Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

Oi,kokie faini meskiukai ir zveriukai bigsmile.gif
As tai dar nepradejau kaledinio blush2.gif
Paciu laiku viska susipiraku tongue.gif t.y. LT sauleles deka 4u.gif viska turiu biggrin.gif
Atsakyti
LT saulele, jei galima ir aš labai norėčiau knygų apie lėles ir meškiukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prapieste @ 2009 11 27, 20:54)
LT sauleleas imciau knygas ir apie leliu ir apie meskiuku kurima, taip pat pasutinius zurnalus "Mir kukol" ir "Teddi-medvedi", bet tada reiktu prasyti kas man persius i Lazdiju raj.,bet gal susitarsiu su kuria nors is uzsisakiusiu kitas knygas, buciau labai dekinga, nors labai nesmagu suteikti rupesciu

prapieste, galesiu paimti tavo knygas ir persiusiu tada tau mirksiukas.gif

LT saulele, aciu uz nuotraukas thumbup.gif

O as pabaigiau Kaledini meskiuka rolleyes.gif Siandien aksesuarus baigineju thumbup.gif
Galvojau, kad du spesiu, bet matau, kad nerealu schmoll.gif
Atsakyti
LT-saulele, ir as noreciau meskiuku knygos 4u.gif
Im-bear, ar galeciau prasyti tada taves ,kad man persiustum ? blush2.gif
O paroda labai grazi, zveriukai labai grazus wub.gif Kaip faina butu kada nors sudalyvauti gyvai tokioj parodoj rolleyes.gif
Atsakyti
LT saulele Oi kai perziurejau ka parasiau zinuteje, pamaciau, kad nepadekojau uz nuotraukas is parodos ir dziaugiuosi, kad turit galimybe tuos stebuklus pamatyti is arti 4u.gif
Im-bear dabar zinau kodel jusu meskiukai patys nuostabiausi,turit didele sirdi, todel ir kuryba sekasi, aciu, tikrai kreipsiuosi jeigu parsius knygas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2009 11 27, 21:42)
Im-bear, ar galeciau prasyti tada taves ,kad man persiustum ? blush2.gif

friends.gif persiusiu, jurgineli ))
Atsakyti
Rašausi sąrašiuką drinks_cheers.gif , tik prašau, kas žurnalų norit, tai tiksliai man parašykit, o ne "man paskutinį nr." blush2.gif , nes šitoj parduotuvėlėje pvz. nesimato, bet paskutinis teddi medvedi yra No. 3 (15) 2009. Tai man taip parašykit, kad nesusimaišyčiau 4u.gif

Prapieste, papildyk norus tiksliau čia arba AŽ 4u.gif

Gal iki kitos savaitės vidurio kažkur laukiu, kas ko maždaug norėtų, tada bandyčiau sutikrint, ką turi (nes po parodų didelių visko būna doh.gif , man pačiai būtų nelikę vakar Teddi Medvedi, gerai, kad vos atėjus paprašiau atidėt, o kai grįžau, kiti išpirkti paskutiniai buvo doh.gif ), rezervuotis ir tada reiks pinigėlius operatyviai "sumest", nes savais tiek negalėsiu mokėt unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(rulle @ 2009 11 27, 20:16)
viska turiu biggrin.gif

meškų knygos neturi biggrin.gif , norėjau tau vakar sms pasiūst, kai pamačiau, kad žurnalai pabrangę ir apie šitą parašyt, su mintim, kad jei norėsi ir tilps paimt, tai šiandien jau turėtum, ale per kortelių kaitaliojimus nebuvo likę turimam telefone taviškio doh.gif ... Bet gerai, kad ir nepasiūliau lotuliukas.gif , nes atėjus pasiimt, ką rezervavau, pamačiau, kad vos užtenka piniginės turinio hihihi.gif hihihi.gif ...
Atsakyti
LT saulele meskom nesidomiu doh.gif lotuliukas.gif T.y zurnalais,pakaks ir leliu smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Superinė , nerealūs meškučiai, vienas už kitą gražesni wub.gif
Atsakyti
As apie meskiukus irgi knygos noriu blush2.gif Ta apie leles turiu, tikrai labai faina thumbup.gif
Atsakyti
LT saulele o apie meškius tik viena knyga yra parduodama čia? Ar aš jau nesugebu surast?
Atsakyti
dragonfly*, konkrečiai nes kalbam apie naują, ką tik išleistą knygą, kuri dar net nesudėta į internetinius psl., net nuotraukos jos man nepavyko rasti, va, pati nufotografavau, 136 psl. knyga, didelis formatas bigsmile.gif :

user posted image
Atsakyti