po kirpimo sėdėt negalėjau 2 savaites. mylėjomes pusantro mėn po gimdymo. tempimas buvo, bet nieko. dabar tai iš vis nieko nejaučiu

labas
ir as is ,,kirptu", vyras nieko nejaucia, o as dabar tik nemalonu tempima prilietus arba mylintis ( kol ieina
). Po gimdymo kirpta vieta labai skaudejo, gal savaite, kol nesuzinojau, kad galima Bepanten pasitept, tada gyvenimas prasviesejo ta pacia diena. Myletis pradejom po 2 men. O kai kirpo, nieko nejauciau
ir sugijo viskas labai graziai, nieko nematyt

Po gimdymo praėjo 1,5 mėn , bet dar bijau mylėtis,nors nieko neskauda...

Per gimdyma plysau. Sekancia diena negalejau atsiseti, o po to jokiu problemu su atsisedimu.Na, kai pati vairavau po savaites, tai pirmasias dvi dienas jauciau nemalonu tempima.
Dar vis bijau myletis, nors jau praejo 1.5men.vis dar nestipriai kraujuoju.KArtais nesuprantu,ar tai MM prasidejo, ar tai dar po gimdymo kraujavimas.
Dar vis bijau myletis, nors jau praejo 1.5men.vis dar nestipriai kraujuoju.KArtais nesuprantu,ar tai MM prasidejo, ar tai dar po gimdymo kraujavimas.

is pradziu liko toks nemalonus siuliu randelis guzelis, o dabar jau viskas normaliai
QUOTE(jurgitazi @ 2007 11 19, 17:26)
is pradziu liko toks nemalonus siuliu randelis guzelis, o dabar jau viskas normaliai
Jo tas randelis guzelis gerai trukdo

mano vyrui netrukdo tas susiuvimas,jam viskas gerai
bent jau taip sako. Bet pačiai apie pusę metų buvo labai nemalonu,traukė kažkaip visą laiką..

QUOTE(Zirziukas @ 2005 11 14, 13:20)
man irgi per gimdyma kirpo, bet kazkaip nesusimasciau, kad del to gali kilti kazkokiu nemaloniu pojuciu mylejimosi metu. Lankiausi praeita savaite pas daktare, sake, kad viskas puiku ir gerai. Pasitarem del kontraceptiku. Man jau 1.5 men. po gimdymo, bet as bijau myletis su vyru, nors jis to labai laukia. Bijau skausmo ar dar kazko
kaip nugaleti save?

QUOTE(Lialia26 @ 2007 11 30, 11:45)
pritariu, po pusmecio tik mazdaug viskas grizo i savo vezes

praejo jau siek tiek daugiau nei menuo, bet as visdar bijau apie TAI net pagalvoti
bet labai jau laukiu ir tikiuosi greit pasveiksiu