Įkraunama...
Įkraunama...

l.d. "Mažylis"

Sveikos, mamytės smile.gif . Mano mergytę pervedė į logopedinę grupę. Gal kurios vaikutis lanko ją? Būtų įdomu sužinoti daugiau apie šią grupę, nes nuo gegužės 5 d. reikės ten keliaut. Truputį baisoką keisti auklėtojas ir šeimininkutę doh.gif , nes turėjom labai geras. Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,lankančiųjų šį darželį mamytės 4u.gif ,mes irgi lankome šį darželį vyresnėlis eina,o neužilgo ir mažasis ten keliaus.Jau ką ką ,bet dėl "saulučių" Auklėtojų ir auklytės galiu sakyti tik pačius geriausius ir gražiausisu žodžius ir be jokios baimės leisiu mazgį,būtent į šią grupę mirksiukas.gif

Lankėmės ir pas logopedę ,dabar jau viskas Ok .

Dew 23 ,antpirščiai ir bintas reikalingas,tariant kažkuriuos garsus prilaikyti liežuviuką,parodyti kurioje vietoje jis turi būti,o spiritas,servetėlės dezinfekcijai priemonių,o vandenilio peroksidas, jei kas susižeistų įkastu logopedei(šiaip sau) biggrin.gif
Atsakyti
"Drugelių" auklytės ir šeimininkutė irgi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,mamytės smile.gif . Dar norėjau paklusti ar logopedinėje grupėje būna visą dieną ar grįžta į savo grupę g.gif ? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danielle @ 2008 04 28, 13:43)
Sveikos,mamytės smile.gif . Dar norėjau paklusti ar logopedinėje grupėje būna visą dieną ar grįžta į savo grupę g.gif ? Ačiū smile.gif

pas mus didelės bėdos nebuvo su kalba, tai tik pasiimdavo logopedė 3k per sav užsiėmimams iš paprastos grupės.kiek supratau jūs eisit į logopedinę grupę,tai ten ir būsite,juk nieko baisaus tiesiog vaikučių darbinė veikla yra nukreipta taisiklingam kalbėjimui thumbup.gif ,visi kartu daro spec pratimukus ir t.t. Sėkmės jums Daniele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2008 04 30, 22:01)
pas mus didelės bėdos nebuvo su kalba, tai tik pasiimdavo logopedė 3k per sav užsiėmimams iš paprastos grupės.kiek supratau jūs eisit į logopedinę grupę,tai ten ir būsite,juk nieko baisaus tiesiog vaikučių darbinė veikla yra nukreipta taisiklingam kalbėjimui thumbup.gif ,visi kartu daro spec pratimukus ir t.t. Sėkmės jums Daniele  4u.gif

Dėkui 4u.gif .Šiandien buvo pirmas rytas, tai truputį baisoka. Bet manau apsipras rolleyes.gif
Atsakyti
Mes pas logopede vaikstom nuo 3 metuku tai yra 2 metus nebuvo matyti zymiu postumiu tol kol nepradejom vesti i kalbos korekcijos centra aisku mokama bet rezultatas super. O del logopedes manoji is pradziu nejo nepatiko dabar jau eina. O tos spec preimones ir man idomu kam tie antpirsciai reikalingi ar smilkalai juoka kelia biggrin.gif
Atsakyti
O su maniške kiek supratau logopedė dirbs tik nuo rudens. Tik įdomu kodėl dabar perkėlė g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Akasta @ 2008 05 07, 12:06)
Mes pas logopede vaikstom nuo 3 metuku  tai yra 2 metus nebuvo matyti zymiu postumiu tol kol nepradejom vesti i kalbos korekcijos centra aisku mokama bet rezultatas super. O del logopedes manoji is pradziu nejo nepatiko dabar jau eina. O tos spec preimones ir man idomu kam tie antpirsciai reikalingi ar smilkalai juoka kelia  biggrin.gif

aš manau jog kiekvienas vaikas individualus,nes pvz mums lankant mokamus užsiėmimus pas logopedę,manasis visiškai nedirbo,o darželyje grupinis užsiėmimas+ individualus,rezultatas pasiektas greitai thumbup.gif
dėl antpirščių jau rašiau jog liežuvėlio palaikymui,prilaikymui tariant kai kuriuos garsus mirksiukas.gif o apie smilkalus pirmą kart girdžiu g.gif
QUOTE(Danielle @ 2008 05 08, 13:08)
O su maniške kiek supratau logopedė dirbs tik nuo rudens. Tik įdomu kodėl dabar perkėlė g.gif ?

tikriausiai todėl,kad vaikas apsiprastu su grupe,nes vasarą logopedė,kaip ir kiti papildomi būreliai nedirba ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif . Vakar kalbėjau su logopede, tai ji sakė, kad su mano mergina darbelio bus. Bet padėtis nėra tragiška rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Danielle @ 2008 05 09, 14:46)
Sveikos smile.gif . Vakar kalbėjau su logopede, tai ji sakė, kad su mano mergina darbelio bus. Bet padėtis nėra tragiška rolleyes.gif

Viskas bus gerai,tik kantrybės ir nepamirškit namų darbų ,kad net tik darželyje ,bet ir už jo ribų būtų siekiama tikslo 4u.gif Linkim greitų rezultatų 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Norėjau paklausti, tos mamytės, kurios užrašėt vaikus į šitą darželį, gal jau sulaukėt kvietimo į atvirų durų dieną?
Aš niekaip nesulaukiu, o ADD lyg ir šį trečiadienį. Tai taip išeina, jog nepapuolėm į sąrašus g.gif
Atsakyti