Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sužinojote, kad Jis jau TAS?

QUOTE(pievu_ragane @ 2005 03 23, 13:45)
Kazkaip su kuriuo tik draugaudavau, tai vis galvodavau - gal cia jau TAS? Bet kai ji sutikau, tai klauimu nebeliko - ai, kazkaip jauti, kad TAS. Jei viskas ka jis daro tau atrodo nuostabu, jei nebijai nuo jo pastoti, jei taip pasitiki, kad jokie argumentai pries ji negalioja, tai tada tikrai TAS  wub.gif

Sutinku, kad kai atsiranda jau tikrai TAS tai klausimų nekyla..
Atsakyti
Sutinku,tiesiog pajunti ir viskas,net negalvoji,kad gali būti kažkas kitas,beje,tik tada pradedi galvoti,kad su šiuo žmogumi nori turėti leliuką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gama @ 2004 06 04, 20:00)
jei galvoji ir abejoji ar čia jau TAS ar dar ne, tai reiškia, kad tai dar ne tas. kai pamatai, tą tikrąjį ir vienintelį jokie klausimai nekyla, tiesiog žinai, tvirtai ir aiškiai, čia Tas.
va, tik dėl vieno 'dalyko'  dar nežinau, ar TAS būna visam gyvenimui, ar jų gali būti keli.  g.gif  g.gif  g.gif

aha, o gall jis buna tik kazkuriam laikui, kol neuzsinori kazko labiau jaudinancio?....kol neatsibosta? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mei @ 2005 04 01, 01:15)
aha, o gall jis buna tik kazkuriam laikui, kol neuzsinori kazko labiau jaudinancio?....kol neatsibosta? unsure.gif

yra žmonių, kurie niekaip nesugeba ties vienu apsistot ties vienu partneriu, nes o gal rasiu kažką labiau toookio? Nors ir jaučiasi artimi, ir brangina kitą žmogų, bet vis dairos.

Negi visą gyvenimą taip ir ieškosi kažko labiau jaudinančio unsure.gif ?

Tikrą meilę reikia brangint, o ne susižavėjimų vis ieškot. Juk daug kuo galima susižavėt, bet tas pirminis įsimylėjimas vis tiek nublės, ir arba atsiras rimti jausmai arba ne. Nu bet kiekvienas renkas sau gyvenimą...
Atsakyti
Tikrai, jei dar kyla klausimu ar čia tikrai TAS tai geriau nepulti stačia galva. Aš kai su pirmu vaikinu draugavau tai žinojau, kad čia NETAS smile.gif Kažkaip jaučiau, kad jis man netinka, kažkuo erzina, kad su tokiu nenorėčiau visą gyvenimą gyventi. O po to sutikau TĄ biggrin.gif Tada jau buvo visa ta įsimylėjimo euforija, kai drugeliai pilve skraido, kai nori praleist kone kiekvieną minutę su juo. Pradėjom draugauti praėjus vos mėnesiui nuo mūsų pažinties, o man atrodė, kad jau pusę metų jį pažįstu, o po trijų draugystės savaičių norėjau už jo ištekėti.
Po kokiu metų ar 1.5 metų praeina tas įsimylėjimas, bet jei vistiek išlieka tas jausmas, kad buti kartu labai gera, kad galėtum sėdėti ir sėdėti apsikabinę, vadinas viskas gerai. Tik nereik pasiduoti panikos priepuoliams, kurie apninka šiuo laikotarpiu - kad dingo tie keisti 'kutenimai' ir pan dalykėliai. Svarbu likęs tikrasis jausmas.
Atsakyti
Aš tokį drugelių "išskridimą" vertinu kaip aukštesnį meilės laipsnį... ax.gif Kai žmonės pragyvena 20metų katu jie vistiek myli vienas kitą tik jau kitaip.

Atsakyti
Kažkokioj knygoj skaičiau patarimą, kaip atskirti, ar tai Jis - tavo lauktasis princas. Reikia jį įsivaizduoti savo vaikų tėvu. Jei nesiseka ar nenori susilaukti nuo jo vaikų, tai lauk sekančio biggrin.gif
Atsakyti
Pirmą rytą, kada prabudome kartu, supratau, kad noriu kasryt pabusti su JUO. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isimylejus @ 2004 04 18, 00:33)
Bet kaip tai pajausi? Ar tas jausmas trenkia kaip zaibas, ar pajunti, kad su tuo zmogum tau gera..Bet juk pirmus metus visada gera, o jau paskui prasideda..Kaip zinoti? g.gif

Kai toki sutiksi,tikrai pajusi ir nekils juokiu klausimu.

Dar buna pajunti,kada jau issikyrei,tik tada supranti kad TAS!!!

Atsakyti
su vaikinu gyvenu 1.5m., bet nezinau, ar jis yra TAS (greiciau jau pavadinciau NE TUO tongue.gif )
kuo toliau, tuo labiau galvoju, kad TOKIO, nuo kurio alpciau, isvis nera g.gif
bent jau man
svarbiausia, kad jis yra MANO - nors ir su gausybe priciudu doh.gif
ir kad kazkokiu paslaptingu budu sugebu ji MYLETI tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2005 05 11, 22:35)
su vaikinu gyvenu 1.5m., bet nezinau, ar jis yra TAS (greiciau jau pavadinciau NE TUO tongue.gif )
bent jau man

Jo, pas mane panašiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2005 05 11, 23:35)
bent jau man

Man taip buvo, tik negyvenom mes kartu. Jaučiau, kad lyg ir nelabai tas, bet kkokiu būdu mylėjau. Kai išsiskyriau su juo, sutikau tą, dėl kurio jokių abejonių nekilo. rolleyes.gif Nors irgi prieš tai abejojau, ar bus toks, kuris man atrodys "tikrai man skirtas"... O pasakymas, kad svarbiausia, kad jis yra "mano", tai man skamba kaip nuosavybės pareiškimas blink.gif , galbūt baimė likti vienai... Kaip žmogus gali priklausyti kitam?
Atsakyti