnis skirtumas geriau
Atsakyti