QUOTE(Rozarka @ 2011 05 30, 21:38)
Noriu papasakot apie savo naują pirkinį

Šiandien Ermitaže radau ir nusipirkau porėtos drėkinimo žarnos.Vyras jau paklojo šiltnamyje.Galvojau,kad veikia tik nuo vandens su spaudimu,bet pasirodo,kad veikia ir nuo aukščiau pakeltos statinės.Vanduo lėtai sunkiasi per visą žarną ir drėkina žemę.Vienu žodžiu vasaros vargas su laistymu šiltnamyje baigėsi

Beje ją galima pakloti ir po žeme,ką planuoju kitiems metams,nes dabar jau visas šiltnamis apsodintas
QUOTE(evansmum @ 2011 06 04, 10:28)
As pirkau tokia zarna uz 27 lt/15m - Senukuose.
Rekomenduoju

, labai geras dalykas
QUOTE(Rozarka @ 2011 06 09, 12:05)
Mano pirkinys pasiteisino pasakiškai,nupirkau dar vieną šlangą ir pajungėm į agurkus,tai dabar per tuos karščius gražu žiūrėt- žemė normaliai drėgna, agurkai lauke auga ne dienom ,o valandom.Šiltnamyje nakčiai užsuku,o dieną irgi leidžiu rasot,tai drėgmės nei kiek neperdaug.O į lauko agurkų lysvę laikau atsuktą visą laiką.Pažystamai parodžiau,tai ji sode į kurį nuvažiuoja tik savaitgaliais tą patį padarė.Tai net šampano atnešė už idėją.Tik sode patariau paslėpt po mulču,kad nebūtų matyt,nes gali išgaruot nuo svetimų akių netyčia visa šlanga

susimontavau ir aš tas žarnas ir tris savaites skraidžiau kaip ant sparnų kol bačka gana greit ištuštėdavo bet štai gryžau po savaitgalinių atostogų ir še tau kad nori nebelaša man pro tą šlangą... bačka netuštėja...
itariu kad galėjo užkalkėti nes naudoju šulinio vandenį turbūt nes dėl ko dar taip gali atsitikti nesugalvoju
ar jum tokios bėdos neiškilo