Įkraunama...
Įkraunama...

Epidūrinė nejautra

Pirmą gimdžiau be epidūro,bet jei gimdysiu antrą būtinai paprašysiu epidūro 4u.gif
Atsakyti
epiduras nuostabus dalykas, as nesuprantu kam kankintis, kam kesti tokius skausmus, ir paciai gimdyviai geriau gali kaupti jegas paciam svarbiausiam procesui-gimdymui,nugara po to skaudejo gal kelias dienas.cia pardzioj viena rase kad plyso bet juk epiduras cia niekuo detas blink.gif ir stumti del to taip pat nebuvo sunkiau, o kad vaikeliai priduse tai cia jau kazkas is kitos parapijos, prie ko cia epiduras, jei nuo dustu vaikeliai jo tikrai niekas nedarytu,cia pradzioj viena moteriske prikalbejo nesamoniu, tai negalejau nepakomentuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aida1818: 05 rugpjūčio 2007 - 09:44
ir as gimdziau su epiduru.. iki 5cm prakentejau,po to suleido ... tai dekojau tam kas isrado sita stebuklinga vaista lotuliukas.gif saremius kuo puikiausiai jauciau,ir stumti netrugde...kadangi plysau,dar ir vietini uzsaldyma padare,kad isvis nejausciau kai siuvo... jokiu pasaliniu poveikia nejutau, niu gal pykino biskiuka po to
Atsakyti
QUOTE(aida1818 @ 2007 08 05, 10:41)
epiduras nuostabus dalykas, as nesuprantu kam kankintis, kam kesti tokius skausmus, ir paciai gimdyviai geriau gali kaupti jegas paciam svarbiausiam procesui-gimdymui,nugara po to skaudejo gal kelias dienas.cia pardzioj viena rase kad plyso bet juk epiduras cia niekuo detas  blink.gif ir stumti del to taip pat nebuvo sunkiau, o kad vaikeliai priduse tai cia jau kazkas is kitos parapijos, prie ko cia epiduras, jei nuo dustu vaikeliai jo tikrai niekas nedarytu,cia pradzioj viena moteriske prikalbejo nesamoniu, tai negalejau nepakomentuoti.

drinks_cheers.gif argi laime yra patirti skausma, aisku, kad ne biggrin.gif
Atsakyti
as abu be epiduro gimdziau ir trecia gimdyciau be biggrin.gif nu bet man lengva kalbet kai pirmas per 1 val 40 min gime o antras per 45 min-cia as sakau nuo vandenu nutekejimo iki vaikelio pasirodymo.skausmas uzejo po 15 min kai nubego vandenys ir taip su abiem-tai va gal man ir atrodo kad niekam jo nereikia smile.gif bet kai pagalvoju kaip kitos po 12-20 val kankinasi tada tai as jau uz ji ir pati tada jau prasyciau mirksiukas.gif
Atsakyti
noreciau padekuoti tam zmogui kuris atrado epidura biggrin.gif thumbup.gif be jo turbut neistverciau, jau kai buvo 3cm atidarymas galvojau nuo skausmo isprotesiu, o kas butu toliau jei nesuleistu epiduro g.gif ? antra irgi tik su epiduru gimdysiu, ir jokiu nugaros skausmu ar kazkas panasaus nebuvo tik 2 dienas veidas buvo isbertas, ir tai neaisku ar cia nuo epiduro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Busima mama @ 2007 08 10, 11:31)
tik 2 dienas veidas buvo isbertas, ir tai neaisku ar cia nuo epiduro unsure.gif

Na man irgi buvo isbertas, bet gal labiau sutrukinejas ir tikrai ne nuo epiduro, o nuo stumimo. Juk stumiant itempi visus veido raumenis ir sutrukineja oda ar kraujagysles g.gif , na tiksliai net nezinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai išvis keista skaityt apie kažkokius nugaros skausmus po epidūro unsure.gif Po cezario, kai daroma spinalinė nejautra, tiesiai į stuburo kanalą (epidūras tik šalia daromas), tada taip, kai kurios būna. Be po epidūro schmoll.gif Iš mūsų forumiečių, gimdžiusių su epidūru nei viena nesiskundė jokiais nugaros skausmais ar dar kuo nors. Tame tarpe ir aš smile.gif Epidūras yra gerai good.gif
Atsakyti
as irgi gimdziau su epidurine nejautra. nuostabus dalykas thumbup.gif bet mano gydijtojas pries sutikdamas ji daryt pasidomejo kas ta pamaina dirbo anestiozologe ir laimei buvo gera moteriske kaip gyd sake tai ir dare, bet turbut jei butu dirbusi kita pamaina tai abejoju ar gyditojas butu leides kam kitam daryt.jie juk vieni kitus geriau pazista.
vadinasi priklauso ar teisingai viska atlieka. tai gimdymo metu jutau kad apatine kuno dalis buvo nutirpusi, bet viska (kada stumti ir pan.)jutau,tik skausmo kaip nebuta.
po visko joku komplikaciju, jokiu skausmu ar dar kazko.
kitas vaikas tik su epiduru
Atsakyti
QUOTE(eli23 @ 2007 08 11, 12:44)
as irgi gimdziau su epidurine nejautra. nuostabus dalykas thumbup.gif  bet mano gydijtojas pries sutikdamas ji daryt pasidomejo kas ta pamaina dirbo anestiozologe ir laimei buvo gera moteriske kaip gyd sake tai ir dare, bet turbut jei butu dirbusi kita pamaina tai abejoju ar gyditojas butu leides kam kitam daryt.jie juk vieni kitus geriau pazista.
vadinasi priklauso ar teisingai viska atlieka. tai gimdymo metu jutau kad apatine kuno dalis buvo nutirpusi, bet viska (kada stumti ir pan.)jutau,tik skausmo kaip nebuta.
po visko joku komplikaciju, jokiu skausmu ar dar kazko.
kitas vaikas tik su epiduru

As irgi gimdziau su epidura. Siaip labai geras dalykas, rolleyes.gif Bet gal man ne ta pamaina pasitaike g.gif , nes kai gydytoja dure i stubura, tai pajutau, kad ji man kazkoki nerva uzkliude desines kojos blink.gif Po keliu dienu lyg tai nustojo tas nervas jautrus buti unsure.gif Bet va dabar esu nestuke.gif ir vel tas nervas jautresnis pasidare, kartais net labai skauda verysad.gif Turbut vaikiukas spaudzia stubura ir kartu ta nerva ir del to man vel jis jautresnis pasidare verysad.gif
Na o ta karta po gimdymo tai koju nejutau, nors judinti galejau bet va atsistoti tai nelabai doh.gif Tai gerai, kad vyras buvo salia, nes mane atveze i tokia palata, kur su tais ratukais negalejo ivazioti, kadangi ten buvo per siauras koridorius doh.gif . Sustojo prie duru ir sako eikit toliau pati doh.gif Tai vyras mane ant ranku nese, o jeigu jo nebutu g.gif
Atsakyti
Gimdziau su epiduru. Labai del to dziaugiuosi. Nors gal galejau ir be jo apsieiti, nes saremiai truko tik apie valanda.
Salutinio poveikio jokio. Labai greitai suveike, greitai ir praejo thumbup.gif
Atsakyti
skaudejo nugara gal kokius penkis menesiu bet dabar nieko nejauciu
jei tektu gimdyti antra karta daryciausi vel beabejoniu!
Atsakyti