Įkraunama...
Įkraunama...

Koks geriausias amžiaus skirtumas tarp vaikų???

QUOTE(dzestina @ 2009 08 21, 12:43)
Man labai geras skirtumas desimt metu,o pametinuku,arba triju metu laikotarpyje ne uz ka nenoreciau tokio vargo,nes nebelieka jokio dziaugsmo,tik  ziuri kad viska spetum rolleyes.gif

Džaiugsmas niekur nedinsta jei vaikelis yra laukiamas ir mylimas. O sunkiausia pirmus metus, po to net lengviau nei su vienu. Kartu žaidžia, kartu valgo (kas daugiau/greičiau) vienas nuo kito mokosi, pataria, darželyje visada vienas kitą užtars ir apgins.
Atsakyti
as galvoju 2 metai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2009 08 05, 12:09)
Vaikam geriausia kai skirtumas 1-2 metai, mamom bent jau2 biggrin.gif

vaikam geriausia kai skirtumas 0,53,
mamom- 2,23,
teciam - 9,54,
seneliam- 7,99
O is tikruju vaikus reikia gimdyt po kelis is karto. Kad jie turetu su kuo zaisti.
Tada nereikes pirkti zaislu ir rupintis vaiku prieziura.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.178 @ 2009 08 25, 15:38)
vaikam geriausia kai skirtumas 0,53,
mamom- 2,23,
teciam - 9,54,
seneliam- 7,99
O is tikruju vaikus reikia gimdyt po kelis is karto. Kad jie turetu su kuo zaisti.
Tada nereikes pirkti zaislu ir rupintis vaiku prieziura.

oho patirtis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tarp mano vaikelių skirtumas 2,5 metų. Tai iš savo varpinės pasakyčiau, kad labai gerai tiek man, tiek vaikams. Dukrytė jau nebuvo kūdikis, kai gimdžiau, o dabar jie jau kartu žaidžia ir negali vienas be kito.
Atsakyti
Tarp mano vaikuciu 8m.skirtumas,man gerai smile.gif Jei dar vieno noreciau,tai irgi po didesnio laiko tarpo,taip smagu,kai vienas uzauga,juk vel norisi namie mazylio,tada toks dziaugsmas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2009 08 31, 23:06)
Tarp mano vaikuciu 8m.skirtumas,man gerai smile.gif Jei dar vieno noreciau,tai irgi po didesnio laiko tarpo,taip smagu,kai vienas uzauga,juk vel norisi namie mazylio,tada toks dziaugsmas wub.gif

Is vienos puses pritariau kad smagu džiaugtis vel mažyliu,lengviau auginti mažiuką tėvam,bet...kai toks amžiaus skirtumas tai tarp vaiku nieko bendro nera,kai mažas skirtumas tai jiems žaisti kartu patinka,jie turiu daug bendro...o ka gali tureti bendro kai skirtumas daugiau nei 6m...ju interesai jau kitokie visai.
Atsakyti
QUOTE(Betty @ 2009 09 01, 01:31)
Is vienos puses pritariau kad smagu džiaugtis vel mažyliu,lengviau auginti mažiuką tėvam,bet...kai toks amžiaus skirtumas tai tarp vaiku nieko bendro nera,kai mažas skirtumas tai jiems žaisti kartu patinka,jie turiu daug bendro...o ka gali tureti bendro kai skirtumas daugiau nei 6m...ju interesai jau kitokie visai.

jus teisi is dalies smile.gif aisku vaikams gal ir geriau kai turi su kuo namie padraugauti ir pasimusti, bet va jei pirmagimis neramus buvo, naktim nemiegojo, aktyvus tai mamai sunku ryztis antram po mazos pertraukos doh.gif atrodo vos prasideda pagerejimas tai nei uz ka nesinori vel i ta pati grizti, norisi pagyventi nors kelis metus ir del saves biggrin.gif as ilgai nesiryzau antram, nes su pirmu buvo ka veikt, tarp maniskiu didelis metu skirtumas bet as jauciuosi laiminga mama nes maziuka pasigimdziau tada kai pati norejau ir laukiau jo labai , o ne tada kai reikejo kad vaikams idomu butu smile.gif kiekvienai mamai cia reikia spresti paciai, o taisykles kuri tiktu visoms nera smile.gif
Atsakyti
tarp sunaus ir dukters 3 metu skirtumas,brolis labai rupinasi sese,myli,zaidzia,padeda pavalgyti ax.gif arp manes su broliu buvo 3,5 metu skirtumas,tai,kai augome,buvom labai artimi,tai labai dziaugiausi,kad tarp mano vaiku toks amziaus skirtumas.
Atsakyti
Tarp mano vaikų bus 2m ir 8 mėn. Neįsivaizduoju ar susitvarkysiu su abiem iš karto rolleyes.gif
Atsakyti
Tarp maniskiu 8 m ir 8 dienu skirtumas, labai sauniai sutaria, tikrai zaidzia kartu, buna, brolis ir maitinti nori, ir sauskelnes keisti, ir maudyme dalyvauja. Tiesiog didziulis rupestis. Nebijau, kad palikti vieni prisidirbs, kad didysis nuskriaus maziuka, ramiai galiu paskaityt knyga, kol vaikai zaidzia kartu. Ne vieno minuso negaliu pasakyt apie dideli amziaus skirtuma. Net minciu nebuvo, kad skirtumas turi but mazesnis nei 6 metai, o gavosi dar daugiau biggrin.gif Trecias vaikutis taip pat planuojamas ne anksciau nei po 6 metu, bet jis tikrai bus, jei tik dievulis duos wub.gif
Raset, jog sunku pasiryzti auginti pametinukus, jei vienas buvo neramus, blogai naktimis miegojo. Tiek pirmas, tiek sitas- auksiniai vaikai, nuo pirmo men miega visa nakti, verkia tik kas antra-trecia savaite ir tik tada, kai nori miegot, o yra ne lovyteje, paguldai ir luzta iskart. Tokiu vaiku vienu metu galetu namie but 10- jiems visiskai nereikia demesio thumbup.gif

Kiekvienu tevu reikalas koki amziaus skirtuma pasirinkt tarp vaiku, kartais vaikai buna neplanuoti, tada ir belieka pasakyt- mes norejom mazo amziaus skirtumo..... ax.gif Svarbu visi vaikai butu laukiami, mylimi ir turetu nuostabiausia seima wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vinnie_pooh: 29 rugsėjo 2009 - 09:57
Tarp mano vaikų 1m 6mėn 3d. , tai vienas be kito negali: jei žaidžia su lėlėm, žaidžia kartu, jei su mašinom ir gi kartu. Miegoti kartu, valgyti kartu, maudytis kartu doh.gif Bijau, kad bus problema, kai viena į mokyklą pradės eiti, o kitam dar anksti bus g.gif
Atsakyti