Įkraunama...
Įkraunama...

Koks geriausias amžiaus skirtumas tarp vaikų???

Pas mane tarp dukreliu 11 metu skirtumas. Ir as labai dziaugiuos, kad turiu pagalbininke. Su vezimu issiusti, ar priziurieti maze kol vakariene gaminu, ar tiesiog leisti man pailsieti valandike... Ir mazyle turi didele sese kuria myli be galo. Megdzioja ja pastoviai, net atsako "ateinu" man tokiu pat tonu kaip didzioji lotuliukas.gif . Soka tik pagal seses megstama muzika lotuliukas.gif
Planuojame dar viena vaikeli, uz kokiu 3 metu. Niekada nenoriejau pamietinuku
Atsakyti
Na aš šeimoje vienintelė, tačiau turiu dvi vyresnes pusseseres gyvenančias visai netoliese, už vieną iš jų esu jaunesnė 5 metais o kita beveik 7 metais. Tarp jų tai tikrai puikus skirtumas... Abi kaip kumštis būdavo ypatingai vaikystėje... lotuliukas.gif o tarp brolių/seserų didesnis negu 10 metų skirtumas mano manymu jau per daug...kadangi labai skiriasi požiūriai ir veikla...Na žinoma mamytėms pagalbininkės geros vyresneles tampa lotuliukas.gif bet jau tada ne kaip sesė o antra mama ar auklė...Aš jeigu norėčiau tai vos 3-4 metais skirtumo...Kad galima būtų kartu ir vaikystėje žaisti ir paaugus kartu i sokius eiti lotuliukas.gif blush2.gif
taciau zinoma ir didelis skirtumas turi tam tikru pliusu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepaaa: 12 birželio 2009 - 21:05
QUOTE(Liepaaa @ 2009 06 12, 21:01)
Na aš šeimoje vienintelė, tačiau turiu dvi vyresnes pusseseres gyvenančias visai netoliese, už vieną iš jų esu jaunesnė 5 metais o kita beveik 7 metais. Tarp jų tai tikrai puikus skirtumas... Abi kaip kumštis būdavo ypatingai vaikystėje... lotuliukas.gif  o tarp brolių/seserų didesnis negu 10 metų skirtumas mano manymu jau per daug...kadangi labai skiriasi požiūriai ir veikla...Na žinoma mamytėms pagalbininkės geros vyresneles tampa  lotuliukas.gif  bet jau tada ne kaip sesė o antra mama ar auklė...Aš jeigu norėčiau tai vos 3-4 metais skirtumo...Kad galima būtų kartu ir vaikystėje žaisti ir paaugus kartu i sokius eiti  lotuliukas.gif  blush2.gif
taciau zinoma ir didelis skirtumas turi tam tikru pliusu

Mano vyresnioji ne kaip aukle. Gimdziau del saves ir vyro ir neapkraunu dukros. Esame viena seima ir turime vienas kitam padieti. Jei as maista darau, o jinai mazyle priziuri (ir tai ne kiekviena diena)-nematau tame blogo. Su vezimu isleidziu tik kai pati negaliu, o tai buna max.vienas kartas per savaite. Esu girdiejusi apie seimas, kur vyresnieji vaikai maziukams tevus atstuoja. Pas mus taip nera ir nebus.
Privalumai kad nebijau palikti valandikei ir kad bus pamaitinta, zinau kad nesusimus del zaislu, jokio pavydo del dovanu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fillipa: 12 birželio 2009 - 21:50
Tiesa pasakius rasydama visai neturejau omeny nieko konkretaus.... (jusu ankstesne zinute perskaiciau tik dabar) Kalbejau mazdaug apie savo pazystamu rata... Beveik visos mano drauges yra vyriausios seimoje (vyresnes uz savo brolius/seseris po 10-16metu) ir kai kurios is ju atlieka daugiau maziau mamos ar aukles pareigas... Jeigu jusu seimoje viskas darnu ir seimyniska tai labai puiku ir pagalba artimui (gaminant maista ar turint darbo) yra visai kas kita, manau tai ir taip privaloma seimoje, visai nesvarbu ar tu vyriausias ar jauniausias, bet yra seimu kuriose yra kitaipnei pvz pas jus (tai ir turejau omeny rasydama)
tad kaip minejau viskas turi savu pliusu ir minusu, bet taip pat viskas ir nuo seimos priklauso
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepaaa: 14 birželio 2009 - 13:19

Tarp vaikų 12 m skirtumas. Man tai labai gerai tongue.gif
Pirmagimis, ką čia slėpsi, buvo netyčiukas, studentų vaikas biggrin.gif , dabar jau savarankiškas. Su sese sutaria kuo puikiausiai, nors savo senų žaislų net ir jam kartais gaila doh.gif
Man pačiai smagu, kad vyresnėlis gali padėti kartais, kad ir valgyt gaminant, jei staiga mažajai labai prisireikia dėmesio. Nežinau ar sugebėčiau su dviem pametinukais karsta.gif man augusiai vienai padidintas poreikis asmenines erdves blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Sabina22 @ 2009 06 17, 10:52)
Tarp vaikų 12 m skirtumas. Man tai labai gerai  tongue.gif
Pirmagimis, ką čia slėpsi, buvo netyčiukas, studentų vaikas  biggrin.gif , dabar jau savarankiškas. Su sese sutaria kuo puikiausiai, nors savo senų žaislų net ir jam kartais gaila  doh.gif
Man pačiai smagu, kad vyresnėlis gali padėti kartais, kad ir valgyt gaminant, jei staiga mažajai labai prisireikia dėmesio. Nežinau ar sugebėčiau su dviem pametinukais  karsta.gif man augusiai vienai padidintas poreikis asmenines erdves  blush2.gif

12 g.gif tai, kad pirmam vaikui tik 6 m. turetu buti ax.gif
Atsakyti
tarp maniskiu du su puse metu skritumas , na manu gana neblogai ir mastimas panasus ir poreikai panasus, tik dabar labai daznai tarpusavy barasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapis @ 2009 06 20, 10:02)
tarp maniskiu du su puse metu skritumas , na manu gana neblogai ir mastimas panasus ir poreikai panasus, tik dabar labai daznai tarpusavy barasi  smile.gif

ir barsis, taip visada yra. Tarp maniskiu 5 m., irgi barasi
Atsakyti
Na skirtumas kaip ir daugelis dalyku kiekvienam invidualiai ax.gif manau. Man gavosi ir 5 o paskui ir 2metu skirtumas, net nezinau kuris geriau, gerai ir tiek, dziaugiuos kad isvis juos turiu rolleyes.gif
Atsakyti
Tarp maniškių 4,5 metų skirtumas. Pradžioje atrodė labai geras skirtumas, dabar jau matau, kad per didelis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juraza @ 2009 03 04, 12:58)
Smagiausia turbut vaikams, kai skirtumas  metai, du. Mamoms tai tubut geriausia, kai skirtumas koks 10 metų blush2.gif

tikrai taip sutinku pilnai, kad mamytem gal ir lengviau ka skirtukas didesnis bet vaikuciam jug smagiau kai buna mazo skirtumo tarp metuku thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
Pas mane su sese 8 metų skirtumas. rolleyes.gif
kai mažesnės būdavom pyktavomes dažnai gal net iki tada kai man suėjo 10 metų ir kol sese nepradėjo kurt savo gyvenimo. laugh.gif o šeip tai dabar galiu su sese normaliai pakalbėt išsipasakot smile.gif , nes esu jaunesnioji. biggrin.gif Ankščiau būdavo muštynių , skundimų ir taip toliau, bet pas ką jų nebūna . . hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukiukas: 18 liepos 2009 - 09:49