Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas)

labukas 4u.gif
taip taip... plaukai kuokštais slenka doh.gif , nebežinau jau ką daryt, aišku kažkiek atauginėja, ypač priekyje tokie pūkučiai pasišiaušę, neina sutvarkyt jų blink.gif , tai ir vaikštau kaip su aureole doh.gif
Atsakyti
Aš ir pastebėjau kad priekyje žiauriai veliasi plaukai... doh.gif Aplamai šita liga labai pakenkė mano plaukams jei lygint kokie jie buvo prieš 5 metus ....
http://www.lrytas.lt...-organizmui.htm gal bus įdomu paskaityti 4u.gif
Atsakyti
sveikutes.norejau paklaust,ar padeda sampunai ir serumai nuo plauku slinkimo,jei to priezastis skydliauke.ir ar neturetu nustot slinkt plaukai pradejus gerti vaistus?
man tiroidita nustate pries 3 men,kasdien geriu vaistus,o savijauta visiskai negereja.plaukai slenka kuokstais,jaiciuos pavargus,esu labai nervuota ir jautri.verkiu del kiekvienos smulkmenos.jau pradejau galvot,kad reik baigt maitint pupa mp verysad.gif
Atsakyti
Sveikute Ievuze 4u.gif tu kaip matau susirgai po gimdymo ? tu dar labai trumpai geri vaistukus ir beto po gimdymo naturalu kad plaukai slenka , o kad vaistukai pagerintu savijauta reik koki pusmeti dar palaukt tu jauciu geri tik 25mg kaip visi pradzioje , gal tau pogimdyvine depresija ? o tavo tsh geras? laikykis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 11 03, 13:28)
Sveikute Ievuze 4u.gif  tu kaip matau susirgai po gimdymo ? tu dar labai trumpai geri vaistukus ir beto po gimdymo naturalu kad plaukai slenka , o kad vaistukai pagerintu savijauta reik koki pusmeti dar palaukt tu jauciu geri tik 25mg kaip visi pradzioje , gal tau pogimdyvine depresija ? o tavo tsh geras? laikykis wub.gif

tiksliai nezinau,ar susirgau po gimdymo.po gimdymo tik tyre blush2.gif nors ir anksciau jausdavaus panasiai,bet tiroidito neitardavo kazkodel.geriu po 50mg nuo pat pradziu.nezinau kas tas tsh?
tyre tth-0.a-tpo 147,3. ft3-2,93. ft4-8,04.ir mazgeli 0,65x0,67cm dydzio rado.na nemanau,kad depresija man biggrin.gif as suprantu,kad naturalu plauku slinkimas,bet as juk geriu vitaminus zindancioms,o plaukai slenka vis labiau.pilna visur ju,tik ant galvos greit neliks doh.gif
Atsakyti
Oho tavo tsh 0 ... o geri 50mg , taip iseina grynai del mazgo ir atpo tu ji geri...As manau tu labai pervargsti , turetum kazkaip palepinti save daugiau smile.gif o del plauku tai jei tth blogas buna tai jokie sampunai nepades , man su 6 tth slinko kaip kad ner zodziu ...tik nukritus iki 4 sumazejo ...
Atsakyti
nu jo,but gerai kokia iseigine gaut lotuliukas.gif
dar turiu klausimuka.ar zemas spaudimas gali but del tiroidito?nes paskutiniu metu pas mane buna mazdaug 109/59/79 - 119/60/70.nu kazkas tokio ax.gif .del to matyt ir traukia prie zemes doh.gif tongue.gif
kita savaite eisiu pas endokrinologe,ziuresiu ka papasakos
Atsakyti
Tikrai gali but , dieve as kaip vargau , man kai tth pakyla tai nukrenta 90/60 o pulsas 50 ne tik kad sienom pasiremdama tada vaikstau bet dar plius stoga rauna kaip....
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2009 11 02, 15:39)
Tai gal pas tave anksciau buvo hipo ar hiper. Reiskia skydliauke gerai jau nebedirba ir antikuniai (atpo) padare savo juoda darba.  O pas mane dar dirba siaip ne taip nors ir antikuniu yra daug. Kol dar skydliauke pasigamina pakankama kieki visu tu triju "skaiciu" nereikia vaistu. Kai tik paaiskes kad ribos senka, paskirs atitinkama doze.

aj as jau nebesuprantu is tiesu..vienoms vienaip sako, kitoms kitaip... Mano tyrimai visada visi buvo idealus, isskyrus ATPO, kai pradejau gydytis, buvo 250..tada Markauskas man liepe gert 50..atpo krito ir nukrito iki 65, tai geriu viena diena 50, kita 25...O visi kiti normoj visada. Man tiroidita pripazino vien del ATPO rodiklio...
Beje, gerbiamas gyd. Markauskas tikrai mires verysad.gif verysad.gif verysad.gif Kaip man jo gaila..ir saves gaila, kad praradau toki nuostabu daktara, dabar net nezinau kur kreiptis, jauciuosi kaip be ranku del tos skydliaukes verysad.gif Amzina jam atilsi, geras zmogus buvo verysad.gif Sake, kad sirdis...staigiai..
Atsakyti
Labas,
Jungiuos ir aš prie jūsų, lengviau bus su likimo draugėm sirgti. Turiu šią "dovanėlę" jau trejus metus. TTh visą laikotarpį normoj, bet ATPO svyruoja nuo 168 iki bevei 900, turiu ir sukalkėjusi 0,5 mm skersmens mazgelį, kuriam dariau biopsiją, dėl visa ko, taip rekomendavo endokrinologas. Gal praleidau skaitydama, kas kiek laiko kartojate tyrimus? Aš darydavau kas pusmetį, na o šiais metais dar nedariau, jaučiu, kad širdelė maskatuojas, įveiksiu gripą ir reiks šiuo reikalu užsiimti.
Atsakyti
QUOTE(Lexusia @ 2009 11 03, 15:02)
aj as jau nebesuprantu is tiesu..vienoms vienaip sako, kitoms kitaip... Mano tyrimai visada visi buvo idealus, isskyrus ATPO, kai pradejau gydytis, buvo 250..tada Markauskas man liepe gert 50..atpo krito ir nukrito iki 65, tai geriu viena diena 50, kita 25...O visi kiti normoj visada. Man tiroidita pripazino vien del ATPO rodiklio...
Beje, gerbiamas gyd. Markauskas tikrai mires verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Kaip man jo gaila..ir saves gaila, kad praradau toki nuostabu daktara, dabar net nezinau kur kreiptis, jauciuosi kaip be ranku del tos skydliaukes verysad.gif  Amzina jam atilsi, geras zmogus buvo verysad.gif  Sake, kad sirdis...staigiai..

cia tas daktaras is kliniku?jei jis,tai girdejau kaip daktares kalbejo,kad jam sirdi suntavo.jau gerai jautes,ir netiketai insultas.as kaiptik klinikose buvau 27d.tai puse daktariu apsiverkusiu buvo
Atsakyti
Sveikute Ingel wink.gif ar tu irgi geri tiroksina ? as tai tyriu kas pusmeti , bet dabar sakau darysiu pati kas 3 men nes su tuo kas pusmeciu man visai nekas gavosi , esi nusivylus tokiu abejingumu daktaru...
ar jum nebuna uzimo ausyse ?man tai labai uzia spiegia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 03 lapkričio 2009 - 14:21