Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

VIOL, ARGUS, na,kaip jus mergaites?kokios naujienos bigsmile.gif

pasidariau testuka savaitgali, bet sikart elektronini, tai parase,kad laukiuosi 2-3sav, kas atitinka 4-5 sav nestuma wub.gif

Eirida, man pagal mm eina 5sav, bet O pas mane buvo daug anksciau, tai realiai 5-6sav turetu buti biggrin.gif ir zinai, nieko as nejauciu, isskyrus galvos svaigima,lakstyma i wc ir dideli krutu skausma doh.gif
Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2010 02 14, 20:02)
Jau apsilankiau pas gydytoja, nebera jokiu abejoniu, kad  nestuke.gif .Dabar tik nepaleist  blush2.gif

didziausi sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Kaip ir sakiau - man mmm sad.gif. na gal kitą kartą pasiseks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 02 15, 16:42)
Kaip ir sakiau - man mmm sad.gif. na gal kitą kartą pasiseks  mirksiukas.gif

tik nenusimink ir nenukabink nosies, juk dabar pries akis laukia naujas, kupinas vilties menesiukas wub.gif
aukstyn nosi ir kaupk teigiamas mintis pasitikti savo vaikeli mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikimybė pas manęs tai nedidelė - dešinės kiaušidės visai neturiu nuo paauglystės, o kairės pusės kiaušintakis pažeistas operacijos, mat pereitais metais buvo negimdinis.
Atsakyti
QUOTE(Eirida @ 2010 02 15, 15:51)
Sveikos mergaites, as cia toki klasuimuka turiu, daktare nustate, kad mums jau 7 savaiteles, taciau su tais pozymiais...nei manes pykina, nei ka, tiesa, miegoti noriu, pries tai truputi pilvo apacia tampe, gal pora kartu susvaigo galva, bet tai viskas, jauciuosi, lyg nebuciau  nestuke.gif  vieninteliai pozymiai jautri krutine ir menesiniu nebuvimas beveik 60 dienu  thumbup.gif  ar kuri nors irgi taip lengvai viska isgyvena, o gal cia tik tyla pries audra? gal veliau, bus blogiau?  4u.gif

Labas, man dabar 8 sav. ir visi aprasyti pozimiaia pas mane tokie patys. krutine skauda, pilvo tempimas buvo, ir miegoti labai noriu. dar iki 8 sav buvo pikinimas, bet man pasiseke nekarto nevemiau lotuliukas.gif . tad dziaukis kad tau nera tu rytiniu vemimu ir lengvo tau nesiojimo 4u.gif
Atsakyti
sveikos nestuke.gif itarimas kilo kad laukiuos kai savaite kuno temp buvo pakilus, rytais nieko, normali budavo, o po pietu pakildavau net iki 37,6, galvojau jau gripas puola, bet kad jokiu pozymiu nebuvo, tai pasidariau testuka likus vienai dienai iki mm ir ryskus II smile.gif dariausi diena. krutine man ir pries mm buna jautri tai itarimo nesukele, tik po O kelias dienas buvo jautrus speneliai, bet praejo tai nieko ir nemaniau. nei pilvo tempimo, nei sonuose skausmo nieko schmoll.gif gal tik savaitei iki mm vakare anksiau miegot eidavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesa9: 16 vasario 2010 - 09:35
Sveikutes, norejau pasiteirauti jusu ar tai gali buti nestumas ax.gif na esu naujoke,o mano simptomai tokie kad mieguistumas ima visa diena, vakarais ismusa toks lyg saltas prakaitas, paskauda pilvo apacia kaip pries mm ir kraujuoju bet labai negausiai kaip 1 diena, o iki mm liko dar daug laiko. ar galeciau buti as nestuke.gif ir seip buna kad papykina ir troskina daznai blush2.gif
Atsakyti
As asmeniskai taip greit nepajutau nestumo pozymiu.Abu kartus tikrai nepradejo nei pykinti pastojus, nei miegas imti.Tik antra menesi, apie 7 savaite prasidejo silpnumai.Pirmas pozymis buvo krutines skausmas ir jautrumas, bet pries mmm ir taip budavo jautri, tik pastojus kiek labiau nei iprastai.
Papildyta:
QUOTE(isdykele989 @ 2010 02 18, 15:10)
Sveikutes, norejau pasiteirauti jusu ar tai gali buti nestumas ax.gif na esu naujoke,o mano simptomai tokie kad mieguistumas ima visa diena, vakarais ismusa toks lyg saltas prakaitas, paskauda pilvo apacia kaip pries mm ir kraujuoju bet labai negausiai kaip 1 diena, o iki mm liko dar daug laiko. ar galeciau buti as  nestuke.gif  ir seip buna kad papykina ir troskina daznai blush2.gif

Siulau testuka pasidaryti.Kol nepavyko pastoti tai kas menesi tokius "simptomus"jauciau. ax.gif Nes labai norejau buti nestuke.gif
Atsakyti
sveikos, mergaitės wink.gif
Sveikinu visas nestuke.gif
Norėjau Jūsų paklausti - kažkur skaičiau, kad pastojus gali kurį laiką "teplioti", tai čia kada maždaug, po dienos kitos nuo pastojimo ar vėliau? unsure.gif
Atsakyti
mano paskutinės mmm buvo rugsėjį, taigi spalį jų nesulaukiau, o lapkričio gale patepliojo tomis dienomis, kai turėjo būti mmm nestuke.gif O teplioti gali ir tuomet, kai esi nėščia porą savaičių ir lauki mmm

mano pirmasis požymis, kai nėštumas buvo poros savaičių, buvo toks, kad maistas, kuris visada buvo skanus, nebetraukė, tiesiog šlykštus buvo. Ne viskas maistas, bet toks, kurį kasdien valgiau, pvz. duona tam tikros rūšies ax.gif
Atsakyti
Na bet jeigu simptomai buna tokie lyg per mm bet kad jos dar toli tik kita menesi, o pakraujuoju bet negausiai ir pilvo apacia paskauda,arba sona kartkartem paskausta.. na o mes tikrai nesisaugojome blush2.gif ar tai yra nestumo pozymiai ir ar galecia buti nescia? na as dar jauna man tik 19 metuku dekiz visoms ax.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Labas , Mergaites 4u.gif
Turiu viena klausymeli, perskaiciau visa temele, bet atrodo neradau nieko panasaus ( nepykit, jeigu kanors praleidau, visko pasitaiko blush2.gif )
Gal galit mane apsviesti, kokios isskyros buna pastojus? Zinau, kad per vaisingas dienas buna gausios, tasios ir permatomos. O gal kuri pastebejote kokios jus buan tik pastojus arba pries pat menesines? Ar jos skiriasi nuo pastojimo ir pries menesines esamu? Pas save siandien pastebejau tokias pieno baltumo, ne per tirsciasias, ir ne super gausias. Labai skauda krutine, tai vis suku galva ar laukti tu nelemtuju ar gal jau zirniukas uzkibo nestuke.gif ax.gif
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti