Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sužinojote, kad Jis jau TAS?

Vis dar nežinau ar jis tas smile.gif Tik tiek, kad jis kitoks nei visi prieš tai... Rūpinasi manimi, su juo jaučiuosi, kad esu moteris... Na su kai kuriais tai labiau vyras būdavau biggrin.gif Kai pirmą kartą jis mane pabučiavo, aš supratau, kas tie drugeliai per daiktas.. smile.gif Bet ar tas... galbūt. Gal po kokio pusmečio jau būsiu labiau apsisprendus smile.gif
Atsakyti
Kaip aš sužinojau, kad tai jau TAS....

...atsimenu viena pirmųjų mūsų kelionių žiemą į Nidą. Buvo šalta, žvarbu, šlapdriba, visi normalus žmonės kojos iš namų nekelia... o mes laimingi vėjyje žygiuojame per marių ledąwub.gif Tikriausiai tada, grįždama namo, supratau, kad noriu kartu žygiuoti bet kokiu oru...

Ech, net širdis suvirpėjo, nes po 13 mūsų kartu praleistų metų žygiuojame į skirtingas puses verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maiva @ 2006 10 12, 15:52)

...atsimenu viena pirmųjų mūsų kelionių žiemą į Nidą. Buvo šalta, žvarbu, šlapdriba, visi normalus žmonės kojos iš namų nekelia... o mes laimingi vėjyje žygiuojame per marių ledąwub.gif  Tikriausiai tada, grįždama namo, supratau, kad noriu kartu žygiuoti bet kokiu oru...

Ech, net širdis suvirpėjo, nes po 13 mūsų kartu praleistų metų žygiuojame į skirtingas puses verysad.gif

o kodel taip nutiko? unsure.gif kas atsitiko kad nebezygiuojat kartu? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 10 12, 19:03)
o kodel taip nutiko?  unsure.gif kas atsitiko kad nebezygiuojat kartu? verysad.gif

Banalu..... Išsiskyrėme ir tiek verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Isimylejus @ 2004 04 17, 22:21)
Kaip jus suzinojote ar pajutote, kad jusu vaikinas  buvo TAS vienintelis?

gudri esu, kai reikia "atgaliniu protu" ką nors pasakyt lotuliukas.gif . Bet kai mano būsimas vyras gatvėj sustojo ir užkalbino, labai greit, per kokia 10 sekundžių, "nuėmiau" visus jo "parametrus" ir mintyse sau pasakiau: "jau šitą tai jamu" tongue.gif
Kad jis rimtai su manim draugauja, supratau po 3 mėn, dar po 2 mėn pasipiršo, dar pusę metų laukėm vestuvių datos rolleyes.gif bet kad TAS, tai supratau vos jis išlipo iš savo mašinos blush2.gif
Atsakyti
aš būčiau nesupratusi, kad jis - tai TAS, bet kai nuo jo pirmo prisilietimo toookie virpuliukai prabėgo...kokių nė su vienu nesu pajutusi...tai buvo pirmas ženklas kad tai JIS, tas su kuriuo ne tik gera gyventi, bet be kurio nebegalėčiau gyventi...
Atsakyti
QUOTE(Maiva @ 2006 10 12, 17:52)

...atsimenu viena pirmųjų mūsų kelionių žiemą į Nidą. Buvo šalta, žvarbu, šlapdriba, visi normalus žmonės kojos iš namų nekelia... o mes laimingi vėjyje žygiuojame per marių ledąwub.gif  Tikriausiai tada, grįždama namo, supratau, kad noriu kartu žygiuoti bet kokiu oru...

Ech... verysad.gif
Atsakyti
Kai tik susipazinom giliai sirdy turbut jau zinojau, kad jis daugiau nei vienas is daugelio...Nors nieko is musu pazinties nesitikejom, bet nuo pirmo pasimatymo nenorejau jo paleist wub.gif Nenoriu, kad po kazkiek laiko pasakociau tokia istorija kaip Maiva, todel kad jis yra butent TAS galesiu garsiai istart turbut dar labai negreit... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anabelė @ 2006 10 11, 14:41)
Vis dar nežinau ar jis tas smile.gif Tik tiek, kad jis kitoks nei visi prieš tai... Rūpinasi manimi, su juo jaučiuosi, kad esu moteris... Na su kai kuriais tai labiau vyras būdavau biggrin.gif Kai pirmą kartą jis mane pabučiavo, aš supratau, kas tie drugeliai per daiktas.. smile.gif Bet ar tas... galbūt. Gal po kokio pusmečio jau būsiu labiau apsisprendus smile.gif

drinks_cheers.gif man irgi lygiai taip pat. susipazinom per vakareli, as kazkaip zvilgsniu uz jo uzkliuvau -- ir nebegalejau akiu atitraukt. suvokiau, kad nenoriu bendraut su niekuo kitu, tik su juo. galu gale isdrisau uzkalbint, o tada jau isnyko visas aplinkinis pasaulis. po pirmojo bucinio visai sutirpau. kas keisciausia, jis taip sureagavo i mane. dabar mes kartu, aisku dar ne toki ilga laika, kad galeciau pasakyti tai TAS, bet i mano gyvenima jis jau isipaise stambiomis raidemis.
Atsakyti
Aš taip tikėjausi, kad šitas tai jau tas, bet iškrėtė kai ką, ko negaliu pamiršti ir dabar jau daug klausimų sau turiu... ir tas žiauriai nervina, nes visuomet sakydavau sau: arba daryk kažką arba nezirsk, bet dabar bijau paskubėti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(French @ 2006 10 22, 20:21)
Aš taip tikėjausi, kad šitas tai jau tas, bet iškrėtė kai ką, ko negaliu pamiršti ir dabar jau daug klausimų sau turiu... ir tas žiauriai nervina, nes visuomet sakydavau sau: arba daryk kažką arba nezirsk, bet dabar bijau paskubėti... g.gif

Neskubek. tobulu nera. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isimylejus @ 2004 04 17, 21:21)
Kaip jus suzinojote ar pajutote, kad jusu vaikinas  buvo TAS vienintelis?

kai jau tas tokie kalusymai neiskyla thumbup.gif
Atsakyti