Įkraunama...
Įkraunama...

Epidūrinė nejautra

QUOTE(Rita@ @ 2007 08 11, 12:27)
Man tai išvis keista skaityt apie kažkokius nugaros skausmus po epidūro unsure.gif  Po cezario, kai daroma spinalinė nejautra, tiesiai į stuburo kanalą (epidūras tik šalia daromas), tada taip, kai kurios būna. Be po epidūro schmoll.gif Iš mūsų forumiečių, gimdžiusių su epidūru nei viena nesiskundė jokiais nugaros skausmais ar dar kuo nors. Tame tarpe ir aš smile.gif Epidūras yra gerai good.gif

Man buvo dvi Cezario operacijos, ir prieš abi galėjau pasirinkti kokio nuskausminimo norėčiau. Kadangi pirmas Cezaris buvo ekstrinis, ir aš buvau beveik šoko būsenoje verysad.gif , tai tiksliai net nepasakysiu kokį būdą pasirinkau. Antrą kartą prisimenu biggrin.gif ,rinkausi epidūrinę nejautrą ir tikrai jokių nesklandumų ir liekamųjų reiškinių smile.gif
Atsakyti
Jokių blogų pasekmių po epidūro nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tetra @ 2007 08 21, 17:19)
Jokių blogų pasekmių po epidūro nebuvo  ax.gif

Man taip pat, nei nugaros, nei galvos skausmų thumbup.gif
Atsakyti
O aš išgyvenau ir be epidūro. Ir tuo labai džiaugiuosi blush2.gif
Atsakyti
Gimdziau su nejautra. Tiesa nejauciau saremiu, todel buvo sunku isstumti vaikeli. Bet kita karta vis tiek su nejautra gimdyciau, nes liko labai daug geru prisiminimu ir nė truputelio baimes ir skausmo. biggrin.gif
Atsakyti
Trylika valandų buvo skatinama gimda vaistais, aštuonias valandas buvo leidžiami nuskausminamieji (kurie, beje ne itin padejo), buvau gazdinama, kad po epidiuro nejausiu kojų, skaudės stuburą, ir galbūt nežmoniškas galvos skausmas, tačiau jokių požymių aš nejutau, nieko man taip ir neskaudėjo.
Atsakyti
Jokio pasalinio poveikio po nejautros nebuvo.Galiu tvirtinti epidurine nejautra tai pasaka!Pirma gimdziau be nejautros,tai turiu su kuo palyginti.Beje kai atejo laikas stumti,pradejau jausti saremius,gana skausmingus,o kitos matau raso,kad nejaute net per stumima.
Atsakyti
aš labai džiaugiuosi, kad ėmiau epidūrą.. ir tikrai su antru ar net trečiu imsiu smile.gif medalis tam, kas išrado epidūrą thumbup.gif ir jokių skausmų ar nepatogumų po jo nebuvo.. manau, kad nugarą skauda nuo vaikiuko nešiojimo ir lankstymosi..
Atsakyti
Aš abu kartus gimdžiau be epidūro. Po antro gimdymo praėjo 2 mėn, o man vis paskauda nugara, keletą kartų smarkiai skaudėjo galvą. Todėl norėjau pasakyti, mamytės, neskubėkit kaltinti tik epidūro.
Atsakyti
As po nejautros pora dienu jauciau toki pat tarsi maudima, tarsi verzima, koki ir isemus kateteri is venos. Daugiau jokiu nepatogumu nejauciau. Ir dabar jauciuosi puikiai: jokiu nugaros skausmu, jokiu slapimo nelaikymu (kaip man aiskino gimdykloj, tai itin dazna komplikacija).
Papildyta:
QUOTE(foje @ 2007 08 23, 23:55)
Jokio pasalinio poveikio po nejautros nebuvo.Galiu tvirtinti epidurine nejautra tai pasaka!Pirma gimdziau be nejautros,tai turiu su kuo palyginti.Beje kai atejo laikas stumti,pradejau jausti saremius,gana skausmingus,o kitos matau raso,kad nejaute net per stumima.

As nejauciau skausmo, tik stangas. Jauciau, kad stumti reikia, bet tikrai neskaudejo schmoll.gif
Atsakyti
Man buvo planuotas cezario pjūvis, rinkausi nejautrą. Ir labai patenkinta, jokio skausmo, nei galvos - nei nugaros thumbup.gif
Gal pirmą savaitę truputį kažką ir jaučiau nugaroje, bet tikrai neskaudėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuxxx @ 2007 08 30, 10:13)
Man buvo planuotas cezario pjūvis, rinkausi nejautrą. Ir labai patenkinta, jokio skausmo, nei galvos - nei nugaros  thumbup.gif
Gal pirmą savaitę truputį kažką ir jaučiau nugaroje, bet tikrai neskaudėjo  bigsmile.gif

Tik cezari pjuvis, kiek zinau, atliekamas ne su epidurine nejautra, o su spinaline cool.gif
Atsakyti