Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas)

QUOTE(Erika.Stn @ 2009 11 04, 12:58)
Sveikos, mergaitės smile.gif nežinau, ar į temą, bet gal kuri gydotės ar bandėt gydytis šias bėdeles homeopatiškai?
Papildyta:
Šiandien daviau kraują, toks liūdesys užėjo, tai išsiklabėjau seselei.. Ji sako, o tu nebandei pas homeopatą mūsų klinikoje kreiptis? Sakė padeda visom. moteriškė 14 m. nepastojo, ir susilaukė vaikučių per ją, kita moteriškė skydl veiklą susitvarkė su ja. Galvoju, gal bandyt? Ji man pasiūlė pas gyd. Čyvienę arba pas Bolvočiūtę. Sakė, daug gerų istorijų girdėjo. Ir dabar toks kirminėlis kirba.. unsure.gif

Neliūdėk 4u.gif
O pabandyt manau galima.
Balvočiūtė MB draugelė biggrin.gif Labai miela moterytė thumbup.gif Dėl savo bėdų pas ją nesikreipiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika.Stn @ 2009 11 04, 12:58)
Sveikos, mergaitės smile.gif nežinau, ar į temą, bet gal kuri gydotės ar bandėt gydytis šias bėdeles homeopatiškai?
Papildyta:
Šiandien daviau kraują, toks liūdesys užėjo, tai išsiklabėjau seselei.. Ji sako, o tu nebandei pas homeopatą mūsų klinikoje kreiptis? Sakė padeda visom. moteriškė 14 m. nepastojo, ir susilaukė vaikučių per ją, kita moteriškė skydl veiklą susitvarkė su ja. Galvoju, gal bandyt? Ji man pasiūlė pas gyd. Čyvienę arba pas Bolvočiūtę. Sakė, daug gerų istorijų girdėjo. Ir dabar toks kirminėlis kirba.. unsure.gif

As homeopatija netikiu, o mano mama netiki gydytojais blink.gif Jai pries kokius 17 metu rado mazgus. Ji vaziavo i Ryga ir parsiveze kokia 30-40 buteliuku tu vadinamu homeopatiniu vaistu. gere juos ilgai kazkokiomis specialiomis kombinacijomis. Ji tvirtina, kad jai padejo, bet dabar nueit pasitikrint negaliu nuvaryt. Nenunesiu gi. Matyt nesijaucia dar labai blogai. Nes ji pas mane pas gydytojus eina kai jau visai blogai smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linax @ 2009 11 04, 11:40)
mergytės gal kuri dar kokį gerą Kauno Klinikose žinote, čia viena moteriškę minėjo kažkuri, o gal dar kokių atsiliepimų turit? nesinori papulti pas bet ką  blush2.gif

as kai gulejau nestumo metu klinikose endokrinologiniam, tai man labai patiko skyriaus vedeja berods Barsiene. pries sios vasaros operacija irgi buvau pas ja, tiesiog uzsiliko man tas jos gerumas. man ji labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saura @ 2009 11 04, 18:09)
as kai gulejau nestumo metu klinikose endokrinologiniam, tai man labai patiko skyriaus vedeja berods Barsiene. pries sios vasaros operacija irgi buvau pas ja, tiesiog uzsiliko man tas jos gerumas. man ji labai  thumbup.gif

kai mama gulėjo, tai buvo tokia dakt, lyg ir skyriaus vedėja. pavardės nepamenu, bet tokia trumpais, gal iki pečių tamsiais plaukais. Jei čia ta pati Barsienė, tai tikrai faina. Bet man atrodo, kad ji tik skyriuj dirba, pas ją negalima užsiregistruoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvuuze @ 2009 11 03, 14:08)
cia tas daktaras is kliniku?jei jis,tai girdejau kaip daktares kalbejo,kad jam sirdi suntavo.jau gerai jautes,ir netiketai insultas.as kaiptik klinikose buvau 27d.tai puse daktariu apsiverkusiu buvo

Taip, jis verysad.gif

QUOTE(Alexia @ 2009 11 03, 19:02)
Nera dar toks mazhas.
Tai gal pas tave plius kokie mazgai ar uzdegimas buvo stiprus.

Jokiu mazgu neturiu, skydliauke mano grazi
Atsakyti
QUOTE(Lexusia @ 2009 11 05, 03:31)
Taip, jis  verysad.gif
Jokiu mazgu neturiu, skydliauke mano grazi

Tada nezinau. Pasiduodu, nes man 2 gydytojai sake, kol skydliauke dirba, tegul dirba. As nususprantu rysio kaip sintetinis hormonas gali sumazint antikuniu prie skydliauke skaiciu ??? Paaiskinkit man.
Atsakyti
g.gif aš ir jau nebesuprantu g.gif nes g.gif nesuprantu kodel pagal mano gydytoja tsh 3 ar 4 yra per daug skaitosi , siekia numust iki 1 ....didina doze g.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 11 05, 10:09)
g.gif  aš ir jau nebesuprantu g.gif nes g.gif nesuprantu kodel pagal mano gydytoja tsh 3 ar 4 yra per daug skaitosi , siekia numust iki 1 ....didina doze g.gif

man beje irgi sakydavo kad sieksim 1 g.gif , nes pas mane būdavo ir 16, o paskutinį kartą 6 doh.gif . Vieną katą taip padidino dozę kad perdozavimas buvo, tai nukrito iki 0,01 doh.gif , is hipo pasidarė hiper... Tai taip ir žaidžiam su tom dozėm, didina, mažina...
Atsakyti
Vat , o po perdozavimo yra labai sunku vėl susitvarkyti tada ima šokinėti...o turėtų realiai juk nustatyti dozę ir tinkamą ir tsh laikytis geras visada , kodėl jis šokinėja....?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 11 05, 10:48)
Vat , o po perdozavimo yra labai sunku vėl susitvarkyti tada ima šokinėti...o turėtų realiai juk nustatyti dozę ir tinkamą ir tsh laikytis geras visada , kodėl jis šokinėja....?

drinks_cheers.gif , man labai savijauta pablogėjo po perdozavimo, dabar jau pusmetis praėjo, tai reiktų pakartot tyrimus ir pažiūrėt kas dabar vyksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 11 05, 10:48)

Itariu reikia stot i medicina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika.Stn @ 2009 11 04, 21:34)
kai mama gulėjo, tai buvo tokia dakt, lyg ir skyriaus vedėja. pavardės nepamenu, bet tokia trumpais, gal iki pečių tamsiais plaukais. Jei čia ta pati Barsienė, tai tikrai faina. Bet man atrodo, kad ji tik skyriuj dirba, pas ją negalima užsiregistruoti g.gif

ne, ne ta pati, Barsiene tokia irgi jauna sakyciau, apie 35 mano manymu, o plaukai lengvai atpazystami, nes ryzi ir trumpas eziukas biggrin.gif pas ja tikrai galima uzsiregistruot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saura: 05 lapkričio 2009 - 13:09