Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sužinojote, kad Jis jau TAS?

as supratau,kad jis TAS is pirmo zvilgsnio biggrin.gif nes visada buvau susikurusi sirdyje ideala,kokio xarakterio zmogaus noreciau,kai ji sutikau is karto supratau,kad tai jis.Mes kaip issiaiskinom,kad ir pas ji tas pats atsitiko lotuliukas.gif ir iki siol esam laimingi biggrin.gif
Atsakyti
Man draugas sako, kai tu sutiksi TA tinkama, tau klausimu nebekils ar cia tas, o gal ne tas..unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2008 08 26, 23:30)
Man draugas sako, kai tu sutiksi TA tinkama, tau klausimu nebekils ar cia tas, o gal ne tas..unsure.gif

jo, kai sutikau dabartini tai nekilo jokiu klausimu ar tai tas..Tas ir tik Tas..
jam taip pat.. mes abu tikim likimu ir tikim,kad esam vienas kitam skirti..ilgai ieskojom,ir radom.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2008 08 26, 23:30)

Man visi taip sako, netgi vyrai geri mano draugai, tiesiog pašnekovai... Kažkaip tikiu tuo, kad savu laiku atsiranda ir TAS smile.gif
QUOTE(undi @ 2008 08 27, 09:35)
jo, kai sutikau dabartini tai nekilo jokiu klausimu ar tai tas..Tas ir tik Tas..
jam taip pat.. mes abu tikim likimu ir tikim,kad esam vienas kitam skirti..ilgai ieskojom,ir radom.. ax.gif

Likimu tikiu ir aš ir jo sunčiamomis pamokomis, tam tikrais ženklais 4u.gif
Atsakyti
Banaliai skamba, bet supratau, kad tai TAS tik pamacius.. ta pacia min galejau zengt prie altoriaus.. ilgai laukt nereikejo 4u.gif po 3men pasipirso.. Dabar galiu but rami, zinau, kad busiu su juo visa likusi gyvenima 4u.gif kaip naivu ane? lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 09 18, 20:57)
Banaliai skamba, bet supratau, kad tai TAS tik pamacius.. ta pacia min galejau zengt prie altoriaus.. ilgai laukt nereikejo  4u.gif  po 3men pasipirso.. Dabar galiu but rami, zinau, kad busiu su juo visa likusi gyvenima  4u.gif  kaip naivu ane?  lotuliukas.gif  tongue.gif

vajej kaip faina wub.gif
vadinas as dar nesutikau TO smile.gif O jei taip ir nesutiksiu unsure.gif
Atsakyti
Pamaciau ji ir pervere kazkoks jausmas nuo galvos iki koju, panasus i ta, kai greitai leki amerikietiskais kalneliais. Taciau as jam buvau ne ta. Mes draugavom, paskui issiskyrem. Dabar klajoju ir ieskau kazko, o jis taip ir isliko TUO. Neseniai buvau sutikus, jau puse metu kaip nebendraujam. Man drebejo rankos, mikciojau lotuliukas.gif Jauciaus kaip is medzio iskritus. O priesais stovejo JIS. Kazkodel tik ji isivaizduoju kaip savo vaiku teva ir ta zmogu, su kuriuo galeciau buti amzinai. Deja, jis manes ne...Ka gi, teks laukti kazko kito...Gal as apsirinku, kad jis mano...
Atsakyti
QUOTE(mazheee @ 2008 09 18, 22:01)
vajej kaip faina  wub.gif
vadinas as dar nesutikau TO smile.gif O jei taip ir nesutiksiu  unsure.gif

Sutiksi! Kai labiausia to nesitikesi..! Pamatysi! 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tikiu, kad kai JĮ sutiksiu, būtinai suprasiu ax.gif
Atsakyti
mes judam pirmyn per laiko bangas kurios mus suves... nors salia yra JIS, sirdyje neglaliu issizadeti buvusiojo... gal tai tik svajones dalis kuria turiu pamirsti.
Atsakyti
Mylėjau..Turėjau..galvojau..abejonių nekilo..ir tą stebuklingą sms, kaip čia kažkuri rašė, buvau gavus..Deja, pasirodo buvo ne TAS..Taip, kad niekada negali žinoti 4u.gif
Atsakyti
bonza- kaip sekasi.
O dėl supratimo. Kažkaip vieną dieną galvojau galvojau ir nusprendžiau kad su juo noriu gyventi, kad su juo galiu net įsitikinimus paminti, bet vis tiek nesižeminti- kad su juo gera, kad su juo ramu, saugu, kad jį galiu mylėti ir nesiskutusį, ir sergantį... ir pagalvojau- gal tai TAS...??? O ar tai tikrai TAS parodys mums mūsų gyvenimas kuris visliamės bus ilgas ir laimingas... rolleyes.gif
Atsakyti