Įkraunama...
Įkraunama...

Turto įsigijimas/Turto pardavimas

QUOTE (hobo @ 2004 10 01, 13:10)
nemacius sunku ka nors pasakyt. man nepatinka, tai , kad jis teigia, jog yra pats nusipirkes ta sklypa,(siuo atveju jo igaliojimas yra bevertis, kam gi paciam savininkui reikalingas igaliojimas) ir svarbiausia, jei as teisingai supratau, kad nenori sudaryt sutarties.????

Tam reikalingas, kad oficialiai nenusipirko. jie ten tik tarp saves pirko-pardave, o suformino kaip igaliojima, nes taip pigiau kainuoja ir greiciau.
Atsakyti
dabar dar karta perskaiciau ir pagalvojau, kad gal ne taip supratau. sutarties jis nesudare su pirmuoju savinibnku?? na anyway visokios tokios machinacijos prie gero nepriveda (kalbu is patirties), bet nebusiu cia blogas pranasas ir nekarksesiu. pasikonsultuokit su kokiu teisininku in real. smartass.gif
Atsakyti
Tas igaliotas asmuo sake,kad su savininku mums nereikes bendrauti,nes jis kaip ir nusipirko ta sklypa,nes jei pvz,tas zmogus isvyko i uzsieni,tam juk ir yra rasomi igaliojimai,kad kitas zmogus galetu parduoti,bet pinigus turetumem pervesti i savininko saskaita as suprantu,o jis jau taresi,kad gal mes pervesim i jo drauges saskaita,jam taip geriau tipo.Pasimeciau juodai doh.gif doh.gif
Atsakyti
dar karta kartoju. nueikit pas profesionala smartass.gif . sumokesit uz konsultacija, bet uz tai busit visiskai tikri, kad neprarasit pinigeliu.
Papildyta @ [mergetime]1096625787[/mergetime]
per daug cia visko pripainiota, kad butu galima internetu pasakyt kaip yra istikruju. mano kaip teisininkes nuojauta sako, kad kazkas cia ne taip. arba jus kazka ne taip supratot arba jie kazka ne taip daro. mad.gif
Atsakyti
QUOTE (hobo @ 2004 10 01, 13:15)
dar karta kartoju. nueikit pas profesionala smartass.gif . sumokesit uz konsultacija, bet uz tai busit visiskai tikri, kad neprarasit pinigeliu.

O gal toki dalyka zinos notaras g.gif
Ar cia reikia teisininko?
Atsakyti
taip zinos.
Atsakyti
Visas forminimas truko 3min wink.gif ir buvo taip,kaip rašė Kendi.Tikra žinovė wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Puse dviejų kambarių buto priklauso man o puse tėvui. Ar galiu parduoti man priklausančią buto dalį, nes keltis į kitą mažesnį tėvas nenori o mokėti už butą irgi nenori. Bijau, kad poto teks man apmokėti ir jo užgyventas skolas, nors ir gyvenu atskirai.
Atsakyti
taip, bet pirmumo teisę pirkti tą butą turi Jūsų tėvas.
Atsakyti
Tai, kad jis pinigų neturi. Gauna pensiją savaitė praeina ir pas mane pinigų reikalauja.
Atsakyti
na galite parduoti bet kam, bet jei jis noretu pirkti tai turetu pirmumo teise.
Atsakyti
O parduodant ar reikalingas jo sutikimas. Nes su jo charakteriu gali būti ir taip, kad pardavimui sutikimo negausiu o po to ir jo ir savo dalį turėsiu parduoti vien tam, kad padengčiau jo skolas.
Atsakyti