Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

QUOTE(pudra @ 2009 11 06, 23:25)
O ar atkreipėt dėmesį į tos plikutės sudėjimą ir kaukolės formą? Siūdamos meškas vis tik siuvame panašias į animacinių filmų herojus, o ne į tikrąsias gauruotąsias  biggrin.gif

Mane tai tiesiog pribloškė meškos išvaizda - nežemiškas gyvūnas, prieštvaninis ir priešdinozaurini. Siaubingai liūdnai ir baisiai atrodo. Na, tiesiog man trūksta žodžių apsakyti, koks man buvo šokas pamatyti pliką mūsų numylėtą meškiuką doh.gif doh.gif doh.gif Bet kartu ir naudinga, jei kada bandysiu siūti kuo artimesnį tikrąjai meškai - iškarpa kaip ant delno lotuliukas.gif

QUOTE(žostautė @ 2009 11 07, 22:31)
MB šnekino į koncertą kartu eit, ale teko eit vienam, nes aš negalėjau meškio padėt.... doh.gif

O, čia jau labai teisingas požiūris - nei koncertų nei dainų, mums tik reikia meškinų lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, as su klausimeliu blush2.gif Ar Vilniuje kur nors galima sujungimu nusipirkti, ar tik is uzsienio siunciates?
Atsakyti
QUOTE(deimushka @ 2009 11 09, 14:25)
Sveikos, as su klausimeliu  blush2.gif  Ar Vilniuje kur nors galima sujungimu nusipirkti, ar tik is uzsienio siunciates?

Yra tokia puiki parduotuvė www.ornamentai.lt, ten yra, net ir akyciu ir kailiuku, o siaip tai galima senukuose visokiuose rasti, ieskok tarp tvirtinimo detaliu. Nors jie ten tai ne tokie grayus ir kokzbiski, kaip is interneto parsisiusti.
Atsakyti
Psio cool.gif Mano meškinas jau ir akrilo dažais apmaliavotas, sėdi sau visas patekintas, džiūna. Vakar prasinešiojau po namus visą vakarą, o atrodo jau suaugus motera, ale...
Merginos, gal kuri turi liekamo kailiuko mini meškučiui tinkamo gabalėlį parduoti?... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 11 09, 16:13)
Yra tokia puiki parduotuvė www.ornamentai.lt, ten yra, net ir akyciu ir kailiuku, o siaip tai galima senukuose visokiuose rasti, ieskok tarp tvirtinimo detaliu. Nors jie ten tai ne tokie grayus ir kokzbiski, kaip is interneto parsisiusti.

Aciu 4u.gif Tik nelabai zinau, koki dydi rinktis, dar nebandziau su sanariais, labai jau sudetingai atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 11 09, 20:56)
Psio  cool.gif  Mano meškinas jau ir akrilo dažais apmaliavotas, sėdi sau visas patekintas, džiūna. Vakar prasinešiojau po namus visą vakarą, o atrodo jau suaugus motera, ale...
Merginos, gal kuri turi liekamo kailiuko mini meškučiui tinkamo gabalėlį parduoti?...  blush2.gif

Čia jau girdžiu balsą iš ligonių palatos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kailiuko minikam stai neturiu blush2.gif
Pažiūrėjau tavo šuniuką - nu grožis šuns doh.gif Labai labai gražus.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 11 09, 22:53)
Čia jau girdžiu balsą iš ligonių palatos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kailiuko minikam stai neturiu  blush2.gif
Pažiūrėjau tavo šuniuką - nu grožis šuns  doh.gif Labai labai gražus.

Studijuoju probear puslapį... doh.gif Aš mat tinginė ir atgrubnagė, kai reikia didelį susiųt milimetriniais dygsniukais, labai kažkaip motyvacija nusimuša...

O šuo tai vaikšto aplink mane, vis tai pasibučiuot užsuka, tai galvą ant kelių pasidėt, taip lyg sakytų "bet tu pažiūrėėėk, koks gražus žaislas aš būčiau...." Komplimentus perdaviau, Bruknė dėkoja, bet nei kiek nenuraudo g.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 11 10, 00:03)
Studijuoju probear puslapį...  doh.gif  Aš mat tinginė ir atgrubnagė, kai reikia didelį susiųt milimetriniais dygsniukais, labai kažkaip motyvacija nusimuša...

O šuo tai vaikšto aplink mane, vis tai pasibučiuot užsuka, tai galvą ant kelių pasidėt, taip lyg sakytų "bet tu pažiūrėėėk, koks gražus žaislas aš būčiau...." Komplimentus perdaviau, Bruknė dėkoja, bet nei kiek nenuraudo  g.gif

Va va, aš kaip tik ir norėjau sakyti - pasimokyk pasimokyk, ir jau siūsi savo Bruknytę mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras! Na, matau, meskiukai siunami, konkursui ruosiamasi - reiskia viskas gerai! O mes cia truputi apsirgom, tai kolkas ne iki meskinu buvo, bet laiko dar laabai daug )))

deimushka, jei tai vienam meskiukui sujungimu reikia, tai rasyk i az, as turiu uzsipirkus daugiau mirksiukas.gif Kartu ir gyvai parodysiu kaip jos dedamos smile.gif

žostautė, na tikrai - Bruknes grozis wub.gif Turi gyva modeli - galesi veliau ir suniuka sukonstruoti biggrin.gif O del medziagos mini meskiukams irgi gali man parasyti, gal rasiu tau ka nors mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 11 10, 00:03)
Studijuoju probear puslapį...  doh.gif  Aš mat tinginė ir atgrubnagė, kai reikia didelį susiųt milimetriniais dygsniukais, labai kažkaip motyvacija nusimuša...

Probear - labai liuks, daugiau iš niekur nebeperku beveik. Deja, pas juos nėra daug visokių cackų, tik reikalingiausi dalykai. Pirma man ir akyčių labai trūko pas juos, bet pabandžiau pati dažyti skaidrias ir supratau - daugiau niekada turbūt nedėsiu į meškiukus "fabričnai" dažytų akyčių. Pabandykite ir jūs - efektas nuostabus. Kad būtų drąsiau pradėti, papasakosiu, ką išmokau pati iš vakarietiško forumo.
Pirmiausia, labai nuostabiai atrodo akytės su blizgučiais, kuriuos galime padaryti pirmą sluoksnį (aišku, dažome iš blogosios pusės) nulakavusios nagų laku su blizgučiais. Reikia imti tokį, kuris visiškai skaidrus ir tik blizgučiai jame "plaukioja". Aišku, nereikia padengti visos akytės, kitaip nebesimatys kitos spalvos, nebent blizgučių lake nedaug. Toliau, lakui nudžiūvus, dažome akriliniais dažais (nors visada puikiai tinka ir kitų spalvų nagų lakas). Taigi, tirštokai uždažome tamsesnį žiedelį aplink juodąjį vyzdį, tada ilgai nelaukę aplink jį kitą, šviesesį žiedelį. Leidžiame dažams šiek tiek padžiūti ir tada stipria plona adata išpaišome tolygius spindulėlius, tiesiog brėždami griovelius dažuose. Kadangi brėžiame per abi spalvas, os šiek tiek pasimaišo taip sudarydamos natūralų efektą. Stenkitės, kad brėžiant riovelius persišviestų stiklas, liktų kiaura vieta. Na štai, o kai jau dažai visai nudžius, paskutinį sluoksnį uždažykite juoda ar kita labai tamsia spalva. Efektas nuostabiai natūralus gaunasi ir gyvas. Svarbu tik paskui teisingai, pakankama giliai įsiūti akytes ir pusė meškučio žavesio jau sukurta thumbup.gif
Beje, nors akytę paimsite ir nemažą, ploteli svis tiek gana mažas, dažyti reikės labai kruopščiai. O gal sukursite savo metodą? Būtų dar įdomiau wub.gif
Atsakyti
Zhuvycia, thumbup.gif

O cia yra dar vienas budas - Master-klass su nuotraukom
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 11 10, 16:16)
Probear - labai liuks, daugiau iš niekur nebeperku beveik.

Man tik audinio gabaliuko dydžio paskaičiavimas painokas (niekad nedraugavau su skaičiukais...)
Ačiū už pamokėlę!

QUOTE(Im-bear @ 2009 11 10, 16:25)
O cia yra dar vienas budas - Master-klass su nuotraukom

Na va, išmoksim tuoj rusiškai skaityt biggrin.gif Priverčia gyvenimas biggrin.gif
Galvoju, ar nebūsiu pagadinus meškino savo "tonavimu". MB sako, kad meškis dabar kaip chronius atrodo g.gif , ale ką jis supranta apie meškas schmoll.gif
Atsakyti