bijojau ir ash tu skausmu siuvimo, bet kadangi buvo priaugusi placenta dare operacija ir isvengiau tu skausmu, nes pilna narkoze gavau..o kas del nugaros tai viskas
nieko neskauda, nors epidura ir dariau
Buvau pasiryžus gimdyti be epidūro, bet likus 1,5h iki gimdymo, manęs jau niekas nekalusė ir padarė, nes skausmas buvo nežmoniškas ir jau su "padebesiukais" kalbėjausi, kai nuskausmino buvo tokia palaima
, bet patį gimdymą jaučiau, nenorėjau, kad nuskausmintų, buvo nerealus jausmas jausti savo kūnu kaip centimetras po centimetro ateina mažoji princesė
Jokių šalutinių poveikių nebuvo, nugarą paskausta tik normos ribose, kaip ir jums visoms, jei daug pasilankstau ar ilgai nešioju savo pupą
as gimdziau su epiduru ir likau patenlkinta,nes gimdymas buvo labai ilgasir nzn ar be jo buciau istverus...
Aš už epidūra.kiek prisiklausiau visos draugės tik jį ir pataria,kam sako kentėti skausmus jai medicina yra pažengusi ir gali gimdyti numalšinus skausmus
Labai džiaugiuosi epidūrinės nejautros galimybėmis, man nieko po jos neskauda, jokių komplikacijų, neplyšau tikriausiai dėl to, kad klausiau gydytojos nurodymų, bet paskutines 2 valandas nuskausminamųjų nebeleido, reikia jausti stangas, tai pajutau visus gimdymo malonumus, tiesą pasakius man patiko, ypač vyro nugaros masažas padėjo ištvert sąrėmių piką paskutines valandas, nepatiko tik tai, kad nevaldžiau kojų, sunku buvo įsispirt stumiant. VISOMS REKOMENDUOJU.
Prisiskaičiau aš čia visko apie tą epidūrą ir gero ir blogo.Kadangi man podažniai kartojasi migreniniai galvos skausmai tai nebuvo kito kelio kaip cezariui pasirinkti pilną narkozę. Pasirodo epidūrinė nejautra negalima jei dažnai skauda galvą. Tą sužinojau tik likus mėnesiui iki gimdymo.
Perspėjo medikė.
as labai patenkinta buvau epiduru- neskaudejo nieko...
taciau praejus 5 menesiams po gimdymo pradejau jausti skausma buvusio durio vietoje
dabar jauciu dazniausiai nakti
taciau praejus 5 menesiams po gimdymo pradejau jausti skausma buvusio durio vietoje
Epiduras buvo tikras issigelbejimas, durio vieta siek tiek skaudejo po to, bet siap tai jei antra karta gimdysiu tai tik su epiduru
Man taip pat dare epidura,likau patenkinta
Pirmą vaiką gimdžiau sunkiai , bet pati be jokių nuskausminamųjų. Kai gimdžiau antrą dar sunkiau daktaras siūlė epidūrą bet iš karto atsisakiau, o paskui kai jau jau kentėt neturėjau jėgu pati paprašiau ,bet daktaras pasakė kad jau per vėlų. O be to pridūrė kad gerai kad atsisakiau, nes tai kenkia vaikui.
QUOTE(Ulanakė @ 2007 02 03, 23:06)
Pirmą vaiką gimdžiau sunkiai , bet pati be jokių nuskausminamųjų. Kai gimdžiau antrą dar sunkiau daktaras siūlė epidūrą bet iš karto atsisakiau, o paskui kai jau jau kentėt neturėjau jėgu pati paprašiau ,bet daktaras pasakė kad jau per vėlų. O be to pridūrė kad gerai kad atsisakiau, nes tai kenkia vaikui.
Jeigu kenktu vaikui ,epidiuras butu netaikomas gimdyvem ir is vis jo stsisakytu medicina.