QUOTE (Aistilė @ 2004 09 09, 14:59) |
Visokiu zmoniu buna, visokiu ir reikia... Zinoma, sunku patiketi, jai du zmogeliai suranda vienas kita, tai ir po 20 bendro gyvenimo metu valgys medu be deguto, jei niekas peribarstys... As jau metai kaip istekejusi, bet kartu gal 4 metai ir nuo pat draugystes pradzios iki dabar vis dar medu valgom. Negaliu pasakyti kaip bus toliau, kada atsiras vaikai, kai pakeisim gyvenamaja, ir kai galu gale anuku susilauksim... Visos mes svajojam vien tik medu valgyti... "Gyvenkit taip. kad net paciam sau nereikeru prisipazinti del ko nors ko negai patiketi net preisas..." |
Medaus backos didumas ir medaus saldumas priklauso tik nuo musu paciu santykiu, supratimo, pasitikejimo, atsidavimo....t.t. Esu istekejusi trys metai, kartu jau beveik desimt metu. Ne metai keicia santykius, o mes patys, musu gyvenimo stilius, vertybes. Viskas metams begant mutuoja, bet tikrai ne i blogaja puse, jei esi su tinkamu zmogum.
QUOTE (Tylene @ 2004 09 09, 13:05) | ||
kokia prasme yra diskusijos, kuriose viskas kalbama nerimtai? ar tai ishvis galima vadinti diskusija? manau, tai papraschiausias blevyzgojimas ....diskusija, yra kai zhmones diskutuoja tam tikrai tema..... |
Tavo iskelti klausimai butent ir rodo, kad tu nesupranti, kada kas juokauja, o kada diskutuoja rimtai. Bet koki bendravima rimta ar ne gali vadinti diskusija. Sio forumo dalyviai butent diskutuoja tam tikromis temomis ir nesvarbu kokia forma tai daro. Tie kurie skiria grudus nuo pelu, neturi problemu pajuokauti ir rimtai pabendrauti. Nesuprantu kur tu cia is vis problema matai.
Nesipykim...

Rebiata, davaite zit druzno...

kada tu žmogų priemi tokį koks jis yra, kada tu gali už jį kovoti, kada pamačius tau širdelė pradeda virpėt ir žemė ima slysti iš po kojų
Papildyta @ [mergetime]1096895432[/mergetime]
kada tu žmogų priemi tokį koks jis yra, kada tu gali už jį kovoti, kada pamačius tau širdelė pradeda virpėt ir žemė ima slysti iš po kojų. kada tavo išminties neužtenka pdaryti kažką stebuklingo, kai tam vieninteliam nori pakloti visą pasaulį po kojom
Papildyta @ [mergetime]1096895432[/mergetime]
kada tu žmogų priemi tokį koks jis yra, kada tu gali už jį kovoti, kada pamačius tau širdelė pradeda virpėt ir žemė ima slysti iš po kojų. kada tavo išminties neužtenka pdaryti kažką stebuklingo, kai tam vieninteliam nori pakloti visą pasaulį po kojom
Kai pirma karta susitikom- jis man krito i aki, bet nedejau per daug vilciu, nes jis 10 metu vyresnis uz mane. Nesimatem lygiai metus, bet jis man rasydavo...sveikindavo svenciu proga ir t.t O man buvo kazkaip dzin. Po to netycia parasiau, nes neturejau ka veikt ir jis nusprende, kad mum reikia susitikt. O vat suzinojau, kad jis jau TAS kai pirma karta pasibuciavom. Tada jauciausi kaip kokia naivi mergaite, besibuciuodama pirma karta...Man taip buvo gera, kad net galva apsisuko! Nieko panasaus anksciau nejauciau ...
Kai susipazinome jis man labai patiko,pradejome draugauti jis man pradejo nusibosti,net negalejau pagalvoti,kad jis gali butu butent TAS ZMOGUS,nes buvau ji ir palikusi(ne viena karta)ir pats jis buvo viena karta isejes,bet nezinau kaip galima suzinoti ar tai butent tas zmogus kuris yra tau skirtas .Tiesiog viskas savaime gaunasi

O as ir dabar nezinau koks gali buti likimo posukis.Oi tas likimas.kaip jis graziai moka surprizus pateikti zmonems, kurie jau tokie uztikrinti buna savo seimos tvirtybe,o cia bum kaip is giedro dangaus....
Nors sirdi jauciu kad jis mano dalis, mano antras sparnas,su kuriais jo deka as galiu skristi per gyvenima, taciau vistiek nepasitikiu likimu....tiesiog gyvenu sia diena ir dziaugiuos musu santykiais...o kas turi buti-tas ir bus,nesistengiu del to sukti galvos siandiena....
Nors sirdi jauciu kad jis mano dalis, mano antras sparnas,su kuriais jo deka as galiu skristi per gyvenima, taciau vistiek nepasitikiu likimu....tiesiog gyvenu sia diena ir dziaugiuos musu santykiais...o kas turi buti-tas ir bus,nesistengiu del to sukti galvos siandiena....
Kazkaip su kuriuo tik draugaudavau, tai vis galvodavau - gal cia jau TAS? Bet kai ji sutikau, tai klauimu nebeliko - ai, kazkaip jauti, kad TAS. Jei viskas ka jis daro tau atrodo nuostabu, jei nebijai nuo jo pastoti, jei taip pasitiki, kad jokie argumentai pries ji negalioja, tai tada tikrai TAS

As net nepajauciau kaip praejo tie 5 metai draugystes, tai manau gal jau tas. Nes kai susipazinom tai iskart pradejom draugauti, o vasara jau svesim vestuves.

o aš manau ,kad tas,nes net negaliu įsivaizduot,kad gali būti kitas.......
)))