Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

Sveikos,man labai grazus tokie zveriukai rolleyes.gif Gal matete kur nors tokiu zveriuku iskarpas?
user posted image
Atsakyti
As manau,kad cia autorines iskarpas.Gyvuneliai siuos autores "nekasdieniai",todel manai iskarpu nebus rolleyes.gif
Atsakyti
rulle, bet jos pakankamai primitivios, tai tikrai gali pati panasia ismastyt mirksiukas.gif Man irgi labai patinka sios autores zveriukai wub.gif
Atsakyti
Suprantu,kad nelabai cia sudetinga g.gif bet gi,kaip tingiu su tom iskarpom doh.gif
Norisi gi is karto siuti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2009 11 12, 10:37)
Sveikos,man labai grazus tokie zveriukai rolleyes.gif Gal matete kur nors tokiu zveriuku iskarpas?

Iškarpos - visiškai paprastutės, esmė - išbaigimas, snukučio siuvinėjimas ir tonavimas.
Atsakyti
Paguodet ,apie paprastuma biggrin.gif Noriu iskarpos cool.gif
Atsakyti
Dabar busiu nepopupuliari, bet pasisakysiu: tame zuikutyje man viskas labai patinka, isskyrus snukuti... blush2.gif ilgiau isiziurejus - o gal visgi akys "kaltos"... blush2.gif nezinau, bet snukutis/veidukas man nemielas visiskai... unsure.gif
Atsakyti
Įdomus tas žvėriukas. O kas jo autorė? Smalsu būtų pasidairyti po jos puslapiuką ax.gif
Gal kas žinot-įmeskit linką, prašau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 11 12, 12:55)
Įdomus tas žvėriukas. O kas jo autorė? Smalsu būtų pasidairyti po jos puslapiuką  ax.gif
Gal kas žinot-įmeskit linką, prašau  ax.gif

SReetz Bears

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2009 11 12, 11:06)
Paguodet ,apie paprastuma biggrin.gif Noriu iskarpos cool.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Įkvėpimui 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 11 12, 12:10)
Dabar busiu nepopupuliari, bet pasisakysiu: tame zuikutyje man viskas labai patinka, isskyrus snukuti... blush2.gif ilgiau isiziurejus - o gal visgi akys "kaltos"...  blush2.gif nezinau, bet snukutis/veidukas man nemielas visiskai... unsure.gif

Taigi aišku kas - čia visai ne kiškiukas o katinėlis. Pažiūrėk, tos menininkės puslapyje vien katinai beveik, jie tai fainučiai. Bet man asmeniškai tai patinka darbai, kuriuose matosi daugiau darbo įdėta. Nors šiaip tai jie faini.

QUOTE(pudra @ 2009 11 13, 01:04)
Įkvėpimui  4u.gif

Ačiū, pudra, nes ta plika meška tai manęs visai neįkvėpė schmoll.gif
Atsakyti