Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas)

QUOTE(liūtuke @ 2010 01 06, 14:46)
Sėkmės tau! Laukiam su gerais/teisingais skaičiukais  4u.gif

Labukas

Niu ką...ne tokie jau ir teisingi tie mano skaičiukai - vėl tth 6.09 doh.gif Gal čia mano norma? biggrin.gif Anksčiau gedavau po 50, dabar 4 mėn. pagėriau 75 ir ką ir nieko doh.gif Jaučiu vėl reiks grįžt prie 50 ir daugiau nesitikrinsiu, fe, atsibodo, supykau... Jau po 100 tai tiksliai negersiu, širdis ir taip lipa iš krūtinės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2010 01 07, 20:49)
Labukas

Niu ką...ne tokie jau ir teisingi tie mano skaičiukai - vėl tth 6.09  doh.gif  Gal čia mano norma?  biggrin.gif  Anksčiau gedavau po 50, dabar 4 mėn. pagėriau 75 ir ką ir nieko  doh.gif  Jaučiu vėl reiks grįžt prie 50 ir daugiau nesitikrinsiu, fe, atsibodo, supykau... Jau po 100 tai tiksliai negersiu, širdis ir taip lipa iš krūtinės  cool.gif

Sveika 4u.gif nenusimink console.gif mano istorija tikriausiai panaši kaip pas tave. ilgai žaidžiau po 50 mg, paskui po 75... ir širdis iš krūtinės lipo, ir nemiga buvo, ir su wc problemos.. visko buvo. taip pat galvojau, kad jau po 100-niekada... ir ką? pagėriau kelis mėn po 100, perlipau per visus širdamūšius ir dabar sveika:) na, sąliginai biggrin.gif tyrimai geri, bet ta sveikata palaikoma kasdiene 100 mg doze doh.gif ir dabar galvoju, durnelė dar taip ilgai žaidžiau su mažom dozėm doh.gif , vasarą kai tth buvo šokęs iki 12, ir kai dakt telefonu pasakė gert po 75. galvojau pasaulio pabaiga... ir neg4riau.. ir geriau nuo to tikrai nebuvo.
taipkad galvą aukštyn, dozę didyn ir į priekį mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif
grizau is savo seimos gydytojos.. pasiemiau rezultatus FT4.. nu ir galiu pasidziaugti, kad norma thumbup.gif 13,4 (norma 11,5-22,7).. cool.gif tai dar pasidariau TTH.. suzinosiu tik antradieni.. smile.gif
tik idomus vienas dalykas.. 2009 11 24 kai dariausi FT4 buvo 25,90 (norma 12-22).. ji dariausi visai kitoj vietoj, nei visada.. tai labai keista, kaip taip nukrito.. arba sakau cia blogai gal padare.. g.gif
taip pat su gydytoja paziurejom, kokia norma raso nesciosioms rolleyes.gif pavartem senus tyrimu lapus ir radom, kad nesciosioms norma 0,2-3,5 mirksiukas.gif
Atsakyti
Betuk nenusimink ir didink doze nes tiroksino trukumas suvaro organus patikek doh.gif doh.gif
Atsakyti
na va aš ir jau su atsakymais: TTH 0,74, gyvenime tokio mažo nesu turėjusi, mažinu Ltiroksiną. Štai kodėl man rankos dreba ir širdaplakis.
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2010 01 07, 19:49)
Labukas

Niu ką...ne tokie jau ir teisingi tie mano skaičiukai - vėl tth 6.09  doh.gif  Gal čia mano norma?  biggrin.gif  Anksčiau gedavau po 50, dabar 4 mėn. pagėriau 75 ir ką ir nieko  doh.gif  Jaučiu vėl reiks grįžt prie 50 ir daugiau nesitikrinsiu, fe, atsibodo, supykau... Jau po 100 tai tiksliai negersiu, širdis ir taip lipa iš krūtinės  cool.gif

Kaip? Kodėl negersi? g.gif Nenusimink viskas susitvarkys, matai pas daugelį hormonai padurniuoja, ne taip paprasta tabletėmis sureguliuoti, kad viskas būtų čiki, bet tikrai įmanoma, svarbiausia nenusiminti ir nebijoti TR, mūsų atveju jis mums didelis/geras draugas smile.gif ir tikrintis reikia, gal rečiau, bet reikia. Nagi, mieloji, suimk save į rankas. Tu gali, tu tikrai gali! Jei nenori kardinaliai didinti TR dozės gali 1d. gerti didesnę, kt. mažesnę ir atidžiai stebėk savo savijautą, pati pajusi kaip tau geriau. Sėkmės! Parašyk kaip jausiesi wub.gif

Lucero 4u.gif
vaistinėje yra pirkti ,,Senos" lapų arbatos, čia toks augalas . Labai efektyvus, tik nepasidaryk per stiprios, nes raižys pilvą, bet jei normaliai, nestiprią tai ji labai veiksminga+ tai ne tabletės/chemija
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2010 01 08, 15:19)
vaistinėje yra pirkti ,,Senos" lapų arbatos, čia toks augalas . Labai efektyvus, tik nepasidaryk per stiprios, nes raižys pilvą, bet jei normaliai, nestiprią tai ji labai veiksminga+ tai ne tabletės/chemija

Ei ei, su sena neisijauskit, man rimtas chirurgas pasake, kad per sena aptingsta zarnynas, atpranta pats peristaltikuoti, galima prisizaisti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja99 @ 2010 01 06, 00:31)
o darantis TTH pastebejau, kad norma nesciosioms yra dar mazesne, nei nesilaukiancioms.. tai vadinas pirma turiu susitvarkyt TTH..  doh.gif o jei TTH negeras, tai tada gal nepatartina lauktis leliuko..?  unsure.gif

Sveikos mergaites. Su Naujais metais visas. Daug Jums sveikatos, optimizmo ir geros nuotaikos!!!!
Orchideja. As patojau per du menesius (o maniau, kad maziausiai puse metu uztruks). Geriau po 100mg (TSH tada buvo 2.6). Po dvieju nestumo menesiu TSH buvo 3.7. Tai tada pradejau gerti viena diena po 100, kita diena po 125, dabar jau bevei keturi menesiai ir TSH 2.8 tai esu patenkinta, nes kai man buna auksciau 3.5 as jau nekaip pradedu jaustis. Ir kaip kazkas jau rase, nestumo metu turetu buti maziau negu norma. Ta prasme mazdaug nuo 1.6-3. Jei man butu 5 tai tikriausiai protas pradetu vaziuoti. Labai stipriai man pasijaucia kai tsh pasikeicia. Man daktaras sake, kad jei tsh yra per zemas yra sunku pastoti, o jei per didelis, gali patoti, bet greitai persileisti. Taip kad turetu buti normos ribose.
Atsakyti
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommika: 08 sausio 2010 - 16:42
QUOTE(Edituke777 @ 2010 01 08, 17:16)
Sveikos mergaites. Su Naujais metais visas. Daug Jums sveikatos, optimizmo ir geros nuotaikos!!!!

dekui uz info 4u.gif dabar kai pagalvoju, man atrodo, kad geriausia doze tiroksino man yra tarp 75 ir 100 mcg.. g.gif kai 100 geriu, tiroksino man buna per daug.. kai 75 beveik gerai.. bet jauciu, kad Tsh vis tiek ne normoj, kai 75 geriu.. nu reiks sulaukt rezultatu, kur siandien dariau.. g.gif

p.s. kuo toliau galvoju, tuo pradedu geriau suprast kas ir kaip cia vyksta su tais hormonais rolleyes.gif ir aisku, cia tik Jusu visu mergaiciu deka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 01 08, 14:25)
Ei ei, su sena neisijauskit, man rimtas chirurgas pasake, kad per sena aptingsta zarnynas, atpranta pats peristaltikuoti, galima prisizaisti. schmoll.gif

100% pritariu tau, jokiu budu negalima jos daznai gert, cia tik extra atvejais, o tuo labiau,kad senos lapai turi kancerogeniniu medziagu doh.gif tai ne vaistas, bet ir ne stebuklas, kuris isgydo ir nekenkia blink.gif beje, net nepatariama naudot vaistu, kurie tvarko zarnyna ir i ju sudeti ieina senos lapai schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(roberta23 @ 2010 01 08, 12:26)
na va aš ir jau su atsakymais: TTH 0,74, gyvenime tokio mažo nesu turėjusi, mažinu Ltiroksiną. Štai kodėl man rankos dreba ir širdaplakis.

mano gydytojas akytu,kad tai labai gera norma g.gif bet manau, prie tokios man paciai pradetu sirdis tabaluot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika.Stn @ 2010 01 07, 20:15)
Sveika 4u.gif  nenusimink console.gif mano istorija tikriausiai panaši kaip pas tave. ilgai žaidžiau po 50 mg, paskui po 75...  ir širdis iš krūtinės lipo, ir nemiga buvo, ir su wc problemos.. visko buvo. taip pat galvojau, kad jau po 100-niekada... ir ką? pagėriau kelis mėn po 100, perlipau per visus širdamūšius ir dabar sveika:) na, sąliginai biggrin.gif  tyrimai geri, bet ta sveikata palaikoma kasdiene 100 mg doze doh.gif ir dabar galvoju, durnelė dar taip ilgai žaidžiau su mažom dozėm doh.gif , vasarą kai tth buvo šokęs iki 12, ir kai dakt telefonu pasakė gert po 75. galvojau pasaulio pabaiga... ir neg4riau.. ir geriau nuo to tikrai nebuvo.
taipkad galvą aukštyn, dozę didyn ir į priekį mirksiukas.gif

Aš jau penki metai kapanojuos....Po operacijos, kai pašalino dešinę pusę taip ir nesusireguliuoja niekaip doh.gif ...Na, matysiu...

Ačiū , mergaitės, už palaikymą. Parašysiu, ką trečiad. gydytoja patars... unsure.gif
Atsakyti