Įkraunama...
Įkraunama...

Prekyba SECOND HAND butikuose

Siunciu ir as vyra i Utena 4u.gif
Po darbo susirasykim kaip kam pasiseke. drinks_cheers.gif
Idomu iki kada kas dirba as iki 19 val., bet dabar nuo 18 val beveik nera zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2009 10 25, 22:37)
Siunciu ir as vyra i Utena  4u.gif
Po darbo susirasykim kaip kam pasiseke. drinks_cheers.gif
Idomu iki kada kas dirba as iki 19 val., bet dabar nuo 18 val beveik nera zmoniu.

ar tu dirbi ir sekmadienį bigsmile.gif g.gif O kada gi ilsiesi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 10 25, 23:39)
ar tu dirbi ir sekmadienį bigsmile.gif  g.gif  O kada gi ilsiesi unsure.gif

as dirbsiu nuo 10 iki 18.30
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 10 25, 20:13)
.o mergaites gal pilam is vakaro visos  butelka ismauksim iki ryto  ir rubu sulauksim pirmos biggrin.gif

lotuliukas.gif po to vyrai iš ryto turėtu atvažiuoti partempti mašinu

QUOTE(ecka @ 2009 10 25, 20:31)
aš perku Panevėžyje, bet kol kas vienoje vietoje (Katkų g.), ryt planavom kitur bandyti, bet nebetelpa niekas, parduotuvė sausakimša, tad teks luktelti bent savaitėlę g.gif

o kurioj čia vietoj yra? gal tel. nr turi? aš imdavau biliūno g.

QUOTE(rogrinta @ 2009 10 25, 20:58)
Aišku,kad mano  biggrin.gif Negi dėsiu vietoj savęs ką nors kitą  nail.gif Tik su mašina būsiu,jei kas manęs ant arklio ieškotų  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Dirbo I-V nuo 10 iki 19
VI nuo 10 iki 15
VII nedirbu

Vat as irgi galvo ju kad iki 180:30 butu gana. Siaip man vakare jei nera zmoniu ir baisoka.
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2009 10 25, 23:44)
Dirbo I-V nuo 10 iki 19
        VI nuo 10 iki 15
          VII nedirbu

Vat as irgi galvo ju kad iki 180:30 butu gana. Siaip man vakare jei nera zmoniu ir baisoka.

tiputapu i man nejauku vakare,da reik ryt su apsauga susiskambint kad pulteli duotu apsaugos.
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 10 25, 22:40)
as dirbsiu nuo 10 iki 18.30

pas mane nuo 11 iki 22 lotuliukas.gif (kad tik žmogų būtų....)
QUOTE(vilite @ 2009 10 25, 22:43)
lotuliukas.gif  po to vyrai iš ryto turėtu atvažiuoti partempti mašinu
o kurioj čia vietoj yra? gal tel. nr turi?  aš imdavau biliūno g.
lotuliukas.gif

turiu 860614838 Katkų g. (netoli mašinų turgaus)
QUOTE(tipitapu @ 2009 10 25, 22:44)
Dirbo I-V nuo 10 iki 19
        VI nuo 10 iki 15
          VII nedirbu

fu, galvojau ir sekmadienį ari iki 19 doh.gif Bet ir šiaip ilgos valandos, tikrai reiktų dar vieno darbuotojo unsure.gif (manau šeimai laiko nelieka visai unsure.gif )
Atsakyti
o žinokit aš kartais ir diena bijau kai užeina kokios neaiškios kilmės blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(ecka @ 2009 10 25, 22:49)

turiu 860614838 Katkų g. (netoli mašinų turgaus)

dėkui , ka aš be jūsų daryčiau biggrin.gif o kaip ten rubeliu kokybė? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 10 25, 22:53)
o žinokit aš kartais ir diena bijau kai užeina kokios neaiškios kilmės  blush2.gif
Papildyta:
dėkui , ka aš be jūsų daryčiau  biggrin.gif  o kaip ten rubeliu kokybė?  blush2.gif

nė už ką 4u.gif Megztukais nenusivyliau, treninginių buvo visokių (mažai ką iš rūšiuotų pirkau, pradžioje mixą brangų, tai šiaip sau, nebenoriu tokios didelės investicijos, geriau su originalu rizikuoti g.gif ), išmesti gal porą reiktų, kitos pus bėdos, tiesa, buvo su dėmėm riebalų, tom irgi amba, nebent veltui parduoti, plauti nebeturiu sveikatos, o ir neverta gal tokių. Pirkau šeimyninius, tai visokių buvo, paskaičiavau,kad 40 proc. lauk..., et buvo ir parduodamų, tai sunku ką pasakyti. Kitą kartą pirksime kitur, o kol nebandžiusi, negaliu labai lyginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 10 25, 23:00)
nė už ką 4u.gif  Megztukais nenusivyliau, treninginių buvo visokių (mažai ką iš rūšiuotų pirkau, pradžioje mixą brangų, tai šiaip sau, nebenoriu tokios didelės investicijos, geriau su originalu rizikuoti g.gif ), išmesti gal porą reiktų, kitos pus bėdos, tiesa, buvo su dėmėm riebalų, tom irgi amba, nebent veltui parduoti, plauti nebeturiu sveikatos, o ir neverta gal tokių. Pirkau šeimyninius, tai visokių buvo, paskaičiavau,kad 40 proc. lauk..., et buvo ir parduodamų, tai sunku ką pasakyti. Kitą kartą pirksime kitur, o kol nebandžiusi, negaliu labai lyginti 4u.gif

tai vadinasi geriau pirkti ten kur pirkau ana karta panevėžy g.gif

ai nebežinau viena karta taip kita karta taip ir žinok žmogau doh.gif
Atsakyti
as itariu antrad.vaziuosiu i eudra rubu,kazkaip mazoka pasmane ju g.gif
Atsakyti
Sveikutės mergaitės smile.gif

Man tai dabar didziausias galvos skausmas,ką daryti,nebegaliu naktim ramiai miegoti,ar nuomuotis didesnes patalpas ir prekiauti visokiais rubais ar išvis baigti šį reikalą,nes tik su vaikiškais išvis prekybos nėra,nuo rytdienos paleisiu viską su 50 procentu nuolaida,kad bent ant nuomos susirinkčiau,reikia per šią savaitę apsispręsti,nes šeimininkei reikia prieš 30dienų pranešti,kad išeinu. Oi net nebežinau ką ir begalvoti verysad.gif g.gif
Atsakyti