Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

Zhuvycia, man be proto patinka Tatianos veltinukai wub.gif

Jurgineli, gera nuoroda, dekoju wub.gif Irinos darbeliai isties nuostabus, jau anksciau juos maciau thumbup.gif

O as idesiu keleta nuorodu, kaip pasidaryti paprasciausia lait-boxa fotografavimui savo rankomis - paprasta ir greita, o ir zveriukus bus geriau fotografuoti kai lauke taip tamsu mirksiukas.gif

Light-box 1

Light-box 2
Atsakyti
Oi , Im-bear, koks fainas dalykas thumbup.gif Reikes pabandyti, aciu 4u.gif
Atsakyti
Linkėjimai iš HELLO TEDDY !!!

atleiskit, kad nuotraukos sudėliotos bet kaip blush2.gif , bet tikrai SM manęs nepagirtų, jei čia kokį šimtą sukraučiau, tai sudėliojau kažkiek, bet ir tai kelias geras valandas dirbau, nes mano kompiukas nenorėjo krutėt doh.gif , klaikiai didelės apimties pačios foto... O po to visai nutarė nedirbti, taip kad ne viską ir sudėliojau, bet daugmaž.. Manau, kad jau rytoj bus pilna nuotraukų iš šio renginio visur internete smile.gif

Kol dar nuotraukas bandau sukrauti į internetą (tikiuosi, bent kažkiek pavyks šiandien, nes kažko labai sunkiai čia man vyksta), tai pasidžiaugsiu, kad šiandien nusipirkau knygą 35 master class'ai meškiukų siuvime bigsmile.gif , tos knygos dar niekur neradau foto, sakė, kad tik vakar iš leidyklos atgabeno, bet išleido ją tie patys, kur išleidę štai šią: teks paspaust čia, nes didelė foto . Tai meškiukų pamokėlės taip pat surinktos iš žurnalų "kukolnij master". galėsiu nufotografuot ir kaip maniškė atrodo. Nėra pigi, 1000 ru. (apie 80 lt. gaunasi), bet aš nutariau apdovanot save biggrin.gif ir džiaugiuosi blush2.gif , vistiek malonu vartyt tokį popierinį variantą, o ir tų knygų nėra daug gerų pardavime, šitą, mačiau, kad "šluojo" iš lentynos biggrin.gif ...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image

daugiau rytoj unsure.gif , nepaveža mano kompiukas šįvakar kažko unsure.gif , gal ir jam rytas už vakarą bus protingesnis biggrin.gif , laaaabai jau ilgai viskas ir stringa...
Atsakyti
LTsaulele -tu auksas 4u.gif Lauksiu rytojaus ir reportažo pratęsimo biggrin.gif
(oi, kaip ir aš norėčiau save apdovanoti tokia knyga, gal net dviem-ir meškiukų, ir lėlių master-klass. O kadangi šiandien mano gimtadienis, ir gavau visokių dovaninių pinigėlių, tai visai mielai juos išleisčiau tokiam reikalui. Ar galiu tavęs paprašyti kada progai pasitaikius prigriebti man tas dvi knygas? ax.gif )
Atsakyti
Ačiū, LT saulele, už fotoreportažą - akys bežiūrint atsigauna bigsmile.gif . Lauksim daugiau 4u.gif . Tiesa, gal tą stebuklingą knygą galima būtų kažkaip per tave užsisakyti ax.gif ? Tikriausiai ne mane vieną sudomintų blush2.gif

Oj, ievuschka jau matau greitesnė buvo smile.gif. Jeigu būtų įmanoma, prisijungčiau taip pat prie abiejų knygučių įsigijimo 4u.gif .

Su uogienės diena, ievuschka! 4u.gif birthday.gif
Atsakyti
Ooooo!!! Kaip ir as noreciau i ta parodaaaa biggrin.gif
LT saulele, aciukas uz nuotraukas 4u.gif
Ir jei bus galimybe prigriebk ir man ta knyga apie meskiukus mirksiukas.gif
Atsakyti
LTsaulele, labai grazios foto (bet man vis vien Im-bier darbeliai grazesni wub.gif ) Labai lauksiu foto reportazo pratesimo.

Ievuschka su tortadieniu birthday.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
LT saulele wub.gif norėčiau pamatyt parodą, viena nuotraukas žiurėt, visai kita gyvai...
eh su tom knygom ir man reiktų, ypač jei stebuklinga ax.gif laikas jau literatūros man įsigyt, vis po amazona pasidairau, ale gimtadienis jau praėjo senokai tongue.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

gaila, bet kelis dar blogai išsaugojo jau sudėliotos, o aš nepatikrinus, darbinius failus ištryniau doh.gif , bus man pamoka, tai gal dar sudėliosiu likusias vėliau..

Atsakyti
ievuschka, su gimtadieniu tave wub.gif 4u.gif

Mergaitės, teoriškai tai aš galiu prigriebti knygų ir t.t. iš vienos parduotuvės, Kalėdoms parkeliautų, bet yra keli dalykai: reikia, kad pagalvotumėt ir tiksliai nuspręstumėt, ko kuri norit, kad aš galėčiau paskaičiuoti, kokia suma gaunasi, nes nuo to priklauso , ar reiks primokėt kurjeriui ir t.t., ir jei kažkam ne Vilniuje reiks, tai jau turbūt teks su vilnietėm tartis dėl atsiėmimo, persiuntimo 4u.gif Va, šiandien žurnalai išskrido Vilniun, bet ten juos pasidalins jau pačios mergaitės smile.gif
Tik e- parduotuvė rekonstruojama, tai žiūriu, kad jei kitų prekių, tai nesudėta ir t.t., nors "gyvai" mačiau, kad turi...

parduotuvėlė 4u.gif

QUOTE(ievuschka @ 2009 11 26, 23:48)
prigriebti man tas dvi knygas?

tik matei, kad pabrangusi ta knyga "kukolnij master" (kaip ir pats žurnalas)? Kaip sau ir rullei ėmiau, tai buvo tik kelios dienos iš leidyklos, po 800 ru berods, o dabar 1200..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LT saulele: 27 lapkričio 2009 - 16:12
LT sauleleas imciau knygas ir apie leliu ir apie meskiuku kurima, taip pat pasutinius zurnalus "Mir kukol" ir "Teddi-medvedi", bet tada reiktu prasyti kas man persius i Lazdiju raj.,bet gal susitarsiu su kuria nors is uzsisakiusiu kitas knygas, buciau labai dekinga, nors labai nesmagu suteikti rupesciu
Atsakyti