Linkėjimai iš
HELLO TEDDY !!! atleiskit, kad nuotraukos sudėliotos bet kaip

, bet tikrai SM manęs nepagirtų, jei čia kokį šimtą sukraučiau, tai sudėliojau kažkiek, bet ir tai kelias geras valandas dirbau, nes mano kompiukas nenorėjo krutėt

, klaikiai didelės apimties pačios foto... O po to visai nutarė nedirbti, taip kad ne viską ir sudėliojau, bet daugmaž.. Manau, kad jau rytoj bus pilna nuotraukų iš šio renginio visur internete
Kol dar nuotraukas bandau sukrauti į internetą (tikiuosi, bent kažkiek pavyks šiandien, nes kažko labai sunkiai čia man vyksta), tai pasidžiaugsiu, kad šiandien nusipirkau knygą 35 master class'ai meškiukų siuvime

, tos knygos dar niekur neradau foto, sakė, kad tik vakar iš leidyklos atgabeno, bet išleido ją tie patys, kur išleidę štai šią:
teks paspaust čia, nes didelė foto . Tai meškiukų pamokėlės taip pat surinktos iš žurnalų "kukolnij master". galėsiu nufotografuot ir kaip maniškė atrodo. Nėra pigi, 1000 ru. (apie 80 lt. gaunasi), bet aš nutariau apdovanot save

ir džiaugiuosi

, vistiek malonu vartyt tokį popierinį variantą, o ir tų knygų nėra daug gerų pardavime, šitą, mačiau, kad "šluojo" iš lentynos

...