Įkraunama...
Įkraunama...

Koks geriausias amžiaus skirtumas tarp vaikų???

mano vaikuciams bus 3metai skirtumas,tai pats tas 4u.gif thumbup.gif o man su sese buvo 2metai skirtumas,tai viska kartu darem ir kaip buvo gerai,buvom neisskiriamos thumbup.gif ir dabar kartu nestuke.gif buvom,kaip smagu 4u.gif
Atsakyti
Tarp mno mergaiciu 4.5 m skirtumas. Pradzioj be abejo buta ir pavydo ir pareiskimu, kad nenoriu as tos seses biggrin.gif , bet dabar tai vandeniu neperskirsi thumbup.gif . Mazajai ner nieko geriau nei padukt su sese, tada buna daug namuose triuksmo ir juoko biggrin.gif Jei kuri verkia, kita puola guosti ir asaroja kartu cool.gif
Nezinau kaip bus toliau, bet dabar tiesiog grazu i jas ziuret thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyresnelei 7 metai, uz menesio gims maziukas, manau neblogas metu skirtumas, nes dukryte leisiu i mokykla ir visuomet galesiu ja pasiimti ir padeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 06 20, 14:24)
ir barsis, taip visada yra. Tarp maniskiu 5 m., irgi barasi

tarp maniskiu 7 - tai irgi mordabojai kasdienybe doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 24 liepos 2009 - 18:09
QUOTE(bigliuke @ 2009 07 24, 18:00)
Mano vyresnelei 7 metai, uz menesio gims maziukas, manau neblogas metu skirtumas, nes dukryte leisiu i mokykla ir visuomet galesiu ja pasiimti ir padeti  4u.gif

Pas mane irgi beveik taip pat tai super gerai 4u.gif
Atsakyti
Tarp manęs ir brolio 5 metų skirtumas,tarp manęs ir sesės 10m.Su broliu visai vaikystėj tai mušdavomės,tai žaisdavom kartu.O dabar nei sutariam,nei nesutariam.Gyvenam vienuos namuos,bet nesikalbam faktiškai ir nebendraujam...
O su sese kai buvau mažutė nebuvo jokių bendrų sąsajų,o dabar...NEREALU!Beprotiškai džiaugiuosi tokiu mūsų skirtumu.Mes puikiai sutariam ir nuostabu leisti laiką su nuostabia sese! wub.gif
wub.gif Taip,kad skirtumas 10 metų šiuo atveju man labai patinka! wub.gif Bet pati norėčiau,kad tarp mano vaikų skirtumas būtų 2-3 metai. bent jau tarp pirmų dviejų.Juolab,kad planuoju savo karjerą su mediciną siet,o mokslų atidejinėt nenorėčiau,tad vaikai bus tik kai jau būsiu virš 30 metų turbūt,tai nebus kada daryt skirtumus didelius,nes amžius ne tas,kad skirtumus daryt didelius... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta1992: 24 liepos 2009 - 22:36
Vaikam geriausia kai skirtumas 1-2 metai, mamom bent jau2 biggrin.gif
Atsakyti
Tarp zuikiu 4 metai skirtumas. Pats tas ax.gif
Atsakyti
Tarp dukryciu skirtumas - 7 metai. Vaikuciams gal jau ir per didelis skirtumas, bet mamai tai gerai, jei reikia gali kartais vyresniosios paprasyti, kad padetu. Bet siaip jaunesniajai noreciau dar vieno ar vienos sesytes nedidelio skirtumo, kad turetu su kuo zaisti 4u.gif
Atsakyti
Man labai geras skirtumas desimt metu,o pametinuku,arba triju metu laikotarpyje ne uz ka nenoreciau tokio vargo,nes nebelieka jokio dziaugsmo,tik ziuri kad viska spetum rolleyes.gif
Atsakyti
kol maži, manau , kokie 2 metai idealu būtų. tarp maniškių išėjo ketveri - kol kas didokas skirtumas. na, bet paskui gerai bus smile.gif
Atsakyti
Gal supyksit kad tokia maza rasau.. blush2.gif bet tarp musu sus sese 11m skirtumas.Kol kas tai nieko,bet man jos biski gaila kad netures su kuo zaisti kai paaugs verysad.gif
Atsakyti